Cafeodora Bewertungen 49

TrustScore 3 von 5

3,1

Cafeodora var et rigtig dejligt spisested engang. Men det var dengang. Nu stormer personalet forvirret rundt helt uden overblik. Vi havde bestilt bord og fik et, men efter 15 minutter havde tjeneren i... Mehr ansehen

Vi kom 4 voksne og vores barnebarn på 2 år Vi bestilte 2 pizzaer, ingen bemærkninger de smagte godt, lige som det skulle være 1 børnemenu pomfritter og fiskefilet også okay 2 x 3 retters menu, s... Mehr ansehen

For 500 kr fik vi Spaghetti Fedeora, som var ok, Gyros med pommes og tzatziki, den mindste klat tzatziki jeg har oplevet at få serveret og tørt kød (lille portion). Vi fik desuden 1 fadøl som var ok... Mehr ansehen

En aften med lækker middag på Cafeodora. Chefen er tilbage i køkkenet og kvaliteten er i top. Lækker pasta-ret og kyllingesalat. Sagfuldt og flot anrettet. Venlig og høflig betjening. Kan anbefales.... Mehr ansehen

3,1

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Værste betjening længe

Vi har aldrig oplevet dårligere betjening. Vi venter 1 time og 15 minutter på vores 8 pizzaer, og tjeneren kommer ikke på noget tidspunkt og beklager. Først da vi spørger til det, siger tjeneren, at pizzaerne kommer, men intet om hvornår. Langt om længe kommer 5 af pizzaerne, og så venter vi yderligere 10 minutter på de sidste 3, hvoraf en af dem var en børnepizza. Et barn på 4 år skal altså vente 1 time og 25 minutter på at få mad. Derudover åbner de døren, som er lige ved siden af os, og vi beder dem om at lukke døren, fordi det er koldt, hvilket de nægter at gøre. Da vi betaler for maden prøver vi at fortælle dem, at vi har været utilfredse, men i stedet for at sige undskyld, bliver de sure på os og prøver at bortforklare det. Da vi er gået ud af restauranten, smækker de døren efter os.
Det skal siges, at pizzaerne i det mindste smagte rigtig godt.

14. August 2021

Dårlig betjening

Dårlig betjening

Vi kommer og vil have et bord men får at vi at der er fuldt bukket så vi må sætte os inden for det var meget varmt. For det første fik vi kun et menukort, tjeneren rullede flere gange øjne af os og tog alle andres bestillinger før vores. Meget uacceptabel og flabet opførsel. Vi gik efter en halv time.

11. Juli 2021

Kedelig oplevelse.

Kedelig oplevelse.
Når man har bestilt bord, og så kommer til tiden og for at vide at kokken ikke er til stede.
Det er bare ikke i orden.
Vi fik at vide at de kunne laves pasta og pizza til os.
Det var ikke lige den bryllupsmiddag vi havde forestillet os.

10. Juli 2021

Supert

Rigtig hyggeligt sted med udsigt over vandet. Et ikke så stort sted. Fantastisk venlig og imødekommende betjening. Maden rigtig god. Kan varmt anbefales, vi kommer igen

5. September 2020

Dejligt sted

Dejligt sted, med rigtig lækker mad, god og hurtig betjening.
Restauranten her kan varmt anbefales.

15. Juni 2018

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen