Unternehmen hat geantwortet
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Mehr ansehen
Slechte klantenservice. Ik heb de fresh linen was strips gekocht en geprobeerd. Ze bevallen mij niet, dus netjes retour gestuurd. Pakket is sinds 9 januari binnen bij Briters en er wordt niet ger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering, en vooral een prima product. Schone was, ruikt lekker fris, en dat alles, met slechts 1 velletje, alhoewel ik, voor erg smerige was, met veel hardnekkige vlekken, wel 2 velletjes... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik heb al eerder wasstrips geprobeerd van een ander merk en dat was wel oké. Maar dit is echt een teleurstelling. Ik heb een proefpakket besteld, fresh linen. Mijn was komt er viezer uit dan dat het erin ging. Ik doe er standaard een extra strip bij en dan nog komt het er met een hele vieze geur eruit. En helaas gaan de vlekken er ook niet uit! En zo ben ik ook nog duurder uit met al die extra strips. De wastrips lossen wel goed op.

Antwort von Briters
Wat mij betreft wassen de strips wel schoon en ruikt enigszins fris. De strips lossen echter niet op, alleen bij 60 graden. Hierdoor heb ik altijd resten op de was van 30 of 40 graden. Als je ze er niet afhaalt, drogen ze hard op. Heel irritant...
Nieuwe review: na bovenstaande klacht bleek, volgens Briters, dat ik een foute badge had gekregen. Heb compleet nieuwe bestelling ontvangen die wel wast zonder resten.

Antwort von Briters
Ikzelf ben heel tevreden over de wasstrips. Maar mijn dochter haar was zit nu vol vol plakkerige witte stukjes plastiek of iets …. het lost niet op . Heel erg want ze waste er de zwarte danskelding van haar dochter mee . Ik heb haar dat ooit kado gegeven . Nu had ze er bijbesteld , die zijn dus anders en werken slecht . Want de mijne .. die ik nog heb werken prima . Wat is er aan de hand ? Of hoe lost ze dat op ?

Antwort von Briters
Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit gemeld en nadat ik het nummer van het product had doorgegeven bleek het over een productiefout te gaan. Twee dagen erna werd er al een nieuw pakket met wasstrips geleverd. Super service!

Antwort von Briters
Grote bestelling geplaatst op 4 juni. Nog steeds niet ontvangen. Hierover gemaild en dan vragen ze of ik mijn adres wil bevestigen. Nu nog steeds mijn bestelling niet ontvangen......

Update:
Ik heb op onderstaande antwoord natuurlijk gereageerd en mag alles terugsturen en krijg het geld en retourkosten vergoed. Prima. Moest wel vijf weken duren en een plaatsing alhier voordat er een reactie kwam.
In oktober kocht ik een grote aanbieding van 300 wasstrips bij Briters. Sinds ik ze gebruik, is het één grote ellende. De strips lossen absoluut niet volledig op. Er blijven keiharde, vlijmscherpe resten van wel 4 centimeter in mijn kleding achter. Het voelt alsof er dennennaalden of spelden in je kleding zitten; levensgevaarlijk en niet te dragen.
Wat ik me toen nog niet realiseerde, is dat deze lijmachtige resten (het beruchte PVA-plastic waar de Keuringsdienst van Waarde al voor waarschuwde) zich ook ophopen in de wasmachine zelf. Onlangs trof ik tot mijn schrik een flinke lekkage aan bij mijn machine, waarbij het water richting het putje stroomde.
Na grondig onderzoek en een grote schoonmaak bleek de invoerbuis onder het wasmiddelbakje volledig te zijn geblokkeerd door een gigantische, deegachtige en taaie prop van onopgeloste wasstrips! De hele trommel zat daarnaast onder een hardnekkige witte waas. Ik heb er foto's van.
Ik heb uren werk gehad om mijn machine handmatig te reinigen en door te spoelen met kokend water om de boel te redden. Ik riskeer absoluut geen permanente schade aan mijn dure apparatuur, dus deze strips gaan direct de vuilnisbak in. Ik heb mijn geld teruggeëist bij de klantenservice.
Bezint eer gij begint: deze 'plasticvrije' marketingclaim is zeer misleidend in de praktijk. Ouderwets waspoeder in een kartonnen doos is vele malen veiliger en wél echt plasticvrij! Ik ga terug naar mijn flessen vloeibaar wasmiddel.
Het was resultaat is wel goed.

Antwort von Briters
24-06-26Briters heeft het probleem keurig netjes opgelost. Krijg nieuwe strips en een bericht van hun. Ik was verbaasd dat ze het zo netjes afhandelen. Ze hebben mij weer terug als klant.
Ik was heel tevreden over de wasstrips. Er lijkt wat veranderd te zijn want de laatste geleverde wasstrips lossen niet goed op. Of de kleding zit vol plakkerige stukjes of de strip ligt onopgelost nog in de trommel. Heel jammer. Over gestapt naar een ander merk.

Antwort von Briters
Ik was eerder helemaal in de wolken van Briters..het product (wasstrips) zijn uitstekend en werken goed. Nu had ik op 26 april een bestelling geplaatst en op 28 april kreeg ik de melding...bezorging onderweg. Dezelfde dag kreeg ik bericht van DHL dat het pakket retour was gegaan ivm beschadiging van het pakket en ik diende contact op te nemen met Briters (Vloak) Meermaals gemaild maar helaas geen enkele reactie ontvangen...tot op heden (13-05-26) nog steeds niets!!

Antwort von Briters
Ben vooral blij met de wasstrips met geur. Weinig verpakkingsmateriaal en prima om mee te wassen.
Ook extra wasparfum heel fijn!
Alles voldoet aan mijn wensen van wassen.
Mijn bestelling was super snel binnen. Ik heb de aanbieding gekocht van de wasstrips in de nieuwe geur. Helaas vond ik die veel te sterk en te zoet. De sterkte geur kwam zelfs door het postpakket heen. Deze ga ik niet meer bestelling omdat het ook heel onnatuurlijk ruikt.
Normaal ben ik een tevreden klant over de wasstrips. Nu voor de derde keer besteld en in de mail krijg ik een bevestiging dat dit is bezorgd. Echter is dit niet het geval . Er is geen postbezorger aan de deur geweest. Ik was gewoon thuis. En op het tijdstip dat ik een melding krijg dat het bezorgd is , zat ik gewoon in de woonkamer. Geen bezorger voor de deur en ook mijn buren hebben niks ontvangen.
Ik probeer al 2 dagen via Vloak dit te melden en te zoeken naar een oplossing maar het enige wat zij zeggen is ; het staat op bezorgd
Ja dat zie ik ook maar is Niet het geval 😠

Antwort von Briters
Green washing op z'n best! Wordt geadverteerd als duurzame, milieuvriendelijke oplossing en dat de strips volledig oplossen. Niks is minder waar, na elke was vind ik wel een stuk plastic in m'n kleding. Daarbij ruikt de was met alleen de strips (zonder de wasparfum) totaal niet fris en maakt het matig schoon. Ik raad dit product niet aan.

Antwort von Briters
De fles wasparfum had tijdens het vervoer gelekt. Er zat een gaatje in de bodem. Na een berichtje naar de klantenservice kreeg ik meteen een nieuwe. Top service!
Producten werken fantastisch
de wasstrips ruiken heerlijk en zijn ook makkelijk in gebruik, voor n was heb ik aan 1 hele strip te weinig en moet dan 2 strips erin doen om t goed schoon te hebben,
ik heb regelmatig vuile vaatdoeken en n dweil en die was ik voor op n handwasje
n emmer met lauw warm water en daar doe i n strip in en laat t n hele nacht weken, uitwringen en alsnog de wasmachine in en dan is t erg schoon en heerlijk fris,
mn wasmachine is meer als 22 jaar oud en hangt met ducktape aan elkaar haha dus misschien ligt t aan mijn machine ,kan ook
geen middel is perfect , zo ook briters ook niet maar perfect genoeg om ermee door te gaan
Snelle verzending, ruikt lekker, goede prijs.
Bestelling kwam doordrenkt door de allesreiniger aan.( spuitflacon was kapot)
Wasstrips weg kunnen gooien.
Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Mail gestuurd ook geen reactie op en via mijn account ook bericht gestuurd met foto's erbij. Nu bijna 3 dagen verder en geen reactie op niets. €34 zo in de prullenbak kunnen gooien. Hier bestel ik niet weer.
Waardeloos bedrijf.
Eindelijk een kort berichtje met sorry voor de late reactie, we sturen een nieuw pakket op.
Tot mijn verbazing wordt mijn pakket gelijk door dhl retour gestuurd, ze zijn niet eens aan mijn deur geweest.
Weer naar briters gebeld. Weer geen telefonich contact mogelijk. Gelijk via mijn account een bericht gestuurd. Binnen 24 uur zou ik bericht krijgen. Nu bijna 48 uur verder en nog geen enkele reactie.
Wat een flut bedrijf is dit. 😡
Even weer een update vandaag 22 april.
De zelfde dag had ik mijn geld terug. En vandaag kwam mijn pakket binnen. Dit maal super goed verpakt in een stevige doos. En heel attent, ook nog een doos met 100 vaatwastabletten erbij.
Briters heeft dit goed en uiteindelijk netjes opgelost. 👍👍👍

Antwort von Briters
Ik ben zeer tevreden met de wasstrips van briters. Gebruik ze nu al een geruime tijd. Mijn was is schoon en ruikt fris. Daarnaast is het goedkoop in gebruik en aanschaf.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.