Update: na het schrijven van deze review toch een nieuwe handdoek opgestuurd gekregen. Kind blij. Deze 'goede' service had gelijk gemoeten! Uiteraard wel bedankt! Bij de handdoek van mijn dochte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Mooie kleuren (moeilijk kiezen uit al die toffe printjes), hele fijne zachte stof en droogt erg makkelijk en snel. Deze gaat op vakantie, maar ook daarbuiten, zeker ogen trekken. Prima formaat met han... Mehr ansehen
Via Social Media nieuwsgierig geworden naar Buvanha. Totaal geen ervaring van bekenden. De verwachting was hoog. Alleen al de designs, ik heb 4x opnieuw alles door gescrolled omdat ik niet kon... Mehr ansehen
De reishanddoeken van Buvanha zijn geweldig! Deze handdoeken hebben me echt verrast met hun compacte ontwerp en materiaal dat vrij blijft van zand. Ze zijn ideaal voor mijn reizen als backpacker. Ze n... Mehr ansehen
Buvanha produceert revolutionaire handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor op reis. De missie van onze compact & lichte reishanddoek is om het jouw gemakkelijker te maken en je de optimale reiservaring te geven. stijlvol | duurzaam | functioneel
haagdijk 239A, 4811TS, Breda, Niederlande
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Een heel fijne reishanddoek! Het wafel effect van de handdoek laat deze handdoek fijn aanvoelen. Daardoor droogt de handdoek goed af. Er zijn qua gewicht lichtere handdoeken te vinden, maar door de leuke kleuren (ik kon moeilijk kiezen!) koos ik voor deze leuke!
Snelle bezorging, leuke printjes en goede kwaliteit!
Ik heb de handdoek cadeau gegeven aan mijn dochter die gaat reizen. Ze is er ontzettend blij mee, leuk cadeau!
Mee op reis genomen naar Indonesië. Top! Gaat geen zand in zitten, dus je klopt hem na gebruik zo uit en stopt hem in je tas. Verder droogt hij snel en is hij makkelijk mee te nemen in het bijgeleverde tasje !
Super blij met de handdoek. Hij past goed in mijn koffer en heeft een mooie print. Blij mee!
Super fijne dunne handdoek. Voor op reis, strand of mee op de boot.
Hele fijne handdoeken! Heb in eerste instantie voor deze handdoeken gekozen omdat ze veel minder ruimte innemen dan normale badhanddoeken, maar werd bij het uitpakken van mijn bestelling ook helemaal blij van de mooie designs/kleuren (vooral de groene). Verder drogen ze prima af en zijn ze ook snel weer droog.
De handdoek is groot, droogt snel en is neemt weinig ruimte in de kast! Heb hem al aangeraden aan meerdere mensen!
Prachtig design en super licht en klein in je koffer
Snel droog!
Wij kijken al uit om ze weer te gaan gebruiken in de volgende vakantie
Super snelle levering van deze prachtige reisbadlakens.Ze zijn snel weer droog en drogen na het zwemmen prima, tevens lekker zacht.Hele mooi kwaliteit en blijven mooi van kleur na het wassen en drogen.
Super fijne reishanddoek, super makkelijk mee te nemen en erg licht voor in de bagage, verder is het ideaal om zand van je lichaam af te halen want dat blijft niet plakken en om je af te drogen is het ook top! Let er wel op dat je de handdoek goed moet laten opdrogen anders blijft die iets zwaarder
Such a practical piece, really comfortable for a beach holiday, or a picnic - so happy with it! And the colors are bright, exactly like in the picture. It's not advertised as double-sided, but I think you can comfortably use it as such.
Prachtige kleuren en prints! Precies zoals op de foto's van de site. En ook een duurzame manier van werken, top!
Nu net met twee gekochte Buvanha handdoeken op reis.
De aanschaf was zeer de moeite waard! Afmeting is de juiste geweest, ik heb voor de grootste gekozen. Kleuren en vormgeving (Ibiza en Afrika) zijn meer dan prachtig en zeer licht en snel droog! Fantastisch, zeer blij mee!
Fijn verpakt en super snel drogend! Super fijn voor op het strand en tijdens een wandeling.
Super tevreden met mijn nieuwe reishanddoeken!
Compact, praktisch, maar heel trendy.
Makkelijk mee te nemen en een mooie uitstraling. Die gaat mee op reis 🏖️
Goede communicatie en snelle levering, mooi product
Het is een ontzettend fijne handdoek, mooi materiaal en droogt snel. Ik ben er erg blij mee.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.