Jeg fik en rigtig god behandling/service af Jer, trods det viste sig at den sendte vare ikke havde været afprøvet og testet på forhånd, som I ellers reklamerer med. Det viste sig at være defekt, men... Mehr ansehen
Godt udvalg af både nye og brugte dele. Det er fantastisk at kunne finde en del til 1/3 af ny prisen som stadig fungere godt. Jeg var så heldig at modtage en ødelagt pakke hvor nogle dele var fald... Mehr ansehen
Købte både sidespejle og brugt karburator meget billigt. Karburatoren var fyldt med snavs inden i, så den skulle renses grundigt, havde lidt forventet at den var ren inde i ihvertfald, efter som der... Mehr ansehen
Sikken en service 👌🏻 Bestilte varer en Søndag formiddag og senere på dagen bliver jeg kontaktet om ikke den ene vare er en fejl, idet det var till en anden type knallert, det havde jeg ikke selv... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos os finder du både nye & brugte knallertdele af høj kvalitet til PGO, Piaggio, Gilera, Yamaha, Aprilia, MOTOCR og VGA – altid til skarpe priser.
Poul Møllers Vej 25, 5230, Odense M, Dänemark
- 30220009
- kontakt@knallertdele.dk
- brugteknallertdele.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan ikkw klage over kvaliteten
Kan ikkw klage over kvaliteten. Men syns det er lidt slapt at produktet ikker er gjort en smule rent, købte et front skjold og der sad jord over slt på det. Men ellers eigtig godt. (Skrev også dette til dem på Instagram hvor de kom med et rigtigt godt svar😁)
Genbrug er en fantastisk ting delene er…
Genbrug er en fantastisk ting delene er iorden hurtig levering
Jeg fik købt nogle dele som jeg ikke…
Jeg fik købt nogle dele som jeg ikke skulle bruge alligevel og jeg benyttede mig af fortrydelsesretten. God service ifm med dette køb
Mega god service
Klart en anbefaling
Havde brug for hjælp til hvad jeg skulle bruge for at fikse min knallert. Jeg er ikke selv rutineret omkring det, og havde heller ikke så mange penge på kortet. Disse drenge hjælp dog med både hvilke dele jeg manglede og en fremragende pris. Klart en anbefaling.
Mega god oplevelse med hurtig levering…
Mega god oplevelse med hurtig levering og god service.
Mine ting kom også i fin stand, og fungerede som de skulle.
Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼😁
Intet alt er godt
Det er en god side fordi man får dele til sin knallert til billige penge og selv om det er brugte dele så er det vare god kvalitet
Hurtig service varen var fremme 2 dage…
Hurtig service varen var fremme 2 dage efter den var bestilt
Det var nogle fine ting som der kunne…
Det var nogle fine ting som der kunne bruges 100% anbefalet hvis man mangler dele🤩🤩
gode vare for billige penge
en rigtig god hjemmeside med masser af dele til knallerter til en billig pris. 5 stjerner her fra 😊
Kan klart anbefales!
Købte en karburator hos dem, virkede som den skulle og kom hurtigt - Kan klart anbefales!
Fin leveringstid
Fin leveringstid, og delene kommer i god stand. Lidt beskidt men ellers er det helt fint
Vi har købt 3 gange hos jer og det har…
Vi har købt 3 gange hos jer og det har været 100 % i orden.
Jeg havde bestilt lidt små ting og de…
Jeg havde bestilt lidt små ting og de blev sendt hurtigt, desværre træls at få det sendt med dao når man betaler ekstra for at få det med gls

Antwort von Knallertdele.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.