Bricking Awesome Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerste ervaring met Bricking Awesome, maar zodra ik de doos opende, was mijn eerste gedachte: vanaf nu is dit mijn go-to adres voor Lego. Hele goede prijs, snelle verzending dezelfde dag (levering dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar een Lego Concorde voor een goede prijs, per toeval bij deze verkoper terecht gekomen; Concorde bleek uitverkocht maar ik kon mij aanmelden voor een mail wanneer hij terug in voorraad kwam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar een Lego pakket kwam ik op jullie site terecht. Heb deze set aan een mooie korting kunnen aankopen tegenover ander sites + gratis verzending … waar kan je dat nog vinden. Pakket was heel... Mehr ansehen

1. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bricking Awesome is de #1 LEGO webshop van België. Bestel nu de beste LEGO sets, begin meteen met bouwen en betaal later!

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zocht voor de goedkoopste prijs voor…

Ik zocht voor de goedkoopste prijs voor Set 10315 en het verbaasde me wel hoe goedkoop de Sets op Bricking Awesome zijn - ik dacht eerst dat er een serieus addertje onder het gras zat, dus was ik eens gaan kijken voor reviews. Allemaal positieve reviews, dus waarom niet vertrouwen? Normaal gezien koop ik meestal van Bol of van Amazon omdat ze stukken goedkoper zijn vergeleken met de retail prijzen, maar bij Bricking Awesome zijn er Sets (of toch tijdens het schrijven van deze review) nog goedkoper.

De levertijden voor België zijn top, ik heb op maandagavond (05/02) besteld en ik kreeg paar uren later van bpost al een melding dat ze woensdag (07/02) geleverd zullen zijn, en ik heb ze ook inderdaad sinds deze ochtend.

Ook lijkt het spaarprogramma dik in orde; 100 'Bricks' voor €1 korting, in plaats van de typische ~1000 voor €5 die vaker voorkomt. Ik heb hier nog (jammer genoeg) geen gebruik van kunnen maken.

Het enige minpuntje is dat er nog niet heel veel sets verkrijgbaar zijn.

Hopelijk met deze review zullen de meer skeptische mensen (zoals ik hiervoor) ook snel vertrouwen krijgen om bij Bricking Awesome te bestellen!

7. Februar 2024

Antwort von Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de mooie review! Het minpuntje dat je opnoemt is inderdaad ook ons voornaamste werkpuntje momenteel. Met al die duizenden LEGO sets is het een hele uitdaging om ze allemaal (in de mate van het mogelijke uiteraard) te kunnen aanbieden, maar we voegen op dagelijkse basis nieuwe sets toe aan de winkel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie prijs en een zeer vlotte en…

Mooie prijs en een zeer vlotte en correcte service. Mijn bestelling werd goed ingepakt en zeer snel verzonden. Kortom ik ga een terugkerende klant van deze mooie webwinkel worden. Doe zo voort

4. Februar 2024

Antwort von Bricking Awesome

Bedankt voor de mooie review en heel fijn om te horen dat we je in de toekomst nog pakjes mogen sturen, we kijken ernaar uit!

Aanrader

Snel en keurig opgestuurd. Top service!

1. Februar 2024

Antwort von Bricking Awesome

Enorm bedankt voor de review en veel plezier met je bestellingen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bricking Awesome heeft zijn naam niet gestolen!

Bricking Awesome heeft zijn naam niet gestolen! Deze nieuwe webshop biedt een mooi aanbod aan Lego-sets met eerlijke prijzen...EN je kan daarbij nog eens punten sparen voor korting! Bestellen en betalen gaat zeer gemakkelijk en vlot. Je bestelling wordt met zorg ingepakt en supersnel verzonden! Bricking Awesome is een echte aanrader!!!

26. Januar 2024

Antwort von Bricking Awesome

Dag Kenny, bedankt voor de enthousiaste review en veel plezier met je bestelling!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr