Brabotax Bewertungen 123

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar. Had een reservering om 07:00, bevestigd per mail en SMS. Kwam niemand opdagen. Telefoon van bedrijf en ook van chauffeur (stond in de sms) werd niet opgenomen. Met eigen auto naar vlieg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben meer dan twee maanden geleden een taxi geboekt voor het vliegveld voor 1e kerstdag. We worden een dag van te voren gebeld dat ze helaas vol zitten en er geen taxi van Brabotax komt. ‘ Helaas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn gewenste vertrektijd de avond voorafgaand aan de rit gewijzigd naar een eerdere tijd via de website van Brabotax. Dit was eenvoudig te doen en werd correct opgevolgd met bevestiging via de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne chauffeur! Zeer klantgericht! We moesten een uur wachten op Airport Eindhoven, voordat de bagage band aanging. Chauffeur communiceerde goed via sms, had dit al gezien. We kregen van hem bericht,... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Zoekt u een goedkope taxi service in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van kortingen tot wel 50% op de taximeter tarief! Een taxi bestellen is zeer eenvoudig. U geeft aan waar u opgehaald wilt worden, uw bestemming en het aantal personen. U krijgt vervolgens direct een vaste ritprijs te zien. Als u akkoord gaat, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle rit gegevens. Met deze bevestigingsmail kunt u tevens uw rit wijzigen of annuleren. Daarnaast kunt u 1 uur voor aanvang van de rit, de chauffeur- en voertuiggegevens inzien zoals verwachte aankomsttijd en kenteken van de taxi.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

123 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Honest and friendly

They took my child safely to school and back for many months. During all this time there were only a few misunderstandings that got solved immediately. They were flexible and always available. The staff is honest and friendly.

14. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze zeggen dat wij in de taxi hebben…

Ze zeggen dat wij in de taxi hebben gekitst maar daar is niets van waar. Gewoon op geld uit.

10. Juni 2022

Beste Renee Verberne
Als reactie op de mail van uw vriendin Neele:

Wij hebben contact opgenomen met betreffende chauffeur om zijn verhaal aan te horen. Hij verteld het volgende:

Hij geeft onder andere aan dat hij 10 tot 15 minuten op jullie heeft moeten wachten . Dat zou ook blijken uit zijn taximeter. Verder geeft hij aan dat jullie onderweg zijn gestopt omdat er minimaal 1 persoon misselijk werd. Zij is uit de auto gestapt en jullie zijn verder gereden. Pas na afronding van de rit ziet hij dat er toch nog braaksel in de auto gekomen is. Om die reden heeft hij extra kosten in rekening gebracht.

Jij geeft aan dat het braaksel er al zat. En dat om die reden jullie met z'n tweeën voorin zijn gaan zitten.

Onze reactie:
Het lijkt ons sterk dat de chauffeur rondreed met braaksel in zijn auto. Dat is voor niemand prettig. Niet voor zijn eerst volgende klant maar ook vooral niet voor de chauffeur zelf. Als er iemand misselijk word in de auto dan ruik je dat meteen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat de chauffeur desondanks in de stank door heeft gereden.

Verder geef je aan dat jullie met z'n tweeën voorin zijn gaan zitten omdat er blijkbaar al braaksel achterin zat. Dat zou om twee redenen niet kunnen. 1: omdat de chauffeur voorin slechts 1 passagiersstoel heeft. 2: dat zou betekenen dat de overige 2 van jullie groep wel geaccepteerd hebben om op de stoel te gaan zitten waar 'kots' zat.

Aangezien er verder geen ander bewijs is dienen wij het te doen met het woord van jou tegen die van de chauffeur. Om die reden gaan wij er vanuit dat de chauffeur niet onjuist gehandeld heeft. Mocht je het er niet mee eens zijn dan kun je je klacht voorleggen bij de geschillen commissie: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/taxivervoer/.

Brabotax

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig op tijd, nette taxi en vriendelijke chauffeur

Prima geregeld! Chauffeur was op tijd en vriendelijk. Hij reed ook normaal (rustig). Ruime, nette taxi(bus). En dat tegen een scherpe prijs. Ik kan het iedereen aanraden die niet de parkeerkosten en het risico van parkeren (en met bagage moeten sjouwen) wil hebben.

30. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en meedenkend.

Stipt, vriendelijk en meedenkend! Wij hadden onze terug naar het hotel na ons eigen huwelijk. We hebben de dag tijdens de rit rustig kunnen doorspreken en de taxichauffeur voelde dat goed aan. De chauffeur zag hoeveel spullen we hadden en dacht mee en liep het richting de lift. Perfecte afronding van een prachtige dag.

17. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit maakte onze topavond af!

Onze taxichauffeur Mo was netjes op tijd en belde ons als hij er was zodat wij naar de locatie konden komen. Hij was echt super vriendelijk, we mochten onze eigen muziek opzetten en hij reed heel netjes. Fijne communicatie, zeer tevreden!

15. Mai 2022

Erg goed en punctueel

Erg goed. Zeer punctueel en vooraf tweemaal SMS met aankomsttijd van taxi met nummerbord.
Goede service van chauffeur, keurig op tijd op bestemming (vliegveld).

15. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zie altijd chauffeurs roken in taxi

Ik zie altijd chauffeurs roken in taxi’s van dit bedrijf, dus ik dacht laat ik eens bellen en vragen wat hun beleid voor roken is in de taxi’s. Ben zeer onklant vriendelijk te woord gestaan, want eigenlijk wilde hij alleen naar mij luisteren als ik ook in die taxi had gezeten en gaf mij de boodschap dat chaffeurs dat zelf mogen bepalen (wat overigens stierenpoep is gezien hier wetten voor bestaan). Ik kan dus vermelden dat ik hier nooit maar dan ook nooit een taxi bij dit bedrijf zou bellen in de toekomst. Als je te maken hebt met een longziekte zou ik ook zeker dit bedrijf niet bellen, maar je geld brengen naar een bedrijf dat zich wel bekommert om jouw welzijn.

Als je trouwens de reviews leest van mensen die niet positief zijn over dit bedrijf kan je meteen zien dat dit bedrijf sowieso moeite heeft om om te gaan met feedback.

Toegevoegd na reactie van brabotaxi:
Ik had best een kenteken willen doorgeven maar daar kreeg ik niet de kans voor ;)(overigens heb jij er ook niet naar gevraagd maar was je te druk met bekken tegen mij over hoe ik geen klant was) aan alles was te merken dat jij die niet wilde hebben. Ik heb je er zelfs op moeten wijzen dat het bij wet verboden is te roken in een taxi. Je had er dus van alles mee gekund, je wilde het alleen niet. Deze reactie van jullie bekrachtigd dan ook alleen maar wat ik in deze review heb geschreven. Het feit dat je dik in het oranje staat hier is niet van 1 review, just saying.

23. Februar 2022

Antwort von Brabotax

U heeft geen gebruik gemaakt van onze taxi's. Ook in het verleden heeft u nooit een taxi bij ons besteld. U bent een toevallig passant die enkel belt met de intentie om te klagen. Daar kunnen wij helaas niet zo veel mee. Zeker niet als u geen kenteken of dakbord nummer erbij vermeldt.

Ik wens u nog een fijne avond.

Agressieve chauffeur

Op 7 nov om 16 uur maakte ik op de Emmasingel een foto van het dakbordje van een geparkeerde Brabotax auto. Vervolgens stapte de chauffeur uit en begon heel boos tegen mij over hrt feit dat ik een foto maakte. Ik vertelde dat ik de foto maakte als grapje voor mijn zoon die vandaag een BRABO t-shirt aan had en vroeger taxichauffeur was. Dat veranderde niks aan het aggressieve gedrag. Als niet net de klanten waren komen aanlopen, was dit naar mijn idee verder geescaleerd.

7. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met chauffeur

Zeer slechte ervaring met chauffeur, kwam schreeuwend naar ons toegelopen waar we bleven. We stonden al 5 min bij de taxi toen hij aankwam met een lulverhaal dat hij drie keer gebeld had.

20. September 2021

Beste Leon,

Ik heb navraag bij de chauffeur gedaan. Hij stuurt ons een screenshot van zijn telefoon waarop te zien is dat hij niet 3 x maar 4 maal gebeld heeft naar het nummer eindigend op 65 00.
Om 17:43
Om 17:44
Om 17:46
en nog eens om 17:48

Dus een lulverhaal was het zeker niet. Onze chauffeurs kunnen niet eeuwig blijven wachten. En zeker niet wanneer er geen gehoor is aan de telefoon.
Fijne dag nog.

Taxi kwam niet opdagen

Had de taxi drie dagen van tevoren gereserveerd, maar deze kwam niet opdagen. Vervolgens drie keer proberen te bellen, maar niet te bereiken. Erg slechte ervaring met Brabotax dus.

21. September 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Van positief in 2019 naar negatief in 2020

Na in 2019 een positieve ervaring met Brabo Tax te hebben gehad,
Hebben wij in 2020 een zeer slechte ervaring met Brabo Tax gehad.
Telefonisch taxibus voor 6 personen gereserveerd voor zowel de heen als terugvlucht, precies zoals 2019.
Ze kwamen met een te kleine bus, dus dat werd personen stapelen.
De chauffeur was zeer behulpzaam en correct.
Hij zou het probleem melden.
Voor de terugreis via sms nog een bevestiging gevraagd of er een grotere bus zou komen.
Geen reactie van Brabo Tax.
Aangekomen op Eindhoven airport, niemand van Brabo Tax te zien en ook geen sms. Dit in tegenstelling tot onze ervaring in 2019.
Toen stond er keurig een correcte chauffeur op ons te wachten die ons via een sms op de hoogte had gebracht.
Na een telefoontje naar Brabo Tax, gingen ze uitzoeken hoe dit kwam.
Bleek een chauffeur op ons staan te wachten buiten de luchthaven.
Chauffeur weigerde ons op te pikken op de kiss en ride strook, terwijl we daar op de heenweg keurig waren afgezet.
Hij was alleen bereid om dit te doen als we €5 extra betaalde.
Hij heeft ons alle koffers zelf laten laden, stond erbij en keek erna.
Zonder een woord te wisselen en als een bezetene naar ons adres gereden en daar hetzelfde ritueel.
Kortom een zeer negatieve ervaring met Brabo Tax en de chauffeur.

29. Februar 2020

Viel heel erg tegen.

Online een taxi besteld om 3 uur snachts, anderhalve dag vantevoren. Een taxi van den bosch naar Boxtel. Het werd goedgekeurd. Bevestigingsmail gehad. Krijgen we om 02:14uur een berichtje op de telefoon dat de rit is geannuleerd omdat het niet in de regio valt. In 3 kwartier kun je niet zo makkelijk snel een nieuwe taxi regelen, want je staat dan al in de kroeg en alle mensen die je op zouden kunnen halen hebben inmiddels al een drankje op op de zaterdagavond. Bestel nooit meer een taxi bij brabotaxi!

5. Januar 2020

Super

Aardige chauffeur, netjes optijd, super.

3. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr