Boligrådgivning.com Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har været gode til at hjælpe igennem hele processen med køb af hus - forhandling af pris, tjek af dokumenter og meget mere! Super kompetente folk, vi følte os trygge og i gode hænder fra start til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for en boligrådgiver med meget kort varsel, og Jesper var klar til at hjælpe med det samme. Han hjalp med forhandlingen af boligkøbet, så prisen blev reduceret, og jeg fik det øn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jespers faglige sparring, gode råd, og kæmpe viden, var alt afgørende for jeg havde ro i maven hele vejen igennem mit boligkøb. Da jeg købte hus, alene, var det virkelig godt at have en at drøfte min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God rådgivning fra A-Z Jesper sørgede for at vi følte os trygge i hele processen omkring vores boligkøb. Han kom endda med gode råd omkring forskellige forhold som han ikke havde behøvet og som... Mehr ansehen

1. Immobilienberater

Vom Unternehmen geschrieben

Køberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I købe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nøglerne i hånden. Køberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salær / lav pris, men høj kvalitet og højt serviceniveau.

Hervorragend

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og tryg rådgivning til førstegangskøbere

Igennem hele forløbet har Jesper været god til at skabe tryghed, forklare processer og været nem at få kontakt med. Vi har som førstegangskøbere været utrolig glade og tilfredse med den rådgivning som vi har fået i gennem forløbet.
Kæmpe anbefaling herfra.

17. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jesper har været utrolig behagelig at…

Jesper har været utrolig behagelig at korrespondere med. Han har fulgt op på alt og holdt os godt i hånden på vores første huskøb.
Vi har følt os trygge og Jesper vender tilbage umiddelbart efter vi har rådført os
Mine varme anbefalinger herfra
Bedste hilsner
Bettima

19. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en tryg og fin handel

Det har været en tryg og fin handel. Jesper har styr på det hele, så vi trygt har kunne overlade det hele til ham. Igennem handlen og gennemgang af papirerne fandt Jesper nogle vigtige punkter, som der skulle rettes op på fra sælgers side og det blev fulgt til dørs. Ved spørgsmål har vi fået hurtige og fine svar. Hele handlen er gået så fint med Jespers kyndige hjælp. Så vi kan på den varmeste anbefale Jesper og Boligrådgivning.com

10. Juni 2024

Jesper var utrolig arbejdsom

Jesper var utrolig arbejdsom, meget venlig og meget professionel.
Det føltes som om, lige meget hvornår på døgnet og hvad du ville spørge om, så svarede han prompte!
Hvis vi nogensinde skal købe eller sælge igen er det ham vi går til 😊

24. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel med kunden i fokus

Fantastisk oplevelse med Jesper fra Boligraadgivning.com!

Vi stod i en presset situation med kort tid til at træffe en vigtig beslutning om et huskøb. Jesper reagerede lynhurtigt på vores henvendelse og gik straks i gang med at hjælpe os. Vi følte os i trygge hænder.

Hans ekspertise og grundige gennemgang af alle dokumenter gjorde os opmærksomme på kritiske forhold vedrørende huset, som vi ikke selv havde fanget og var blevet gjort opmærksom på af mægleren, der havde huset til salg.

Jespers ærlige og professionelle rådgivning førte til, at vi traf den rigtige beslutning om at annullere handlen. Vi er ham dybt taknemmelige for at have sparet os for en potentiel katastrofe.

Vi vil på det kraftigste anbefale Jesper til enhver, der søger en kompetent og troværdig boligrådgiver. Han er virkelig en, der sætter kundens interesser i første række.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Jesper igen. Kæmpe anbefaling og alle pengene værd.

24. Mai 2024

Very professional and thourough

Very professional and thourough. Jesper has been super to guide us in buying a house in Denmark. Me being an international and not understanding a lot of the process was not a problem, he guided us through all of it in both English as well as Danish. If you would like someone who is really willing to help you get the best for your money I would recommend him any time.

19. Mai 2024

Consummate professional

Jesper was very prompt and clear in his communication. He patiently walked me through the entire process and was available at every step until the sign off. I strongly recommend Jesper's services. You will be very impressed

8. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er yderst tilfreds med forløbet

Jeg er yderst tilfreds med forløbet. Fra start til slut har der været hurtigt svar og tilbagemeldinger fra Jesper.

Det har været en god tryghed at have, når man kaster sig ud i et boligkøb.
Jeg kan varmt anbefale Boligrådgivning.com.

11. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er utroligt taknemmelige for

Vi er utroligt taknemmelige for, at vi valgte Boligrådgivning.com som vores guide gennem boligkøbsprocessen. Jesper Gelardi Lunde har været en fremragende rådgiver, altid tilgængelig til at besvare vores spørgsmål, selv uden for normal arbejdstid. Service og rådgivning har været i topklasse, og vi vil absolut anbefale dem!
Prisen for deres service har også været utrolig konkurrencedygtig sammenlignet med andre udbydere på markedet.

Vores varmeste anbefalinger kommer herfra.

Heidi og Lars

20. März 2024
Boligrådgivning.com-Logo

Antwort von Boligrådgivning.com

Tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi pris på :-)

Proaktiv og grundig!

Jeg har kun positive ting at sige om Jesper og boligraadgivning.com.
Vi var sent ude med at finde en boligrådgiver, og Jesper rakte ud til os få timer efter, at vi havde lavet en forespørgsel. Han forklarede hele processen i vores boligkøb, og han har gennem hele købet været proaktiv og mindet os om de ting, som vi skulle være opmærksomme på.

Stor anbefaling herfra.

21. März 2024

God og effektiv køberrådgivning

Jesper hos Boligraadgivning hjalp mig med et fuldstændig gnidningsfrit køb af sommerhus. Klar og tydelig rådgivning. Hurtig respons. Proaktiv hele vejen igennem. En varm anbefaling af Jesper og Boligraadgivning.com

27. Februar 2024

Bedste købsrådgivning

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.
Vi havde brug for en købsmægler i forbindelse med køb af et sommerhus på Helgenæs. Vi googlede os frem og tog kontakt til boligraadgivning.com
Jesper har styr på hele forløbet, med god, tydelig og let forståelig kommunikation. Jesper finder og fremlægger de kritiske områder, vi skal være opmærksomme på og han har kommunikationen med mægler fra start til slut.
Jesper svarer hurtigt på både mails og telefon, vi har følt os super godt behandlet.
Tak Jesper, for så god en rådgivning.

8. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, stor tryghed med styr på sagerne!

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jesper, ved mit allerførste huskøb. Jeg har været helt tryg hele vejen igennem! Han har styr på sagerne og været rigtig god til at forklare sagen og besvare spørgsmål. Alt ved hus handlen er kørt glidende med Jespers hjælp!
Tusind tak for denne gang!!
Hermed mine varmeste anbefalinger!!!!

9. Februar 2024

5 stjerner fra førstegangskøbere

Jesper har været meget behjælpelige hele vejen igennem købsprocessen. For førstegangskøbere som os har det været skønt med en rådgiver i baghånden, som kunne besvare alle spørgsmål. Jesper har desuden været med hele vejen fra start til slut af forløbet. 5 stjerner herfra

24. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boligraadgivning.com er det ideelle valg, når du søger en professionel rådgiver, der afsætter tid til dig og yder sit bedste.
Jesper udmærker sig ved sin grundighed og behagelige kommunikation. Tak.

20. Januar 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr