Cafeodora Bewertungen 49

TrustScore 3 von 5

3,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cafeodora var et rigtig dejligt spisested engang. Men det var dengang. Nu stormer personalet forvirret rundt helt uden overblik. Vi havde bestilt bord og fik et, men efter 15 minutter havde tjeneren i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi kom 4 voksne og vores barnebarn på 2 år Vi bestilte 2 pizzaer, ingen bemærkninger de smagte godt, lige som det skulle være 1 børnemenu pomfritter og fiskefilet også okay 2 x 3 retters menu, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For 500 kr fik vi Spaghetti Fedeora, som var ok, Gyros med pommes og tzatziki, den mindste klat tzatziki jeg har oplevet at få serveret og tørt kød (lille portion). Vi fik desuden 1 fadøl som var ok... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En aften med lækker middag på Cafeodora. Chefen er tilbage i køkkenet og kvaliteten er i top. Lækker pasta-ret og kyllingesalat. Sagfuldt og flot anrettet. Venlig og høflig betjening. Kan anbefales.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi ventede 30 minutter på bestilling og…

Vi ventede 30 minutter på bestilling og 1 time derefter på maden. Maden var elendig og portionerne var små til københavnerpriser. Vi talte med kokken, som var italiener. Han mente ikke der var noget galt med maden. Det eneste vi fik ud at at klage var nogle flere kartofler. Den mindste weinerdreng vi nogensinde havde set og så til 229 kroner.
Børnemenuen var dog ok og burde vi have bestilt 5 af.
Ikke en anbefaling værdig.

13. August 2023

Ud af 4 pizzaer kunne 2 spises

Ud af 4 pizzaer kunne 2 spises. En manglede rucola og mozarella en anden var fyldt med chilli, og meget lidt fyld, selvom at chilli ikke fremgår af menukortet at pizzaen indeholdt chilli. Dårlig kvalitet med alt for lidt fyld og for hårdt bagt.

1. August 2023

Vi ventet 45 minutter

Vi ventet 45 minutter, kvindelig servitrice var ikke særlig kundeminded. Vi sad 2 børn 2 ældre kvinde og to voksne midt i træk og hun nægtet at flyt os. Udover det så ventet vi 45 min fra vi fik bestilt til vi fik den først tallerken på bordet. Servitricen glemt at taste halvdelen af vores bestilling ind derfor måtte vi vente yderligere 15 min for resten af maden, endt i vi spist maden som smagt fint men var halv koldt. 1.230kr næsten spildt. Men de mandlig personale som kok og andre var venlig hjælpsom og høflig. De anderkendt fejlen lå hos dem.

4. August 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For lang ventetid og dårlig service

Der var lang ventetid på take away pizza og den overholdte de ikke. Køkkenpersonalet var stresset, det var svært ved serveringspersonalet at få besked om, hvor lang tid der ville gå. Dårlig oplevelse og første gang vi bestilte, selvom vi er fra byen.

14. Juli 2023

dårlig oplevelse

Vi skulle hygge os med spisning ude en søndag aften vi fik gyros med pomfritter føj en dårlig oplevelse som slet ikke levede op til vores forventning Kødet var sejt og fritterne var slatne og der var overhovedet ikke gjort noget ud af pyntningen med et salatblad eller lignende Pengene var givet dårligt ud det bedste af det hele var vores fadøl så tjek altid trustpilot

9. Juli 2023

Trist oålevelse

23. Juni 2023

Vi var 7 til spisning havde bestilt bord, men der var ikke dækket op da vi kom der var blot et bord med 4 sæt bestik.
Det med bestilling gik ikke så godt, vi ønskede ting fra menukortet, men der var flere ting de ikke havde. Det græske mad var kødet med stort fedtindhold og risene var tørre . Pomfritterne var ikke lavet længe nok
Trist da vi har været på cafeodora tidligere hvor alt var fantastisk og betjeningen var helt i top.

23. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse, bliv væk.

Dårlig oplevelse. Bestilte græsk souvlaki. Men fik et stykke fladt svinekød, der var skåret i tre stykker. Havde intet med souvlaki at gøre, hvilket jeg gjorde opmærksom på. Beskeden var, at det var sådan de lavede det. Dertil blev serveret meget lyse pomfritter og 2 spsk. ris.
Bestilte en Chardonnay fra vinkortet, men fik at vide at de havde husets Chardonnay. Da vi spurgte hvorfra, var svaret. Det ved jeg ikke (ikke noget med at undersøge det).
Alt på nær maden blev stillet for enden af et langt bord (drikkevarer, bestik m.m.)
Senere kom tjeneren (som virkede total ligeglad med alt), og spurgte til hvordan maden var. Da han gik fik, han lige sagt ud mellem sidebene ‘I spiser den da’.
Havde jeg ikke været i et større selskab, havde jeg leveret maden retur til køkkenet og gået. Total dårlig oplevelse. Det eneste gode var vejret og beliggenheden.
Kommer aldrig tilbage.

5. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt spisested

Super hyggeligt spisested, høflig og seriøs betjening, veltilberedt og yderst velsmagende mad.
Rigtig lækker mad, til den helt rigtige pris.
Virkeligt et besøg værd.
*****+ stjerner fra os af
:-)

31. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig mad og bare dårlig oplevelse.

Blev inviteret med på caféen i går. Dem der inviterede havde en deal på 3 retters menu. Denne menu kunne vi andre ikke få. Menuen bestod af laksecapacio, som var ok. Hovedretten var ikke rigtig varm og grøntsagerne var noget spinat mismatch som ikke var særlig lækkert. Og en dessert som også var under middel. Ved ikke hvad der var betalt for dealen, da det var en fødselsgave. Jeg fik en kalvefilet med chamoignonsauce. Kødet var meget sejt. Pomfritterne var smidt oven i saucen, den var der rigtig meget, hel tallerkenen fyldt. Og så det samme spinat mismatch, som ikke kunne spises. Kæresten fik kalvefilet med pebersauce. Den var så stærk at den gik ud i køkkenet igen og så fik hun indbagt pizza. Datteren fik pasta med laks, der også var dårligt. Sidste gang vi var på café odora var også elendigt og da sagde vi at vi faktisk ikke ville derned mere. Det havde vi desværre glemt. Men nu kommer vi der ikke mere. Ikke et besøg værd. Desværre.

2. April 2022

En jammerlig "oplevelse"!

Fredag den 5. november 2021 var vi så letsindige at forsøge os med Cafeodoras take-away. Det blev første og i den grad sidste gang! Vi havde bestilt ret nr. 6 og nr. 46 til afhentning ca. 1½ senere. Magen til slatten og jammerlig "føde" skal man lede længe efter. Retten kaldet "Gyros Metaxa" var en karastrofe. Kødet var sejt, pommes-friterne slatne og nå ja, der var jo også ris med til retten, én spiseskefuld ca. Det hele var koldt og langt fra indbydende. Stedet er en katastrofe!!

6. November 2021

Uspiselige pizzaer

Vi bestilte d. 30/10 to stk vegetarpizzaer som take away. Bunden var så blød, vi ikke kunne løfte pizzaerne ud af æskerne. Vi kunne kun spise fyldet og skorpen - resten måtte vi smide ud, for det var noget sjask, og vi kunne heller ikke vide, om dejen var gennembagt.
Meget skuffende og sidste gang, vi bestiller mad herfra.

31. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold nu kæft en ringe og arrogant…

Hold nu kæft en ringe og arrogant betjening.
I de 15 min jeg var på caféen, var der 12-14 kunder der forlod deres bord.
Den tjener der var der i aften (25. August 2021) kommer til at lukke den butik, hvis han fortsætter 😡

25. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr