Carnext.com Nederland Bewertungen 940

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ervaring met CarNext loopt uit op een teleurstelling. Na de aankoop van een auto voor een aanzienlijk bedrag van €45k, ontdekte ik een probleem met de lak aan de linkerachterzijde. Het leek... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze Polo uiteindelijk bij Carnext Breukelen aangeschaft na eerder een Fiesta te hebben bekeken bij Carnext Moordrecht. Bij beide vestigingen heel hartelijk ontvangen. Je kunt rustig de auto(s) beki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijn geholpen door Bart. Vriendelijk, luistert goed, deskundig, snelle reactie en doet wat hij beloofd. Zeer tevreden. Top verkoper! Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

CarNext.com biedt alleen jong gebruikte auto's van hoge kwaliteit die ons uitgebreide selectieproces hebben doorstaan. Elke auto wordt geleverd met een vaste, all-in prijs, een complete onderhoudsgeschiedenis, 6 maanden garantie en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Koop dus met vertrouwen je volgende auto online en laat hem gratis thuisbezorgen.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Prima service

Prima service! auto gekocht in Zwolle en eigen auto ingeruild in Breukelen. Goede prijs voor gekregen. Het is nu mijn derde auto die hier gekocht is en hoogstwaarschijnlijk koop ik hier ook mijn vierde auto!

Beste Michiel,

Bedankt je voor je mooie review. Fijn om te horen dat het vertrouwen zo goed is dat je vaker bij ons je auto koopt. We zien je graag de volgende keer weer! Veel prettige en veilige kilometers met je nieuwe auto.

Goed bedrijf

Goede uitleg, niet opdringerig.
Ik ben in Breukelen geweerst
Goede service.
Moeten nog een paar dingetjes verholpen worden, ga ervan uit, dat dit ook goed zal gaan.
Volgende auto zou ik zeker ook hier weer kopen

Beste Sylvia,

Fijn dat je onze service waardeert met 5 sterren. We geven je complimenten door aan vestiging in Breukelen. Zij zullen contact met je opnemen over de zaken die verholpen moeten worden. Veel prettige en veilige kilometers met je nieuwe auto!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Scherpe prijzen, zwakke aflevering

Scherpe prijzen, geen extra kosten zoals rijklaarmaken. Erg prettig.
De aflevering van de auto viel een beetje in duigen, waarschijnlijk door tijdgebrek. Het kwam erop neer dat ik de ene auto inleverde en de andere meenam, met alleen een paar handtekeningen tussendoor.

Beste Corrine,

Bedankt voor je review en een van de medewerkers van de vestiging neemt contact met je op over de aflevering.

Team Carnext Nederland

Top geholpen !

Ik ben in Zwolle TOP geholpen bij het kopen van een betaalbare, goedkoop in de verzekering en wegenbelasting, zuinige (niet te veel zuipende) mooie auto (met weinig km's). Ik kreeg ruimschoots de mogelijkheid om met verschillende auto's een proefrit te maken. Nadat ik de keuze had gemaakt, werd m'n nieuwe auto op een leuke manier als "cadeau" weggegeven. De auto was verpakt en op de achtergrond draaide "The Eye of the Tiger". Echt leuk gedaan. Dank jullie wel mannen !

11. August 2022

Beste Babette,

Dank je wel voor je mooie review en de mannen in Zwolle weten zeker heel goed hoe ze er een feestje van kunnen maken, zowel vóór je aankoop als bij de aflevering.

Wij zullen je complimenten aan hen doorgeven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg transparant in zaken rondom de auto.

11. August 2022

Beste Rick,

Fijn dat je zo positief bent en transparantie staat inderdaad erg hoog bij ons in het vaandel.

Veel veilige en prettige kilometers gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, prima advies gekregen
Heel blij met onze aankoop!

10. August 2022

Beste Vera,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat je onze service waardeert met 5 sterren. Veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto.

Erg tevreden

Goed geholpen.
Auto was in een zeer goede staat.

9. August 2022

Beste Filiep,

Dank je wel voor je mooie review. Veel prettige en veilige kilometers met je nieuwe auto.

Aanrader

Fijne ervaring. Snelle actie/handelingen en goede service.

8. August 2022

Beste heer/mevrouw Schuit,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over de service van CarNext! Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Beste Toon,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met mijn nieuwe aankoop !

Voor de tweede keer weer naar tevredenheid geholpen .
Deze keer super goed geholpen door Richendrick heel vriendelijk en goede service.
En de koffie ☕️ is heerlijk …

6. August 2022

Beste Pascal,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service en koffie waardeert met 5 sterren! We geven de complimenten door aan Richendrick. Veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto!

Prima concept!

Prima concept. Helder, direct en duidelijk. Je koopt wat je ziet. Geen tierelantijntjes. Prima prijzen. Geen bijkomende kosten voor aflevering of garantie. En auto zoals afgesproken.

6. August 2022

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service en transparantie waardeert met 5 sterren! Veel plezier met je nieuwe auto!

Na regen komt zonneschijn

Tevreden!

Een aantal weken geleden hebben we onze Volkswagen polo opgehaald. Er waren wat problemen met de auto, het kostte wel wat telefoon en mail verkeer, maar uiteindelijk is alles netjes opgelost door CarNext/Autotrust en onze locale Autogarage!

Voor het ongemak zelfs een brandstofbon gekregen, een mooi gebaar vind ik.

Al met al zijn we nu dus hartstikke blij met onze auto!

Beste Erwin,

Dat is inderdaad vervelend en prettig dat je het ons meldt want dan kunnen we actie ondernemen. Onze vestiging waar je de auto hebt gekocht neemt binnen 1 werkdag contact met je op om met een oplosing te komen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima afhandeling van de aankoop

Wij zijn prima geholpen. Een afspraak voor een proefrit was snel gemaakt. Het contact met de verkoper verliep soepel. Ook heeft de verkoper meegedacht om de levering snel te laten plaatsvinden, zodat wij met de nieuwe auto op vakantie konden gaan. Het ophalen van de auto was een feestje. De auto was met een strik eromheen ingepakt. Wij kregen bij het afhalen advies over het gebruik van de auto. Nadat de ruitenwisser niet goed werkte is dit ook nog snel en professioneel verholpen. Prima service.

Beste mevrouw/heer Tinholt,

Hartelijk dank voor uw mooie uitgebreide review en vanzelfsprekend een hele feestelijke vakantie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker transparant een auto kopen

Wij hadden mooie auto te koop zien staan bij CarNext. Hebben eerst gebeld en auto werd vast gehouden. In de tijd dat wij een proefrit gemaakt hebben werd onze huidige auto getaxeerd. Alles is zeer transparant, je weet wat de auto kost, je krijgt je inruil en weet daarna wat erbij moet. Niets moeilijk doen met onderhandelen en je.krijgt bij sluiten van de koop 4 weken de tijd om je eigen auto eventueel te verkopen. Echt top

Beste mevrouw/heer Burg,

Hartelijk dank voor deze mooie review en wat leuk dat u ons proces zo goed waardeert. Een mooi compliment!

Veel veilige en prettige kilometers gewenst.

Voornamelijk positief gestemd

Voornamelijk positief gestemd over alles: goede ontvangst, koffie, uitleg over mogelijkheden, afhandeling, vriendelijkheid verkoper.
Bij het afhalen van de auto had ik achteraf iets meer uitleg willen hebben en iets meer benzine in de tank, voldoende om naar huis te rijden.

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je positieve review en wij geven jouw adviezen aan de betreffende vestiging door.

Prima ervaring met Carnext Zwolle

Prima ervaring met Carnext Zwolle. Goed en vriendelijk geholpen.

Beste mevrouw/heer Van Eunen,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en veel veilige en prettige kilometers gewenst.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga hier niet mee in zee, slechte ervaring mee!

Erg slechte ervaring mee. Een auto besteld met onder andere de optie "Autonoom parkeersysteem". Bij aflevering bleek dat deze er niet op zat. Dit vervolgens gemeld, kreeg als reactie dat het onmogelijk is om altijd 100% correct te zijn en dat ze dat ook aangeven in hun gebruiksvoorwaarden op de website.
Ik kan de auto nu op eigen kosten retourneren, of deze houden.

Ik vind het erg lijken op misleiding, zij het niet oplichting. En ondanks dat ze toegeven dat ze fout zitten, verwijzen ze naar de kleine lettertjes in plaats van dat ze verantwoordelijkheid nemen en een oplossing voorstellen.

Kortom: Wij komen hier nooit meer terug.

4. August 2022

Beste Joris,

Prettig dat we telefonisch het een en ander hebben kunnen bespreken en met een oplossing zijn gekomen. Wij hebben nooit of te nimmer de intentie om onze klanten te misleiden, sterker nog, transparantie staat bij ons hoog in 't vaandel. Echter door onze gemaakte fout - welke wij volmondig toegeven - was u terecht in de veronderstelling dat deze optie op de auto zat, waarvoor nogmaals excuses.

CarNext vertrouwt erop hier samen met u goed uit te komen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nino heeft ons goed geholpen

Nino heeft ons goed geholpen. Super blij met de aankoop.

4. August 2022

Beste Kim,

Hartelijk bedankt voor je mooie 5 sterren review. We geven je leuke compliment door aan Nino. Veel prettige en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!

Goede service.

Mijn auto hier bij Carnext ingeruild, mooi bod gekregen en mijn blinkende Fiesta staat op de oprit!

3. August 2022

Beste Dennis,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn dat je onze service waardeert met 5 sterren. Veel plezier en veilige kilometers met je mooie blinkende Fiesta.

top service

Goede prijs/kwaliteit. nette aflevering. Keurige service

31. Juli 2022

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! Veel plezier met je nieuwe auto!

Team CarNext Nederland.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr