Brede Høker Bewertungen 46

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde set frem til en hyggelig brunch i skønne omgivelser på Brede Høker. Cafe´en var særdeles kold, mit gæt 16-18g, så man smed ikke overtøjet. At ramme niveau behageligt, kræver en behagelig temp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse. En sodavand 38 kr, en kop te 40 kr, dyrt. Måtte bede om at få et glas til sodavanden og tekoppen var beskidt. Smuk udsigt over søen men ingen fornøjelse at sidde ved bordene... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var taget hånd om alt, og ud over den uformelle og charmerende lokation, er noget af det vi gerne vil fremhæve: imødekommenhed og fleksibilitet hele vejen igennem! Både i forhold til de ønsker vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Café

Vom Unternehmen geschrieben

Cafe og købmand i idylliske Brede. Morgenmad, frokost og fællesspisninger i forsamlingshuset. Sandwiches, smørrebrød, nybagt brød og kager og masser af vin og specialiteter. Lej lokaler, hold fest, bryllup eller mindehøjtidelighed. Vi holder loppemarkeder, julestuer, halloween og andre sæsonarrangementer for alle.

3,0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle selv tørre bordet af

Det udendørs bord var meget beskidt. Da jeg bad om at få det tørret af, sagde den unge: "ka du ikke selv gøre det?" Jo, det ku jeg da godt, men jeg tager 1000 kr pr påbegyndt time. Så blev bordet tørret af

1. März 2026

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse! Der var ikke mulighed for store dele af menuen, og vi stod i kø i 20 min kun for at få at vide at køkkenet var lukket uden grund. Spild af tid. Respektløst.

22. März 2026

Dining week

Dining week - vi var 4 der havde glædet os til at spise på Høkeren i går aftes.
Vi var ramt af influenza og fik aftalt at den 3 retters menu vi skulle have spist på stedet , blev ændret til take a way.
Så vi kunne nyde maden hjemme.
Skøn service og lækker mad, tak for det.

13. Februar 2026

Ikke godt nok

Alt, alt for ofte oplever man at gå forgæves ift at kunne købe noget at spise på stedet.Der er åbenbart tit en utilstrækkelig mængde til rådighed, hvilket man ikke kan tillade sig at byde sine gæster. Og slet ikke af flere omgange. Der bør strammes op på den del, men også på personalet, som er for uerfarne og for uvidende når det kommer til at yde service. Og så er der simpelthen for få til at løfte opgaven.

13. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kold og skuffende oplevelse.

Havde set frem til en hyggelig brunch i skønne omgivelser på Brede Høker.
Cafe´en var særdeles kold, mit gæt 16-18g, så man smed ikke overtøjet. At ramme niveau behageligt, kræver en behagelig temperatur - kæmpe ommer..
Ved bestilling af morgenmad var der ingen æg. Kaffen blev serveret og vi ventede og ventede.. Der gik ca. 15-20 min inden vores bolle med ost var klar.
Alt i alt en stor skuffelse, som ikke får genvalg.

1. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En meget ubehagelig oplevelse både…

En meget ubehagelig oplevelse både personale og gæster var grove uopdragne uforskammede afvisende tydeligvis irriterede
Det var virkelig en følelse af at være en belastning eller i vejen. Personalet mødte os med stor uvenlighed og vente ryggen til.
At vi var en belastning for personalet som hamrer tallerkenerne i bordet og ikke leverede det vi havde bedt om og at gæsterne var grove og skubbede os til side så det var rigtig grim oplevelse desværre.

17. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en fantastisk dejlig…

Det var en fantastisk dejlig eftermiddag. God mad, og skønt lokale der oser af god stemning.. Alt blev gjort for at gøre os tilpas. Søde mennesker til at servere og så var der tegneredskaber og is til børnene. Virkelig godt og kan kun anbefales.

26. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for al hjælpen ved vores…

Tusind tak for al hjælpen ved vores bryllup, det var en helt igennem fantastisk dag og vi var virkelig glade for at vi holdte det hos Brede Høker! Maden var lækker, lokalerne og omgivelserne var (som altid) smukke, og de unge tjenere klarede det virkelig godt :-)

6. September 2025

Super bruncharrangement

Vi havde i søndags et bruncharrangement i forsamlingshuset for 13 voksne og 8 børn. Alt klappede, maden var super, personalet var velforberedt og flexible. Dejligt med god plads i gårdområdet med scene, som børnene hyggede sig med. 5 stjerner 👍

23. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt et arrangement til…

Jeg havde bestilt et arrangement til min fødselsdag. Fire måneder før måtte jeg aflyse og blev derfor opkrævet et betydeligt beløb af det betalte depositum. De var ikke til at tale med og fastholdt blot deres betingelser. Jeg foreslog flere gange en mindelig løsning - men der blev kun henvist til deres betingelser. Aldrig har jeg betalt så mange penge for en reservation:) Virkelig en dårlig oplevelse og faktisk er jeg glad for at min fødselsdag ikke skal holdes et sted med den tilgang. Høker betyder småhandel - og smålige er de.

18. Juli 2025

God hyggelig betjening

Vi havde en dejlig aften sammen med vores 66 gæster og fik dejlig mad og behagelige afslappet betjening i skønne omgivelser. Der er rigtigt god akustik i rummet det betyder meget. Mvh Eva & Torben

12. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en meget veludført…

Tusind tak for en meget veludført konfirmation her i Maj.
Vi har kun roser tilovers for Høkerens personale; super fleksibilitet og imødekommende personale samt høj service. Hertil fantastisk mad; “virkelig lækkert” lød tilbagemeldingen fra alle gæster.
Vi vil bestemt have lyst til at holde en fest i Høkeren igen🤩🥳🤩🥳🤩

29. Mai 2025

Det er igen en ommer….

Kære Høkeren…
I har så meget potentiale, hvorfor udnytter I det ikke? Hvorfor gør I jer ikke umage. Er det fordi konkurrencen er så lille, at I tænker, vi kommer alligevel? For det gør vi jo, Vi kommer for at nyde omgivelserne og selskab fra vores kære, men bestemt ikke pga hverken service eller mad. I svarer pænt på jeres anmeldelser her, men 3.4 er skidt. Har været nede hos jer idag, og pga selskab, var der travlt. Ville bestille brunch, men fik at vide det havde I ikke i dag. Så ville jeg bestille cæsar salat, men det havde I heller ikke idag. Da jeg stillede spørgsmålstegn til det, fik jeg at vide det var pga selskab. Jeg endte med en kedelig kartoffelmad, på franskbrød til 125 kr. CHOK!!!
En ting er at det er dyrt, men hvorfor på franskbrød, er det jeres standard, for normalt serveres den på rugbrød, eller var i mon løbet tør for rugbrød ? En mand bad af af de ansatte, om de kunne komme og tørre bordet af, hun så helt opgivende ud, og bad ham selv gøre det!!! En anden bad om en bakke, men fik at vide der ikke var flere!!! Og selv betalte jeg 25 kr for en kande vand, hvorpå de fandt ud af, at der sørme ikke var flere kander!!! Generelt var det et meget stresset personale, der var rodet, og nusset over det hele.
Kommer hos jer med jævne mellemrum, vel vidende, at det ikke er en stor oplevelse, for det har det ikke været i de seneste par år. Desværre er der ikke andre muligheder i området, men mindre man går på Brede Spisehus, som er lidt mere formelt. Kunne I ikke tage jer sammen? Sørg for nok personale, oplært personale, ledelse hver dag, og særg for for at vi som gæster kan få det der er på menu kortet, og sørg for at servere noget mad af større kvalitet, og sidst men ikke mindst. Til de priser, sørg for vi bliver mætte.
Husk på jeres potentiale, ville det ikke være fedt, at gå jeres stjernestatus op?

21. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt for tit forgæves hvis man ønsker en sandwich

Har besøgt dette sted flere gange og desværre er man alt for tit gået forgæves, hvis man ønsker at købe deres sandwich!!!
At det er dyrt er en ting, men at man oftest må gå forgæves er værre! Forstår ikke at man ikke søger for, at der er mad nok, når man ved, at man er godt besøgt?
Derfor kun to stjerner!

29. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bryllupsdag hos Brede Høker

Vi fejrede vores bryllupsdag med 46 gæster. Vi fik præcis den fest vi havde ønsket os.
Veltilrettelagt fest i idylliske omgivelser. Gode lokaler, super mad og med en kok, der og han formåede at skabe en festlig stemning 😜

12. April 2025

God oplevelse

Vi havde en fantastisk fest med 50 gæster i lørdags.
Alt spillede. De sødeste unge mennesker, der serverede og vartede op, og fantastisk karismatisk kok, der serverede den lækreste mad. Virkelig god stemning.

5. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger til Høkeren ☺️…

Varmeste anbefalinger til Høkeren ☺️ Fejrede min 50 års fødselsdag og alt spillede fra planlægning med Karina til selve festen med dygtigt og sødt personale og meget lækker mad. Oveni en placering i smukke omgivelser.

28. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kaffen smagte brændt og var kold

Det er ikke pga. kaffen, man skal besøge Høkeren i Brede. Kaffen smagte brændt og mælkeskummet havde stået i beholderen fra tidligere og blev ikke genopvarmet. Derfor var resultatet - brændt og kold kaffe.
Til gengæld er det en vidunderlig udsigt.

19. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr