Cafe Oscar Bewertungen 30

3,3

Dårlig Besøg, vil IKKE anbefale. Vi får beskidte knive beskidte glas, efter vi bestiller vores hovedret kommer de med dem. og alt er godt, men efter det vil de have tallerken tilbage fordi der “mang... Mehr ansehen

6 personer til frokost d 17 maj - pariserbøf og skaldyrssandwich - alt var perfekt, men personalet, Aldrig har vi oplevet så professionelt, headhuntet, smilende, udadvendt, og venligt der virkelig e... Mehr ansehen

Meget lidt mad i deres brunch, hvor man kan vælge 3, 5 eller 7 retter - fx en kvart skive ost. Vi var fire personer, der ventede en time på maden. Først efter, at en af os havde hentet en tjener, sagd... Mehr ansehen

Der er rigtigt mange madsteder, der holder lukket om søndagen, men da det ikke gælder Café Oscar på Bredgade 58, landede vi for første, men bestemt ikke for sidste gang, der. Maden var rigtig god (v... Mehr ansehen

3,3

Akzeptabel

Café Oscar er the place to be

Kom tilfældigt forbi Cafe Oscar med en flok venner. Vi blev mødt med smil af de søde tjenere, der fandt et hyggeligt bord til os. Jeg fik BBQ burger, som smagte fantastisk (og wow nogle gode pomfritter!). Fik kaffe og kage efterfølgende, det var også helt i top. Rigtig hyggeligt sted og så spiller de virkelig god musik også! Der er super stemning, kommer klart igen

13. Dezember 2022

Perle i midtbyen

Hvis man er på udkig efter et sted som rummer varme, hygge og god mad i midtbyen, så har du fundet stedet. Cafe Oscar har sin helt egen charme og jeg kommer gerne igen!

10. Dezember 2022

Ikke mere på Cafe Oscar.

Vi har været på Cafe Oscar før. For mange år siden. Nu var vi der i tirsdags og bestilte en kylling og et stjerneskud.
Derefter kaffe og kager.
Først blev bordene tørret af!! Med en meget våd klud. Så derfor tørrede jeg af med den udleverede serviet.
Stjerneskuddet var noget rodet. Lille sønderkogt spætte og en noget større præfabrikeret, med en mærkelig smag. Kyllingen havde en noget hengemt smag, men salaten var ok.
Den serverede capuccino var kold ! Men i stedet for at servere en ny - fik vi tilbudt en opvarmning. Det var en rigtig dårlig løsning.
Og til slut. Det er helt og aldeles unødvendigt at divertere med såkaldt musik. Vi kan sagtens tale sammen - lavmålt - uden at genere naboerne. Vi gider ikke anstrenge os for at tale igennem larm.

Vi prøver et andet sted.

25. Oktober 2022

Ualmindelig dårlig oplevelse

Ualmindelig uprofessionel "service", ingen styr på bestillinger eller serveringer og uartig kommunikation. Vi måtte gå uden at have fået vores hovedretter efter 1 time og 20 minutter, inden vi skulle være i Grønnegårdsteatret - hvilket vi klart havde givet besked om allerede ved ankomsten. Der kommer vi aldrig mere!

29. August 2022

6 personer til frokost d 17 maj

Aldrig har vi oplevet så professionelt, headhuntet, smilende, udadvendt, og venligt der virkelig er ril stede og gør alt for at gæsterne føler sig tilpas og velkommen
hvis man kunne gi personalet stjerner, så ville de ud af 6 få 10 ! - vi kommer gerne igen - rigtig dansk hygge.

20. Mai 2022

Fantastik oplevelse

Fantastik oplevelse. Pariserbøf - et sandt kunstværk og smagte super. Cæsarsalat også super. Betjeningen frisk men ikke påtrængende.

24. Februar 2022

Fuld plade til Café Oscar

Maden var rigtig god (vi fik Brucetta, Pariserbøf og Fish and Chips) og betjeningen var venlig og effektiv.
Prisniveauet er absolut rimeligt, og cafeen er hyggelig.

22. November 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen