Boligrådgivning.com Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har været gode til at hjælpe igennem hele processen med køb af hus - forhandling af pris, tjek af dokumenter og meget mere! Super kompetente folk, vi følte os trygge og i gode hænder fra start til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for en boligrådgiver med meget kort varsel, og Jesper var klar til at hjælpe med det samme. Han hjalp med forhandlingen af boligkøbet, så prisen blev reduceret, og jeg fik det øn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jespers faglige sparring, gode råd, og kæmpe viden, var alt afgørende for jeg havde ro i maven hele vejen igennem mit boligkøb. Da jeg købte hus, alene, var det virkelig godt at have en at drøfte min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God rådgivning fra A-Z Jesper sørgede for at vi følte os trygge i hele processen omkring vores boligkøb. Han kom endda med gode råd omkring forskellige forhold som han ikke havde behøvet og som... Mehr ansehen

1. Immobilienberater

Vom Unternehmen geschrieben

Køberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I købe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nøglerne i hånden. Køberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salær / lav pris, men høj kvalitet og højt serviceniveau.

Hervorragend

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste boligrådgiver

Jeg varmt anbefalder, at man benytter sig af Boligraadgivning hvis man skal eller overvejer at købe en bolig. Jesper er meget imødkommende og forklarer detaljerne på en forståelig måde. Hurtig kommunikation og altid tilgængelig til rådighed. Omkostninger er lavere end al de andre boligrådgiver og advokater, som jeg har kigget på. Tak Jesper.

12. Januar 2024

Anbefales højt.

Jesper har været hurtig at svar, nemt at komme i kontakt med, gode opfølgninger og rådgivning på detaljer som vi ikke havde tænkt over. Alt i alt anbefales højt.

17. Januar 2024

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra.

Vi blev kontaktet af Jesper gennem et tilbud, hvor vi straks følte os trygge.
Jespers gennemgang af kontrakten med os var velformuleret og forståelig, både på engelsk og dansk. Der var god kommunikation hele vejen igennem processen, og Jesper var til rådigheden inden for kort tid, da vi havde behov.

30. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jesper giver langt mere for pengene

Vi stod og skulle købe vores første hus. Vi fandt derfor Jespers hjemmeside og kontaktede ham. Utrolig venlig og meget engageret køberrådgiver. Han kan kontaktes nærmest døgnet rundt, og han er så vanvittig dygtig og utrolig velformulerende. Jesper gav mægler og sælger klar besked omkring hvad de ikke helt havde styr på, så de ikke snød os. Jesper var sågar inde og læse ejerforeningens gamle referater og fandt noget der ikke stemte overens. Noget vi aldrig nogensinde ville have undersøgt selv. Jesper er et af de dygtigste og mest professionelle mennesker vi nogensinde har arbejdet sammen med. Hans billige pris er langt billigere end alt det du får fra ham. Han kunne roligt fordoble prisen og du ville stadig gå tilfreds derfra. Alle anbefalinger fra mig! Venlig hilsen Michael Johannesen

1. Dezember 2023

Proffesionel firma

var med os igennem denne handel især som første gangs køber. og han gav os ro i maven hele forløbet igennem, vi følte ihvertfald der var styr på det, og svarer meget hurtigt tilbage når vi havde spørgsmål. en vi helt klart vil bruge fremover samt anbefale til andre, og ikke mindst til en super pris i forhold til de andre på markedet.

11. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været så tilfreds med…

Jeg har været så tilfreds med vejledningen jeg har fået fra Jesper i forbindelse med mit hus køb.
Han har haft styr på tingene for mig hele vejen igennem.
Er er nem at komme i kontakt med og svare hurtigt hvis man har nogle spørgsmål....
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til ham.
Så 100 procent tilfredshed herfra😁👍
Super godt samarbejde.

6. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super køberrådgiver for en god pris

Jesper er en meget dygtig køberrådgiver, der hjælp os meget med første huskøb fra start til slut trods udfordringer. Han var altid klar til at svare på telefon eller på mail.
Vi helt sikkert bruger ham igen hvis vi køber et nyt hus. Så klart anbefaling herfra og tak igen :)

2. November 2023

En Rigtig God Oplevelse

Vi stod som førstegangskøbere af et rækkehus hvilket altid er en stor beslutning og vi prøvede at indhendte nogle tilbud på boligrådgivning, som vi havde læst var en god ide at have. Jeg blev på samme dag ringet op at 3 boligrådgivere, hvoraf 2 af dem prøvede at presse deres service ned over os og efterlod ikke en god følelse, da vi sagde at vi stadigvæk kiggede efter hvem det skulle være. Den ene af dem blev nærmest helt aggrassiv og begyndte så at holde telefonen i 10 minutter for at forklare hvor god deres pris var. Sådan var det ikke med Jesper, han ringede op gav en ærlig forklaring over hvad han kunne hjælpe med og da vi sagde at vi stadigvæk kiggede, sagde han at det var fint nok men at vi var velkommen til at ringe igen hvis det var. Han gav os en god fornemmelse i maven, hvilket er rart under så stor en beslutning som huskøb er, og så virkede han bare som et roligt og venligt væsen. Det var virkelig noget vi brød os om.
Under selve forløbet har Jesper været rigtig god til at give os informationer om hvad vi skulle huske at købe, hvilke ting der nu skulle til at ske i forbindelse med hus råd, hvad vi skulle tjekke lige når vi fik nøglerne og egentlig bare det hele. Kort sagt vi følte os aldrig glemt. Vi havde mange spørgsmål og Jesper svarede troelig og hurtigt på dem, så vi aldrig var i tvivl. Vi havde også møde med ham hvor vi snakkede om de forskellige dokumenter og det var også rigtig godt. Sidst men ikke mindst har han fulgt sagen helt og aldeles til enden og det er selv om han på et tidligere tidspunkt faktisk havde lavet alt det som han skulle have sørget for.
Hvis boligraadgivning.com stadigvæk findes om lang tid når vi måske skal have et nyt hjem, så er det 100% også ham vi vælger igen. Det var hver eneste krone værd.

15. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr