Pretaxi Bewertungen 44

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snel ter plaatse, vriendelijke chauffeur, enorm behulpzaam. We moesten terug gebracht worden naar België na autopech. Hij kwam met een grote taxi waarin we allemaal inclusief onze bagage konden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren weer door hele aardige chauffeurs gebracht en gehaald , altijd stipt op tijd ( en anders houden ze je netjes op de hoogte) En zeer behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader, top bedrijf!

1. Taxiunternehmen
  2. Omnibusunternehmen
  3. Kleinbus-Taxi-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Pretaxi is al jarenlang een bekende naam in de Eindhovense taxiwereld en dus ook een écht Eindhovens bedrijf. De missie van ons is om klanten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te vervoeren in de omgeving, maar ook naar allerlei andere plekken. De bijbehorende visie van Pretaxi is transparantie, duidelijkheid en klantgericht handelen in alle zaken die er komen kijken bij een taxirit. De vaak groezelige naam van taxibedrijven willen wij proberen te veranderen. Zo is ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem leidend als het gaat om het betalen van de taxirit. Geen extra kosten komen bij de afrekening kijken. Mocht dit wel zo zijn, in uitzonderlijke gevallen, dan wordt dat direct en vooraf gecommuniceerd.

4,6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi.

Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi en zijn daar erg blij mee. In de loop van onze vakanties is dit echt ons vaste taxibedrijf geworden. Het geeft ons een gerust gevoel dat we altijd netjes thuis voor de deur worden opgehaald, en bij terugkomst staat de chauffeur al op ons te wachten op de luchthaven. Alles verloopt iedere keer weer soepel en betrouwbaar, waardoor we zonder zorgen aan onze reis kunnen beginnen en weer thuiskomen. Voor ons is Pretaxi echt een vertrouwde keuze geworden.

24. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brought me and my sister to our…

Brought me and my sister to our location because I was collecting my car and when I got there couldn’t find the key and he waited and helped when he really didn’t have to and even offered us a free lift back to where he picked us up from , very trust worthy and good hearted person he deserves more than 5 stars thank you very much

23. April 2026

Antwort von Pretaxi

Thank you very much for your kind words and your trust. I’m really glad I could help, even though things didn’t go as planned. It’s important to me that people feel safe and supported. You’re always welcome!”

Aardige chauffeur

Aardige chauffeur. Goed en veilig gereden.

19. April 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de rit als prettig en veilig hebt ervaren. Je bent altijd welkom!”

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ondanks dat we een tijd gereserveerd …

Ondanks dat we een tijd gereserveerd hadden moest ik helaas zelf bellen maar door goed ingrijpen van de taxicentrale waren we wel op tijd op onze bestemming mede door de taxichauffeur . En de terugreis was op tijd door dat we overleg hadden gepleegd met de taxichauffeur .

18. April 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je zelf moest bellen, dat had natuurlijk niet zo moeten verlopen. Fijn dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat jullie op tijd op de bestemming waren. Goed om te horen dat de terugreis wel soepel verliep door het overleg. We waarderen je reactie en nemen dit mee om onze service te verbeteren!

Een heel fijn bedrijf!

Een heel fijn bedrijf met aardige behulpzame chauffeurs die altijd op tijd zijn. Mocht het ooit uitlopen dan geven ze een belletje. Zeker een aanrader!!

6. April 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen! 😊
Fijn om te horen dat u onze service en chauffeurs zo positief ervaart. We doen altijd ons best om op tijd en zorgvuldig te werken, en het is goed om te weten dat dit wordt gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

wij zijn naar festival op tijd…

wij zijn naar festival op tijd weggebracht en weer netjes op tijd opgehaald. echt top!!

4. April 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor je leuke reactie! 😊
Fijn om te horen dat alles naar wens en op tijd is verlopen, zowel heen als terug. We hopen dat jullie een geweldig festival hebben gehad!

Graag tot een volgende rit! 🎉

Top!

En zeer behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader, top bedrijf!

5. April 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Goed om te horen dat alles weer naar wens en op tijd is verlopen. Daar doen we het voor!

Graag tot de volgende keer!

Top chauffeur

Top chauffeur, denkt met je mee en ook nog heel onderhoudend. Voortaan alleen nog maar dit taxibedrijf voor mij!

2. Januar 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor deze mooie woorden! 🙏 Fijn om te horen dat je de rit als prettig en gezellig hebt ervaren. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belachelijk behandeld

31. Dezember 2025

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u zich zo heeft ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling.
Omdat wij op dit moment niet precies kunnen achterhalen wat er is gebeurd, willen wij u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via info@pretaxi.nl. Dan kunnen wij uw ervaring zorgvuldig bekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Alles top geregeld

Alles top geregeld. Goede service, vriendelijke chauffeur en de breng en ophaaltijd precies zoals afgesproken. Super tevreden van het begin tot het einde.

Antwort von Pretaxi

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service en chauffeur. Daar doen we het voor.
Graag tot een volgende keer!

Altijd op tijd

Altijd op tijd, vriendelijke chaffeurs en netjes! Zeker aanrader!!

28. März 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw fijne reactie!
Goed om te horen dat u onze punctualiteit waardeert. We doen ons best om altijd op tijd en betrouwbaar te zijn.

Goede service , zeer vriendelijk

28. März 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en vriendelijkheid. Daar streven wij iedere dag naar.
Graag tot een volgende keer!

goede service

Ondanks het slechte weer (sneeuw) was de taxi prima op tijd

4. Januar 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw mooie feedback!
Fijn om te horen dat alles ondanks het slechte weer goed is verlopen en dat we op tijd waren. We doen altijd ons best om ook onder moeilijke omstandigheden betrouwbaar te blijven.

Duidelijke website

Duidelijke website
Snelle afhandeling
Ruim op tijd aanwezig
Helemaal top

7. März 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt, de afhandeling snel was en dat we ruim op tijd aanwezig waren. Dat waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer!

Goeie ervaring

Aardige chauffeur, kortste route. Ik betaalde voor ditzelfde ritje s morgens €10 meer bij een ander taxibedrijf. Kon met een tikkie betalen!!

13. März 2026

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review, mevrouw Nehmelman! Fijn om te horen dat u een goede ervaring had, dat de chauffeur de juiste route nam en dat u voordeliger uit was. Goed dat het betalen via Tikkie ook prettig voor u werkte. Graag tot een volgende rit!

Top service

Top service, netjes optijd.
Vriendelijke chauffeur

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, punctualiteit en chauffeur. Graag tot de volgende keer!

Top geregeld allemaal

Top geregeld allemaal! Vriendelijke chauffeur en tijden zoals afgesproken

Antwort von Pretaxi

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de chauffeur en de afgesproken tijden. Graag tot een volgende rit!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr