Briters Bewertungen

1.769
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wat ik positief vind is dat ze in Europa geprobeerd zijn en het plastic verbruik verminderd. Maar ze lossen niet goed op in water van 30 graden. Ik probeer kleine wasjes te draaien maar dit heeft niet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De website is niet helder. Vaak krijg je op het einde een korting of producten goedkoper. Ook merk ik de laatste tijd dat de strips niet goed oplossen als je op lagere temperatuur wast. Dan zit er ha... Mehr ansehen

Über Briters

Vom Unternehmen geschrieben

Wasstrips, wat zijn het eigenlijk en hoe werken ze precies? Wij leggen je uit wat Briters wasstrips zijn.

Maak samen met ons de switch naar de nieuwe manier van wassen. Door deze speciaal ontwikkelde techniek hoeven we geen poeder of vloeibaar wasmiddel meer te gebruiken en hebben we veel minder nodig dan voorheen. Dit komt doordat de wasmiddelstrips van Briters ultra geconcentreerde zijn.

Dit zorgt niet alleen voor veel minder vervoer, en daardoor ook veel minder CO2 uitstoot, maar ook voor veel minder plastic in ons afvalwatersysteem. In veel wasmiddelen die vandaag de dag nog steeds verkocht mogen worden zitten namelijk microplastics verwerkt. Deze piepkleine deeltjes worden niet tegengehouden door het zuiveringssysteem en komen uiteindelijk gewoon terecht in moeder natuur.

Bij Briters willen we dé nieuwe standaard worden als het gaat om wasmiddelstrips. Door flink te investeren in de ontwikkeling en productie van ons product kunnen we uiteindelijk de kosten lager maken voor iedereen en dit direct doorbereken naar de consument. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen over te kunnen laten stappen naar Briters. Alleen samen kunnen we dit voor elkaar krijgen, help jij ook mee de overstap te maken?

Als enige op de markt verkopen wij onze wasmiddelstrips per 100 stuks waardoor we veel minder bezorgmomenten hebben en meer in één keer af kunnen leveren, het past eenvoudig door de brievenbus waardoor je niet perse thuis hoeft te zijn voor de levering.

Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de nieuwe manier van wassen met de wasmiddelstrips van Briters.

Naast de Briters wasstrips kan je bij Briters ook terecht voor andere plasticvrije producten. Als eerste heb je daar het handige bewaarblik van Briters. Hierin kan je tot wel 200 wasstrips opslaan. Hierdoor zullen ze langer houdbaar zijn en mooier opgeborgen. Het is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Wil je ook je tandenpoetsen zonder hierbij plastic afval te hebben? Dan kan je vanaf nu ook gebruik maken van onze volledig plasticvrije tooth tabs van Briters. Deze speciaal ontwikkelde tablets doe je in je mond, bijt erop en poets je vervolgens je tanden met een natte tandenborstel. De rest blijf zoals het was, simpel en eenvoudig poetsen.

Een andere gewoonte die we vrijwel allemaal hebben is het wassen van onze haren. Ook voor deze plastic flessen shampoo hebben we een alternatief voor gevonden. Het zijn namelijk onze shampoobars, ook deze zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en worden in Nederland geproduceerd. In één verpakking zitten maar liefst 3 shampoobars, dit staat gelijk aan 9 flessen shampoo en het is praktisch even groot als 1 verpakking van 3 bars.

De komende tijd is Briters ook te zien op televisie bij RTL 4 bij Life is Beautiful. Bekijk alle afleveringen op zondag rond 12 uur en bekijk alle specials op onze eigen blogpost.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1769 Bewertungen

(1.769)

239 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Briters wasstrps zijn geweldig

Briters wasstrps zijn geweldige uitkomst minder afval en makkelijk in gebruik en ruikt de was weer heerlijk en wat ook belangrijk is dat je was ook schoon is.Voor mij niets anders meer geen geknoei meer en wasbolletjes die ook in de wasdroger verdwijnen ,ik ben er heel blij mee en ook milieu vriendelijk minder microplastic .

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik gebruik briters wasstrips …

Ik gebruik briters wasstrips al ruim 2 jaar en ben heel tevreden met het eindresultaat. De was ruikt fris en is schoon. Alleen bij hardnekkige vlekken gebruik ik groene zeep waar ik de vlek mee in wrijf en daarna in de wasmachine doe met een briters wasstrip

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

In het begin was ik enthousiast over de…

In het begin was ik enthousiast over de was strips en minder troep voor het milieu. Maar de laatste tijd toch wel regelmatig dat er nog een restant soort lijmprop op de kleding achterblijft. Met warm water is deze prop wel te verwijderen maar dat het lijkt mij toch niet helemaal goed. Nu bij een ander bedrijf was strips besteld en hopelijk dat dit probleem over is. Daarom raad ik het niet aan.

De laatste wasstrips hebben we uiteindelijk weggegooid en zijn tevreden over de nieuwe wasstrips van een ander bedrijf!

Antwort von Briters

Dat is vervelend, en uiteraard niet de bedoeling. Dit moet gewoon oplossen en afbreken. Daar gaat dus iets mis, kan je ons je gegevens sturen? Gaan we het even nakijken en voor je oplossen. Deze kunnen we uitereaard gewoon vervangen. Groeten Peter

Wasstrips gebruik makkelijk

Ik gebruik al een poosje de wasstrips en ben tevreden, maar …. Voor vlekken moet je altijd de vlekkenspray gebruiken, anders wordt het niks en dat vind ik wel jammer. Sinds een paar weken gebruik ik een andere wasparfum aura seraphina, wat een verschrikkelijke geur laat deze achter bij de was. Ik heb de hele wasmachine schoon laten maken, omdat ik dacht dat het daar aan lag. De musk wasparfum had wel een goede geur, maar deze… aura seraphine echt verschrikkelijk!
Grtjs
Kroeskop

16. November 2025

Verwijderd geen vlekken

Ik maak inmiddels al half jaar gebruik van dit merk en helaas zijn ze niet goed voor het verwijderen van vlekken. Modder vlekken, baby spuug vlekken, baby poep vlekken, saus vlekken het gaat er niet uit het wordt niet schoon zelfs met 3 was strips in de machine en extra vlekken programma. De was strips lossen ook soms niet goed op bij wasjes van 40 grade.

16. November 2025

Super

Het is een goed product om mee te wassen ruiken ook fijn
De tandpilletjes zijn even wennen maar ik vindt ze super.

1. November 2025

Blij met plasticvrij.

Blij met plasticvrij.
Briters is ook voordeliger dan sommige andere plasticvrije wasmiddelen. Alleen jammer dat er geen geurvrij wasmiddel te krijgen is, het parfum is erg sterk!

30. Oktober 2025

Vette film na 9 mnd gebruik

Na 9 maanden wassen met de Briters wasstrips valt ons op dat de sopdoekjes (microvezel) en de handdoeken slecht vocht kunnen opnemen. Alsof er een vette film in zit.
Na twee x wassen met gewone poeder wasmiddel is dit weer goed.

29. Oktober 2025

3 weken onderweg ipv 3 dagen

Via de krant een bestelling hier gedaan. Levertijd zou 3 dagen zijn. Met 1 dag een bevestiging met track en trace code: 00000 000 0000
Even afwachten dus. Maar steeds niets in m'n dhl app te vinden.
Gemaild: bedrijf zou terug mailen volgens medewerker van de krant maar het bleef stil, doodstil stil. 4 keer een mail maar géén antwoord.
Wat schetst mijn verbazing: gisteren dhl voor de deur met pakje.
En vandaag een mail met track en trace code.
Voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld.
Service is niets meer of minder dan: doe wat je belooft.

Edit
Er bleek een communicatie storing te zijn geweest tussen de aanbieder (nh dagblad) en Briters.
Heel vervelend allemaal maar netjes een mail hierover gehad en vandaag een mooie verrassing voor m'n deur.
Dank jullie wel daarvoor. Na mijn vakantie ga ik het uitproberen, de geur beloofd al heel veel goeds

24. Oktober 2025

Antwort von Briters

Wat vervelend om te horen dat dit zo mis is gegaan, het lijkt erop dat deze bestelling bij een partner van ons besteld is. Dit zou uiteraard gewoon goed moeten gaan maar in dit geval is er wel degelijk iets misgegaan in de communicatie tussen beide systemen.

Ik zie dat er inmiddels een compensatie is geweest om deze vervelende ervaring enigszins te verzachten. Onze welgemeende excuses voor deze ontzettend vervelende ervaring met ons als merk.

Mochten er nog vragen zijn of dit toch niet naar volle tevredenheid is opgelost horen we het uiteraard graag.

Groetjes Emma

Heerlijk produkt,goede service

Mijn doekjes binnen gekregen voor de was,gelijk een nieuw produkt toegevoegd: geconcentreerd wasmiddel in fles,lekkend binnen gekomen, contact gehad met de tip om hem beter te sluiten/ verpakken( was niet uit op een vergoeding ofzo ) sturen ze me de bestelling na,wat een TOP service

24. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weggegooid

Ik heb vandaag twee verpakkingen en een restje weggegooid. In het begin lijkt het leuk, maar na een tijdje begon de bonte was kleur te verliezen. De randen van sommige broeken verbleekten. De stof werd hard. Toen ook de poetsvrouw begon te klagen dat haar werkdoeken onfris begonnen te ruiken was voor mij de maat vol. Heter wassen, meer wasmiddel gebruiken, minder was in de trommel mocht allemaal niet baten. Schluss ermee. Jammer.

18. Oktober 2025

Antwort von Briters

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kleurverlies, stijve stoffen en een minder frisse geur kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals kalkophoping of wasmiddelresten in de machine. Ons wasmiddel bevat geen bleekmiddelen of optische witmakers, waardoor kleuren normaal juist beter behouden blijven.

We helpen je graag om te achterhalen wat er precies is gebeurd zodat je was weer fris en soepel wordt. Als je wilt, kun je ons even mailen; dan kijken we graag met je mee.

Groetjes Emma

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr