Bedste online handel nogensinde! Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind ta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en flyverdragt til deres lagersalg i Sæby, hvor lynlåsen desværre var gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er de lykkelige ejere at to Thyrla vinterjakker og en Sigurd flyverdragt. Jakkerne er smarte til både vores 3-årige og vores 8-årige. De er varme og lækre, og ikke voldsomme i volumen som mange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, Sæby, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg er meget glad for den jakke jeg har købt til min datter. Super god kvalitet og flot design.

Antwort von byLINDGREN®
Virkelig god kvalitet produkter, som man har tillid til at give sine børn på, fin service og hurtig levering

Antwort von byLINDGREN®
Man får altid hvad man bestiller. Top kvalitet til gode priser med det aller smukkeste design. Det leveres hurtigt og med fuld sporing af gls. Jeg har bestilt mindst 7 gange hos dem. Og jeg har ikke planer om at stoppe.
Har en enkelt gang haft en syning i en lomme der gik. Men de gav selvfølgelig top service og den blev fixet og er så god som ny.

Antwort von byLINDGREN®
Vil klart anbefale at handle hos dem. Der er fremragende og hurtig kundeservice, hurtig levering og deres produkter er top kvalitet. Har både regntøj, flyverdragt, vinterjakker, termojakker og en softshell fra dem, og fælles er at der er fokus på kvalitet og smukke detaljer, og de er dejlig varme og behagelige at have på.

Antwort von byLINDGREN®
Lækkert tøj i smart design til de små piger. Hurtig levering. Eneste minus er, at jeg synes, at deres termobukser er ret korte. Min datter er 4 år og 4 mdr., så købte et termosæt i str. 5 år. Jakken sidder perfekt, men bukserne er lige korte nok, og jeg “frygter” faktisk lidt, at til sensommeren/efteråret, at de allerede er blevet FOR korte til den tid…

Antwort von byLINDGREN®
ELSKER deres tøj! Men service /hjælp og forståelse fra dem er sløjt. Vedkommende der svare mangler et kursus i kommunikation. Det er ofte en uforstående tone og fyldt med forklaringer. Sæt dig ind i kundens sted og løs problemet derfra ofte koster det meget lidt kontra dårlig anmeldelse.

Antwort von byLINDGREN®
Jeg er bare vild med både design og kvalitet. Nu har jeg gennem flere år købt overtøj til mine piger hos jer, og jeg er tilfreds hver gang. Vi kan bruge det sæson efter sæson, og det holder bare så flot.

Antwort von byLINDGREN®
Hurtig levering, hurtig svare tid. Og skønne produkter.

Antwort von byLINDGREN®
Både service og kvalitet er ALTID helt i top!
Hilsen en trofast kunde gennem 8 år, der aldrig har mødt et bedre mærke i badetøj og overtøj!

Antwort von byLINDGREN®
Det lækreste regntøj med den fineste detalje på hatten (sløjfe). Pasform og farve er perfekt, så er meget tilfreds og datteren er glad :-)

Antwort von byLINDGREN®
Hurtig levering og super service.
5 store ⭐️

Antwort von byLINDGREN®
Vildt holdbart og varmt overtøj både til min søn og datter.

Antwort von byLINDGREN®
Har købt en fantastis jakke til mit barnebarn. Så fin ikke sidste gang jeg handler der. God betjening og sød kundeservice.

Antwort von byLINDGREN®
Fantastisk shop! Handler både til mig selv og mine piger 🩶
Altid søde, hjælpsomme og ikke mindst en enestående personlig betjening 🩶🩶

Antwort von byLINDGREN®
Udover fanatisk tøj som er virkelig fint, så er kundeserviceen helt i top.

Antwort von byLINDGREN®
Så fint og lækkert regntøj jeg har modtaget til min datter. :-)

Antwort von byLINDGREN®
Købte hue og handsker for første gang og de i samme gode kvalitet som de jakker vi kender fra Bylindgren

Antwort von byLINDGREN®
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.