We kregen een defect product. Op onze vraag om dit om te ruilen, kregen we een vage reactie over dat we een of ander filmpje moesten maken. Wij willen gewoon het defecte product inruilen voor een werk... Mehr ansehen
Ondanks dat de verzending bleef liggen bij de post, hebben zij alle moeite gedaan om te helpen dat het uiteindelijk geleverd werd. De communicatie per mail is prima verlopen. Het product is een ca... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
BOWINQ is an outdoor related brand with different type of lighting and visibility products. The core values of the brand are doing business in a sustainable way, by delivering the best possible products for people that love nature and enjoy outdoor activities.
Informaticaweg 7b, 7007 CP, Doetinchem, Niederlande
- info@bowinq.nl
- bowinq.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle correcte levering
Boston 500
Wat besteld is, Is ook geleverd.
Wel 5 dagen later dan verwacht.
Fijn bedrijf
De communicatie per mail is prima verlopen.
Het product is een cadeautje dus blijft liggen tot komende kerst. De ontvanger zal het gaan gebruiken en ik ben natuurlijk benieuwd hoe dat bevalt.
Goede kwaliteit/prijsverhouding
Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit/prijsverhouding.
Donders felle lamp
Donders felle lamp, fijn dat ie verstelbaar is. Gaat makkelijk om. Batterijduur geen idee nog
Zeer tijdige en correcte levering
Zeer tijdige en correcte levering
Product is goed
Product is goed. Ze reageren echter zeer langzaam als je een mailtje stuurt.
Alles prima in orde
Alles prima in orde. Duidelijke informatie. Alles werkt zoals aangegeven. Zelfs de batterij was vol, dus gelijk gebruiksklaar. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar dit ligt waarschijnlijk aan het bezorgbedrijf, in dit geval PostNL.
Eenvoudig en kwalitatief.
Eenvoudig in gebruik en tot op heden goede batterijkwaliteit.
Erg goed licht en fijn om te dragen
Really handy for running
Really handy. Long-lasting battery. The brightness is adjustable. Perfect for late evening running sessions.
Hoofdlamp laadt niet op
Hoofdlamp laadt niet op. Al vanaf dag 1.

Antwort von BOWINQ
Heel tevreden snelle levering en super…
Heel tevreden snelle levering en super mooi en goed product. Heel helder licht zodat je degelijk zicht hebt waar je gaat. Zowel voor als achterkant goed zichtbaar voor de auto's. Durf het echt aan iedereen aanraden 👍
Perfecte service en snelle reactie!
We hebben bij Bowinq een Boston 500 looplamp besteld. Deze werkte niet naar behoren (wat uiteraard een keer kan gebeuren) en daarop hebben we op zondag een mailtje gestuurd. Dezelfde avond (zondag!) Nog een keurige reactie, een nieuwe wordt opgestuurd! Perfecte en snelle service!!
De afspraak goed na gekomen:)
Zeer tevreden
Zeer tevreden met mijn aankoop. De lamp voldoet aan de beschrijving en alle functies werken perfect.Tevreden met het artikel en met de snelle en goede levering.
Goede ervaring
Snelle levering, lamp geeft veel licht en voelt degelijk aan. 5 sterren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.