Bovg Bewertungen 4

3,4

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Renovering av bad

Veldig fornøyd med full renovering av mitt bad fra 1989! Ble ferdige før estimert tid. Tross ferieavvikling og noen få skjær i sjøen er jeg 100 % fornøyd. Ryddige forhold og flinke arbeidere. Flinke til å rydde opp etter seg. Kan absolutt anbefales🌸

10. Oktober 2025

Har dessverre brukt BOVG

Har dessverre brukt BOVG ift en forsikringssak på baderom. Veldig greie å ha med å gjøre frem til det oppstår noe. Flere avvik i flislegging, ikke fornøyd. De utfører arbeid som er "innenfor" norsk standard og margin. Det betyr ikke at det er kosmetisk fint. Ville aldri brukt dem igjen.Tatt 3 uker å få svar. Ingen håp om at de fikser opp etter seg. Link med en god del kommentarer som ser det samme som meg, kun bovg som ikke ser det dårlige arbeidet de har gjort.
Noen av kommentarene jeg fikk:
"Man vet jo at firma er useriøst allerede når man får "norsk standard svaret" som tilbakemelding.."
"Motfall på badet, og så hakkete flislegging er ikke noe du behøver å finne deg i."

I rapporten jeg fikk etter å klagd så skriver de:
"Ved undertegnedes befaring finner jeg ett sted på gulvet som anses som noe generende. Dette
var akkurat innenfor krav, men er plassert på et av gulvets mest synlige plasser og må av den
årsak ses på som ekstra viktig å være nøyaktig."
De innrømmer selv at arbeidet er akkurat innenfor kravene.

2. September 2025

Tette bånd til boligselgerforsikringene

Ble brukt av Protector i boligtvist da vi kjøpte leilighet hvor bad var totalrenovert med lovnad om fagmessig utførelse med dokumentasjon som skulle følge med ved overtakelse. To ulike takstmenn engasjert av meg kom frem til at badet måtte totalrenoveres grunnet mangel på dokumentasjon på planlegging og utførelse, men også faktiske feil og mangler som tydet på at badet ikke var utført av fagfolk. BOVG til unnsetning for Protector, kommer frem til at badet kan repareres for en brøkdel av prisen. Leverer pristilbud på jobben til og med. FinKN går god for BOVGs foreslåtte løsning, avviser vårt krav om prisavslag tilsvarende totalrenovering av badet. Etter FinKN prøver vi gå i dialog med BOVG om å få jobben utført. BOVG vil hverken garantere pristilbudet de gav +/-15% (som er lovpålagt ved et pristilbud vel?), ikke garantere for at arbeidet er gjort innen antatt tid (som vil medføre store ekstrakostnader og ulemper for oss, som hotell da dette er leilighetens eneste bad), ei heller stå som garantist for at badet i sin helhet kan anses som fagmessig utført, tilfredsstille gjeldende TEK-krav. Vi sier selvsagt takk og adjø, og er tilbake til scratch. Ingen seriøse håndverkere ønsker å se på jobben BOVG foreslo. FinKN-avgjørelse er med andre ord basert på noe som ikke er reelt. Om noe skal gjøres må hele badet totalrenoveres på nytt. Useriøs gjeng, tette bånd til Protector og Smiths Venner (dugnadsarbeid). Leverer bestillingsverk for Protector i boligtvistsaker. Lett å finne saker om dette i media, eller Facebook-gruppen "STOPP boligsvindel".

24. April 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen