Wat ik positief vind is dat ze in Europa geprobeerd zijn en het plastic verbruik verminderd. Maar ze lossen niet goed op in water van 30 graden. Ik probeer kleine wasjes te draaien maar dit heeft niet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Mehr ansehen
De website is niet helder. Vaak krijg je op het einde een korting of producten goedkoper. Ook merk ik de laatste tijd dat de strips niet goed oplossen als je op lagere temperatuur wast. Dan zit er ha... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Fijne doekjes voor in wasmachine
Goede en snelle levering
goede producten, hoewel nog niet alles getest, en goed duurzaam verpakt + snel geleverd
Kleding komt schoon uit de wasmachine. Minder schuimvorming.
Zodra je de verpakking open maakt komt de lekkere geur gelijk naar buiten. Het wasgoed is schoon en ruikt niet meer muf zoals die ik hiervoor had. En uitgerekend is deze heel goedkoop.
Na diverse omwentelingen ben ik blijven hangen bij Briters.
Goede ervaringen voor was en vaatwasser
Makkelijk doseren. Been plastic geen gesjouw
Er was een probleempje met het pakje dat beschadigd was, een mailtje en jullie hebben het opgelost. De wasstrips zijn van een uitstekende staat en heel goed
Snelle Levering per brievenbuspakketje. Duurzame verpakking. Het advies was 1 wasstrip per wasbeurt in 7kg of 9 kg wastrommel, bij vuile was 2 wasstrips. Ik heb gemerkt dat de was in mijn 7 kg wastrommel pas schoon wordt en fris ruikt bij 3 wasstrips. Ik gebruik soms ook nog een paar druppels wasparfum. Helaas wordt de witte was zelfs bij 3 wasstrips niet echt schoon. Misschien is het wel schoon, maar de onderkant van witte sokken ziet er niet wit uit, daar gebruik ik wit waspoeder voor.
De wasmachine stinkt niet meer sinds ik de wasstrips gebruik en er zitten ook geen zeepresten meer op en tussen de rubbers. Het aantal verpakkingen, zoals wasmiddelzakken-flessen is drastisch verminderd. Ik bewaar de strips in een blik die ik erbij kon kopen. Heel handig. Kortom: best tevreden voor een eco wasmiddel, behalve dan voor de witte was.
goed en klein verpakt geen afval en het wast perfect ga zo door 9.5 op10 ik ben er heel blij mee
Helemaal tevreden met de service en met het product!
Het duurzame, eco vriendelijke karakter spreekt me aan, maar daarnaast is het gebruikersgemak ook erg fijn.
Kortom, ik ben een tevreden klant!
het is plastic vrij, heeft een kleine ecologische voetstap en wast uitstekend schoon.
Alles is goed verlopen ,goede communicatie en verzending
Ik ben helemaal om! De wasmiddelstrips van Briters zijn ideaal. Ze werken fantastisch en ik help mee aan een duurzamere toekomst. Het bewaarblik is bovendien erg praktisch.
Fijn minder plastic beter voor het milieu.
Makelijk bewaren in ijzer doosje.
De wasstrips ruiken fijn. Naderhand mis ik wel een geurtje bij de was. Ook merk ik dat, ondanks een net nieuwe wasmachine én het gebruik van Shout, de was niet optimaal schoon wordt bij wat meer vlekken. De trommel zit niet te vol, velletjes onderin (ik gebruik er al 2). Als ze op zijn, stap ik dus denk ik toch over op een ander merk.
Wast prima schoon. Ruikt lekker fris zonder te overheersen. Bij echte vlekken gebruik ik wel iets extra's. Anders 5 sterren. Verder neemt het lekker weinig ruimte in. Ik bewaar het in een Briters blik en stop daar dan wel wat 'zoutzakjes' bij zodat de velletjes niet aan elkaar gaan plakken.
Wat een geweldige service geeft Briters!!
Ik ben fan van de vlekken-verdwijn-spray en de wasstrips!
Ik kreeg een beschadigde natte levering en binnen een week een nieuwe levering, zo blij!
Helemaal blij mee !
Ideaal voor op vakantie om mee te nemen . En… de geur is echt verbeterd.
De was ruikt heerlijk :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.