Fejring af vores datters konfirmation på Brede Spisehus overgik alle forventninger både hos os og vores gæster. Perfekt stemning med petanque og bobler, lækker tre retters menu med gode vine og et yde... Mehr ansehen
Vi fejrede i august 2024 sølvbryllupsfest i Brede Spisehus, hvor vi også holdt vores bryllupsfest for 25 år siden. Vi fik meget ros fra gæsterne for dejlig velsmagende mad, gode vine og de smukke loka... Mehr ansehen
Vi holdt min datters konfirmation den 29. april 2023, og sikken en dag vi havde hos Høkeren, som jeg husker familiefester fra min barndom, kærlig hjemlig forsamlingshusstemning, hvor alt lader si... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Restaurant Brede spisehus ligger i kgs. Lyngby nær Genstofte & Birkerød - Tilbyder klassisk dansk mad & har gjort det siden 1893 - Klik her & bestil bord ☛
Das haben sich andere Leute angesehen
Dejlig oplevelse
Nem on-line booking, dejlig, veltillavet mad, og høflig, men humørfyldt, uformel betjening
En bøf skal jo have en halv time på hver side.....
Jeg kan ikke skrive at Brede Spisehus har et fortrinligt køkken endsige vin og service, men jeg kan dog skrive at 'kokken' er enten en meget træt mand, meget langsom eller bare ligeglad med kunder i restauranten.
Jeg ringede kl. 19.50 for at bestille bord samme aften idet dette ikke kan lade sig gøre på spisehuset hjemmeside. Her fik jeg fat i Mathias der var glad og venligt og meget imødekommende, men desværre ikke bemyndiget til ved egen hjælp at booke et bord kl. 20.45 desuagtet at Spisehulen har en formel åbningstid til kl. 22.00.
Matias havde fået at vide, at han skulle spørge kokken...fint tænkte jeg - der er ledigt og en time og 15 min til at spise en let anretning.
Matias vendte tilbage med det nedslående svar: det er for sent i følge kokken?! Jeg spurgte så hvornår vi senest skulle møde op ved bordet og svaret var 20.30...altså halvande time før lukketid?
Jeg forespurgte derfor om vi kunne strække den til 20.45- men har var svaret desværre også nej og vi måtte derfor søge anden steds hvor 'kokken' havde den fornødne snilde til at lave en let anretning på mindre end en time.
Super service at Matias ...sørgelig holdning fra 'kokken', måske han satser på en stjerne eller tre og dermed kun har brug for en seating.
Herfra fra han et stort et tal fra os...velbekomme.
Meget lidt, men meget godt
Havde 30 gæster med til mit 25-års-jubilæum. Fantastiske omgivelser, venlig betjening og meget velsmagende mad og vin. Menuen er klart sat sammen efter konceptet: Lidt men godt. Og selv om det klart er godt, så er det desværre også meget lidt. Retternes størrelse ville passe perfekt, hvis man havde bestilt en 7- eller 10-retters gourmet menu. Til 3 retter er det simpelthen for lidt, at servere 100 g kød til hovedretten, når der ikke er en solid mængde stivelse til, men blot lidt veltilberedt sauce og grønt. At kalde det vin, øl og vand ad libitum er nok også lidt en tilsnigelse. At stille fem Hof, til 31 mennesker, i de tilstødende lokaler er altså lige i underkanten. Hvis der sidder een eller to med konstant tomme vinglas, siger det noget om gæsterne. Men hvis det er det meste af selskabet, siger det nok mere om restauranten.
Fremragende bespisning og omgivelser for vores mindre konference
Vi besøgte Brede Spisehus 9-10 NOV 2022 for afholdelse af en mindre konference med 25 deltagere. Gode faciliteter og lokaler i fantstiske omgivelser. Bespisningen var intet mindre end fremragende og ikke mindst var værtsskabet i top.
Vi kommer igen - og glæder os.
Oplevelsen var meget tæt på fem…
Oplevelsen var meget tæt på fem stjerner, men en tjener der vrisser at desserten jo først skal være klar før den kan serveres (vi spurgte efter den) trak ned. Vi havde på det tidspunkt ventet i 45 min på denne.
God betjening og fantastisk mad og vin
Lørdag aften var vi på Brede Spisehus og fik deres 4-retters menu og en fantastisk flaske hvidvin. Maden var virkelig god, specielt deres fiskeretter og personalet var super søde alle sammen. Rigtig god oplevelse. Kommer gerne igen i det smukke spisehus.
Fin mad og fremragende service
Vi var 18 personer, der havde en fin aften d. 8/7. Både mad og vin var glimrende og priserne fair. Betjeningen var perfekt, og ikke mindst Lukas var en fremragende vært. Tak.
I dag 5.6.22 på Fars Dag (samt Pinsedag…
I dag 5.6.22 på Fars Dag (samt Pinsedag og Grundlovsdag) har vi spist frokostmenu på Brede Spisehus. Det har været en oplevelse i særklasse: mad og service, som vi sjældent har oplevet magen til! Så vi kommer gerne igen! Lars og Annette, Lyngby
Desværre blev det aldrig til noget.
Restauranten er hyggelig, nydelig og indbydende. Menu og vinkort i en klasse for sig selv, hvilket også var grunden til vi gerne ville holde vores selskab der til sommer.
Det fik en noget arrogant restaurantchef ødelagt for os ved at rode rundt i sit eget tilbud, selvom vi havde sat tid af til at tage ude på restauranten og se de forskellige muligheder og aftale en pris.
Man føler sig ikke særlig velkommen hos det personale det er helt sikkert, derfor valgte vi at gå en anden retning, desværre.
Glimrende aften på Brede Spisehus
Dejlig beliggenhed, nemt at parkere. Fin betjening, dejlig mad og betjening. Fair priser.
Kan det blive bedre ?
middagsselskab
Vi holdt fødselsdag i funktionærstuen. Frokostmenu incl. vinmenu, kaffe mm. Maden smagte og specielt torsken var fantastisk. Tak for nogle gode timer. Eneste minus overhovedet er at det er meget svært at komme i kontakt med dem på mail og telefonisk.
En blandede oplevelse..
Maden var klart 5 stjerner værd, men den dårlige oplevelse ved “modtagelsen”, samt oplevelsen mht. de forskellige uopmærksomme tjenere trækker klart ned. Først da vi fik en fransk tjener, blev oplevelsen god og professionel, som den burde være.
Man skal føle sig velkommen og “set” som gæst. Dette var desværre ikke tilfældet her. Men maden og vinen var klart en fantastisk smagsoplevelse!
Fantastisk god oplevelse.
Fantastisk god oplevelse.
Pragtfuld mad og god betjening
Dårlig akustik i den gamle madsal
Da vi kom fik vi udleveret to små…
Da vi kom fik vi udleveret to små stykker meget tørt brød. Vi havde blandt andet bestilt tournedos. De var uden nævneværdig stegeskorpe og bar præg af at være kogte. Portionerne var meget små og vi var skrupsultne da vi gik derfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.