Absolut nul stjerner til denne hjemmeside ! Fup og svindel ! Jeg bestilte 2 julegaver d.5/12-25 på denne side og jeg ville ønske jeg havde tjekket trustpilot først. Pengene er trukket og varen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bestilte skohorn 5/12. Penge blev trukket 9/12. Jeg har stadig ikke set skyggen af det skohorn - og trackingnummer giver intet. De svarer heller ikke på henvendelser. HOLD JER LANGT VÆK!!!!! Ville... Mehr ansehen
Normalt tjekker jeg Trustpilot, men ikke denne gang grundet beløbet – dette er ren bedrageri. Hold jer væk.
Bestilte skohorn 7/12.25pengene trukket 9/12.Rykkede dem flere gange, tilbagesvar at det nok skulle komme.Bedt om penge retur omgående ,så kom der en mail på engelsk. Svindelfirma😡
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårligt firma
Dårligt firma. Leverer ikke det, man køber.
bedrageri
Scam
Har bestilt i december stadig ikke fået varen, svare ikke på henvendelse.
Faldt desværre i samme fælde som mange…
Faldt desværre i samme fælde som mange andre her på siden. Har ikke modtaget pakke. Har ikke fået svar på utallige henvendelser til deres kundeservice.
Nul stjerner!
Nul stjerner!
Bestilte skohorn 2. dec 25 til en julegave. Beløbet blev trukket dagen efter. Jeg har IKKE modtaget min pakke (julegaven) endnu.
Jeg anbefaler IKKE at købe på deres hjemmeside!
Absolut nul stjerner til denne…
Absolut nul stjerner til denne hjemmeside ! Fup og svindel !
Pengene er trukket og varen er aldrig kommet.
Efter flere henvendelser forsikrede de mig at varen var på vej, første svar var på dansk, næste svar var på engelsk. Track nummer virker ikke. Jeg bad om penge retur, men da stoppede de med at svare.
Hold jer langt væk fra denne side.
Bestilte skohorn 7/12.25pengene trukket…
Svindelfirma😡
SCAM af værste skuffe
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!
Ville ønske, jeg havde tjekket trustpilot selv inden køb.
Svindel
Svindel firma. Bestilte en varer derfra 7/12, som ikke er kommet. Har ikke engang modtaget en ordre bekræftelse.
Og de svarer ikke på henvendelser. Hold jer væk!
Nul stjerner
Nul stjerner
Har bestilt buddylight for en måned siden, men har ikke modtaget nogen vare og heller ikke fået pengene retur. De skriver at de svarer på alt, men når man rykker for varen, holder alt skriveri op.
Fupfirma
Absolut fupfirma
Absolut fupfirma. De bør ha 0 stjerner. Sender forkerte varer, men er fuldstændig ligeglade.
Kan kun på det kraftigste fraråde at bruge dem.
Og de har mange sider med næsten samme navn. Hold jer fra alt med celest
Fup firma
Fup firma, du modtager ingenting - til gengæld trækker de pengene.
Har ikke modtaget de varer som de har trukket pengene for !?!?!?
Øv, øv, Jeg har ikke modtaget mine varer som jeg købte for over 3 uger siden. Og de svarer mig ikke. Og ordren kan ikke spores (eksisterer ikke står der nu)… og pengene har de trukket. Hvor irriterende !!!
Øv øv
Øv øv, dette firma ser fint ud på overfladen, men min pakke er ikke dukket op efter 11 dage og har intet hørt. Jeg kan ikke se noget ordrer nummer nogen steder så jeg kan ikke spore pakken. Ærgerligt da det var en julegave til min søn.
5-9 hverdages lev. fra Kina?
Er så ked af at jeg ikke gik ind på Trustpilot først. Sprang, desperat som jeg var, i med begge ben.. Kan se at varen, efter 9 hverdage, stadig ligger i Kina. Det kan godt være de laver skandinavisk design i Kina, men det skal eddermame godt gøres at levere en vare fra Kina på 5-9 hverdage. Mon ikke de har et rigtig god samarbejde med Temu.. ØV. Der gik den julegave op i røg... Hold jer væk!!
DETTE ER ET FUP-FIRMA
DETTE ER ET FUP-FIRMA, ØV ... Gik desværre i fælden... Har ikke fået min ordre som jeg bestilte den 30. november 25... pengene er trukket.... De reagerer ikke på deres kontakt.... ØV
SVINDEL
Gik i fælden igen. Glemte at tjekke trust pilot
Købte 3. Dec. Forventer ikke længere at varen kommer øv
Har købt to lamper
Har købt to lamper. Det er noget kinesisk bras.
avoid
It's a drop-shipping business off of temu. I ordered an item and got a shipping link from a random business in china. Items were extremely delayed, and cheap. Avoid this scam.
Advarsel – vildledende returpolitik og varer fra Temu solgt til overpris
Jeg vil kraftigt advare andre mod at handle hos Celest Nordic.
Den vare jeg modtog, viste sig at være en billig Temu-vare til ca. 50 kr, som Celest sælger til næsten 250 kr. Da jeg fortrød købet, blev det næsten umuligt at få lov til at returnere varen på normale vilkår.
Selv om deres returpolitik på hjemmesiden siger, at retur koster et fast gebyr på 6 EUR, nægtede de at følge det og krævede, at jeg selv skulle betale over 200 kr i returfragt. I stedet forsøgte de flere gange at presse mig til at acceptere delvise refunderinger på 30–40 %, selv efter jeg gentagne gange bad om at få lov til at returnere varen.
Det virker som en bevidst taktik for at undgå lovpligtig returret. Jeg har indgivet en indsigelse via banken og meldt sagen til myndigheder.
Gør dig selv en tjeneste og hold dig laaaangt fra den her virksomhed.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.