BookmateBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige i dag Via Google fundet ud af, at en af mine mailadresser figurerer på det sorte net som følge af et datalæk hos Bookmate i 2019. Hvorfor blev jeg ikke informeret? Får rigtigt mange mærkeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig app. Har betalt abonnement men kan ikke logge på. Siden kommer op, men lukker så øjeblikkelig ned. Har kontaktet kundesupport efter at have ledt efter denne mulighed i 1 time. Man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varslet stor prisstigning på årsabonnement. Forsatte efter Yousee/Bookmate med en bestemt pris pr. år hvis man forblev kunde kun hos Bookmate. Der stod den årlige pris fremover ville være på 599,-.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig en skuffende oplevelse. Indholdet er fint, men kvaliteten af app’en fungerer slet ikke. Oplæsningen af lydbøger er utydelig, hakker og springer ofte flere sekunder så mange ord bliver udel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Elendig app

Uoverskuelig platform, jeg kan overhovedet ikke finde rundt i systemet. Hele opsætningen er fuldstændig ramt ved siden af. Desuden er der ekstremt mange fejl i afspilningen, som springer rundt efter eget forgodtbefindende - i hvert fald ikke efter MIT forgodtbefindende. Går sommetider også bare ud af sig selv. I dag har jeg fx oplevet, at afspiningen er stoppet et bestemt sted flere gange, og da jeg prøver at finde rundt i kapitel-funktionen, farer jeg vild i historien. Har opgivet nu og lytter bare og prøver at gætte mig til, hvad der skete i historien, hvor jeg ikke kunne finde tilbage til det rigtige sted.

Det er en enormt utilfredsstillende app, som jeg IKKE ville kunne finde på at anbefale andre. Før mit Telmore-abonnement brugte jeg Nextory, som jeg var virkelig glad for, og det er LIGE, før jeg overvejer at droppe Bookmate til fordel for dem. De kan da lave en app, der giver mening for deres forbrugere. Bookmate fremstår for billigt, for hurtigt lavet og MEGET discount. En millimeter mere koncentration og seriøsitet i jeres arbejde ville være en stor hjælp fremadrettet.

Derudover er det virkelig ærgerligt, at der er MANGE bøger, som ikke ligger som lydbog, men som jeg ved findes på andre apps som lydbog. Hvorfor er man ikke interesseret i at tilbyde lige så stort udvalg hos Bookmate?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har Bookmate gennem Telmore.

Har Bookmate gennem Telmore.
Syntes de har mange lydbøger , og er hurtige med nye.
MEN.... appen fungere så elendigt at jeg har opgivet at bruge den, og har købt abonnement andet sted

Elendig fungerende..

Elendig fungerende, igen igen igen OG igen er der afspilningsfejl. App fjernes, telefon genstartes, app installeres - afspilningsfejl igen og igen.
Jeg vil fraråde alle, med mere temperament end en vingummi, at finde anden måde, at høre lydbøger.
Ufattelig så ringe den er lavet, trods jævnlige opdateringer 👎

En ommer

Har haft bookmate gennem flere år og må indrømme at det kun er gået en vej for dem og det er ned ad bakke :/
Hvis man starter på en serie er det ikke sikkert at den kan læses færdig da de mange gange ikke har rettighederne til alle bøgerne i serien, og man skal som forbruger selv bede dem om at søge om den/de bøger der mangler 👎
Og nu starter gamle fejl med at dukke op igen, sidder midt i en bog og vupti så kan den ikke hører pga afspilningsfejl 🤨

Kom nu ind i kampen Bookmate i tjener på at have glade forbrugere, men disse mister i hurtigt hvis i ikke oppe jer!!!

29. Dezember 2020

Intet mindre end elendig

Intet mindre end elendig! Har den igennem et YouSee abonnement, og bruger den udelukkende til lydbøger. Men den stopper konstant og vil ikke starte igen, man bliver blot mødt med fejlen "afspillingsfejl!" Dette er ikke blot sket én gang, men adskillige gange nu, og har kun brugt bookmate i 3 uger. Ligeledes oplever jeg også at den glemmer hvor jeg sidst er kommet til, og hopper frem og tilbage i det. Hvis du kan undgå bookmate, så gør dig selv en kæmpe tjeneste og styr udenom, det er en FRYGTELIG DÅRLIG APP, som tilmed er elendig sat op!

28. Dezember 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gennemgående tilfreds

Har Bookmate gennem Telmore, og er generelt tilfreds med appen. Hører både lydbøger og læser. Det fungerer fint begge dele. Synes det er godt, at der er så mange fagbøger, også de nyeste.

21. Dezember 2020

Elendig app til lydbøger

Har Bookmate gennem Telmore. Var MEGET gladere for Mofibo, som lå i Telmores abonnement tidligere.
Bookmate-app'en er elendig - lydbøger stopper og kan ikke genstarte. Efter pause ryger man ofte tilbage til begyndelsen af bogen, og hvem holder øje med hvor langt man er nået i en lydbog.
I øvrigt er alt for få danske og nordiske forfattere med, ihvertfald i krimigenren.

13. Dezember 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig pause funktion

Hvis man pauser en lydbog, så risikere man at springe tilbage til begyndelsen, efter man har trykket play.
Derfor en god idé at holde øje med hvor man er kommet til inden da.

5. Dezember 2020

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales.
Det er kringlet at finde ud af, det er svært at finde næste bog i en serie. Og for lidt siden var jeg igang jeg en bog som pludselig blev gjort utilgængelig midt i det hele.
Ikke specielt smart.
Og man har ingen mulighed for at kontakte noget kundeservice for at spørge og få hjælp.

2. Dezember 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har abonnement på Bookmate gennem…

Har abonnement på Bookmate gennem Yousee!
Havde Saxo før, så skulle finde ud af en anden måde at betjene lydbøger på!
Det kører nemt når man først finder ud af at aktivere via lydbogens billed! Timeren fungere fint, med flere valgmuligheder, og man kan hurtigt gå tilbage til et afsnit man faldt i søvn til (host host😌)!
Nye bøger kommer forholdsvis hurtigt😉

29. November 2020

1 stjerne fordi der bøger

1 stjerne fordi der bøger! Har fået abonnement gennem Telmore, men vender tilbage til Mofibo på trods af det koster mig ekstra. Appen vender gentagende gange tilbage til start..

14. November 2020

Seriøst dårlig app

Seriøst dårlig app. Jeg hører pocast. I Bookmate husker den ikke, hvilket afsnit, jeg er kommet til, så jeg skal ind og lede hver gang. Det tager 100 år, da app'en også er vildt uoverskuelig og favoritterne forsvinder, så man skal ind og søde på dem. Afsnittene står så ikke i rækkefølge. Og når et afsnit slutter stafter det næste ikke automatusk. Jamen jesus man! Og nu har den i flere måneder ikke virket og kan ikke synkronisere. Så pt har jeg en app, jeg overhovedet ikke kan bruge. Come on! Det kan sgu gøres bedre. Så uprofessionelt.
Hvis ikke den kom med Telmore ab., så var den slettet for længst!

4. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste app til lyd bøger jeg har…

Dårligste app til lyd bøger jeg har prøvet.
Har skrevet med dem flere gange om fejl i appen og de skriver tilbage hver gang at de arbejder på sagen men med nu 9 mdr gået siden første gang jeg skrev til dem om fejlen er der ikke blevet rettet noget, men kun kommet flere fejl.

Jeg ville finde en anden app til lydbøger

2. November 2020

Har Bookmate gennem Telmore

Har Bookmate gennem Telmore. Jeg har mulighed for at læse bøger på sprog, jeg aldrig, som i aldrig, kommer til at forstå. F.eks polsk og hollandsk
Det besværligt at finde rundt i. Den glemmer, hvor man er.
Ikke lige den største fornøjelse mere. Har været ok før

22. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr