Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Mehr ansehen
Slechte klantenservice. Ik heb de fresh linen was strips gekocht en geprobeerd. Ze bevallen mij niet, dus netjes retour gestuurd. Pakket is sinds 9 januari binnen bij Briters en er wordt niet ger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering, en vooral een prima product. Schone was, ruikt lekker fris, en dat alles, met slechts 1 velletje, alhoewel ik, voor erg smerige was, met veel hardnekkige vlekken, wel 2 velletjes... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik gebruik nu een paar maanden deze wasstrips en ik ben daar tevreden over. Superhandig, vind ik ze. En natuurlijk beter voor het milieu. De reden van mijn 4 sterren is gelegen in het feit dat ik de was niet echt fris vind ruiken. Ik ruik eigenlijk niks, en dat vind ik wel een beetje jammer. Ik begrijp ook wel dat wat de één lekker vind, de ander niet..Maar iets meer frissigheid zou ik prettig vinden. En de suggestie dat ik dan ook wasparfum erbij kan gebruiken: daar hou ik dan weer niet van
Goede producten die doen waar ze voor staan. Snelle levering en fijne aftersales bij hulpvragen .
Fijn product, bestel het nu al maanden! Ruikt heerlijk, milieuvriendelijk
een van de flessen wasmiddel lekte, resultaat: vieze doos en plakkerige inhoud. ik ging vandaag het wasmiddel voor het eerst gebruiken. Hoe ? de kleine lettertjes op de fles kan ik niet lezen. ik ga nu op de site zoeken
Ik ben inmiddels meer dan noodzakelijk gecompenseerd op prettige en correcte wijze.

Antwort von Briters
Vlotte verzending, goed gevuld doosje was strips en schone was.
Goede producten en vlotte, correcte levering.
Ik heb nu alle was strips geprobeerd.
Briters ruik lekker maar lost erg slecht op, dit is voor mij een reden het niet meer te kopen. Na lange levertijd wel goed de service!

Antwort von Briters
Ongeparfumeerd, dus bij elke was kan je ervoor kiezen een geur toe te voegen. Zuinig in gebruik en niet duur.
Después de tener algún problema con la empresa de reparto, me ha llegado el pedido perfectamente.
La empresa me ha compensado de las molestias enviándome el doble de las tiras solicitadas además de una pequeña indemnización. Muy buen servicio de atención al cliente por wasap con Emma.

Antwort von Briters
Snel geleverd en heel gemakkelijk in gebruik. Strips lossen makkelijk op en de was ruik lekker. Voor hardnekkige vlekken heb je wel wat extra ontvlekker nodig.
Eenvoudig, goed schoon, boven verwachtende werking, eigenlijk

Antwort von Briters
Helaas moet ik deze review wijzigen na het lezen van het onderzoek van Keuringsdienst van waarde.
Er zit wel microplastic in de wasdoekjes. Dat vind ik een dikke teleurstelling. Ik had echt het gevoel dat dit een stap in de goede richting was. Juist om duurzame reden gebruikte ik al een tijdje wasdoekjes.
Ik hoop dat hier nu een passende oplossing voor wordt gevonden en dat er eerlijker over gecommuniceerd wordt. Ik gooi ze eerst weg want dan komt het niet in het grondwater, hoop ik. Tot dat het verbeterd is zoek ik een andere oplossing.

Antwort von Briters
Snelle levering. Ik heb alleen 1 minpuntje. De wasstrips ruiken nauwelijks, dus ik 'moet' er nog een andere wasparfums erbij doen. Dan vind ik jammer

Antwort von Briters
Ik ben milieubewust gaan zoeken naar het juiste wasmiddel. Gebruikte altijd Klok waspoeder... maar toen ik de strips van Briters voorbij zag komen ben ik overgestapt. Briters verkoopt dit product als plasticvrij, maar dit is onjuist. Dit is ook bevestigd in een uitzending van Keuringsdienst van Waarde. Ik voel me misleid en vind het onacceptabel voor een bedrijf dat zich duurzaam noemt! Graag had ik die stomme strips teruggestuurd want mijn was wordt ook nog niet eens schoon, maar contact krijgen met dit bedrijf lukt niet. Ik was beter af met mijn vertrouwde waspoeder.

Antwort von Briters
Prima wast schoon. Kleine verpakkingen kunnen zo bij papier of plastic. Ben zelf fan van het vloeibare wasmiddel. Geen zware dingen om te sjouwen met boodschappen doen. Word lekker thuis bezorgd.

Antwort von Briters
Briters wasstrips zijn erg fijn in gebruik, wassen schoon en lossen goed op. Ik vind het jammer dat er maar een lichte geur aan zit, zodat ik wasparfum moet toevoegen om geur aan het wasgoed te krijgen. Hierdoor moet ik toch plastic flessen met wasparfum kopen

Antwort von Briters
Handig deze strips. Ik had eerst zo mijn twijfels, maar ben ze steeds meer gaan waarderen en heb inmiddels m’n tweede bestelling gedaan.
Ik gebruik bij een volle trommel wel 2 strips omdat ik het idee heb dat de was anders niet voldoende schoon wordt, de was komt daarna ook fris uit de trommel.
De bestelling wordt vlot verzonden.

Antwort von Briters
Gebruik nu denk een half jaar de strips, Maar bij bijna elke wasbeurt blijven er resten van de wasstrips achter, plakkende aan mijn kleding of als een snotbolletje. Je zou denken nieuwe formule, zoals op de verpakking staat dat dit probleem verholpen is, maakt ook niet uit of kort of lang programma is of 40°of 60°is.Ook de vlekkenspray werkt niet op vetvlekken, waardoor ik nu een kledingstuk heb waar deze zichtbaar blijft. Is beetje balen.

Antwort von Briters
Mijn bestelling was heel snel binnen, maar helaas totaal beschadigd in de post. Nadat ik deze klacht had gemeld werd adequaat actie ondernomen. Nu kon ik dus het nieuwe geconcentreerde wasmiddel gebruiken en mijn eerste ervaringen zijn zeer positief.

Antwort von Briters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.