Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Superblij met mijn packingcubes! Zijn van heel goede kwaliteit! Mijn koffer is netjes opgeruimd! Heb nu de nieuwste cubes besteld met extra vak voor de dirty wash! Blij mee
Ik kan er kort over zijn, de verschillende items van Reismonkey werken heel plezierig. Voor ons tijdens 2 weken safari door Afrika met meerdere loges waar wij sliepen, dus leven uit de koffer/tas. De... Mehr ansehen
Two weeks in India with just hand baggage thanks to these compression bags! Cool design and quality material. I usually roll clothes but got way more in by folding them to the size of the compression... Mehr ansehen
Alles voor de echte reiziger. Slimme travelhacks en leuke reisblogs. Wij hebben alle reisartikelen om het beste uit jouw vakantie te halen. Van packing cubes tot een nieuwe backpack en nog veel meer. Bekijk onze shop en laat je inspireren!
Niederlande
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snelle levering, fijne en handige producten!
Ik heb twee sets inpakzakken, twee etuis voor elektronica en een waszak voor schone en vuile was gekocht. De producten zijn nuttig, maar de belangrijkste artikelen (de compressiezakken voor op reis) zijn het geld gewoon niet waard. De ritsen zijn van vreselijke kwaliteit, ze blijven steeds haken aan de stof en na een tijdje werken ze niet meer. In de huidige tijd, met de overvloed aan opties zoals dechatlon enzovoort, verwacht ik topkwaliteit voor een premium prijs (één set packing cubes kostte bijvoorbeeld al meer dan €50).

Antwort von Reismonkey
Ik hen heel erg met met packing cubes, heb er veel plezier en gemak ervan gehad. Het is toppie.
Vlotte bestelling.
Handige producten.
De opbergtas vuil/ proper echte aanrader in valies bij kleine reisjes
Superleuk, zeer handig en correcte levering . Na 10 rondreizen over gans de wereld hebben deze zaken meer dan hun nut bewezen.
De producten van Reismonkey zijn allemaal super handig. Ik ga nu een stuk georganiseerder op reis! En ze zien er ook vrolijk uit.
Snelle vlotte levering. Kortom een goede rugzak met vele mogelijkheden.
Alles wat we besteld hebben was er vlot. Alles ziet er goed en degelijk uit, alleen ligt alles te wachten tot onze reis in mei om het te testen allemaal.
Ik kocht packing cubes en reisstekkers bij Reismonkey!
Zij hielpen mij bij mijn avontuur, op bezoek gaan bij familie ver weg.
Het maakt het reizen een stuk overzichtelijker. Mooie spullen van goede kwaliteit.
Nuttige items en altijd alles netjes voorgesteld, uitgelegd. Correcte en snelle leveringen.
Flightbag na 1x gebruik kapot. Reismonkey biedt geen oplossing en mijn review van het product op hun site wordt simpelweg niet geplaatst. Ik zou Reismonkey dus niet aanbevelen.

Antwort von Reismonkey
Snel geleverd ...goede kwaliteit... mooi om te zien...ik had er van temu 15 euro ...maar na 1x weg moeten gooien goedkoop is meestal geen goeie koop inderdaad ...de zakken zijn al heel vaak meegegaan op reis met mezelf en sinds kort is mijn zoon ook fan ...heb nu de nektasjes besteld ...ben benieuwd....
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.