Unternehmen hat geantwortet
Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det märks tydligt att ni lägger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Välkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den föränderliga natur som omger oss. Våra designföremål är ritade av erkända formgivare från hela världen och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bästa, mest hållbara materialen. Tidlös design som är skräddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.
Vom Unternehmen geschrieben

Köpte en vara i Stockholms butik men pga oklarheter ringde dagen efter köpet till en annan butik, blev Göteborg. Fick den ALLRA BÄSTA servicen av Lovisa. Det totala antalet stjärnor skulle ha blivit det högsta om inte Stockholms butiken gett mig helt fel info om returrätt mm. Tur att jag dubbelkollade, tur att Lovisa var där. Tack!
Högsta betyget till Lovisa!

Antwort von BOLIA
Not once have I received my order from
Bolia without hassle. Wrong sofa, which was fixed in a shoddy way for which I got a gift card which barely covets the cost of a cushion cover at the store. Then, wrong chair was delivered. We ordered a new one , got a delivery date of a few weeks but now has been extended to months. It’s strike 3 for Bolia. I will never be ordering from them again.

Antwort von BOLIA
Extremely friendly and helpful staff, both in-store and with the delivery service (who even took back the cardboard boxes so they could be recycled). The quality of the furniture and other goods is very high (I bought lounge chairs, china and carpets).

Antwort von BOLIA
Upplevelsen i butik och den service vi fick när vi bestämde oss för möblerna var excellent. När skulle betala med kort och bestämma leverans blev det mycket rörigt. Stor tveksamhet om betalningstransaktion gick igenom eller inte. Olika uppgifter om leveransadress i olika system samt tvuungen l efterhand kontrollera om allt var rätt. Fortfarande känner jag en viss osäkerhet om allt verkligen blev rätt

Antwort von BOLIA
Företaget erkände dubbeldebitering och lovade både kompensation och full återbetalning. Endast kompensationen betalades ut återbetalningen av 3 640 kr uteblev helt och kommunikationen upphörde.
Dubbelbetalningen skedde i butik i Malmö den 23/3‑2026, alltså för över en månad sedan. Mycket dålig hantering.

Antwort von BOLIA
Personaln bemötande var med varmt välkommen, svar och frågor med Personaln gick jättebra och jag är jättenöjd med fina och bra kvalitet produkter.

Antwort von BOLIA
Dålig service, ej medhjälpliga, man måste jaga dem för att få hjälp med defekta produkter.

Antwort von BOLIA
Fantastisk kundeservice og rask leveranse. Bolia leverer til topps hver gang

Antwort von BOLIA
Jag har gjort några besök hos er under de senaste veckorna. Vid det första besöket mötte jag en personal som var så till den milda grad ointresserad av mig som kund att jag var starkt betänkt på att lämna butiken och aldrig återvända. Jag sökte en speciell vara och hennes första åtgärd var att gå fram till en dator och logga in på er hemsida. Herregud, en dator ! En dator! Föreställde sig vederbörande att jag reser en timme för att gå fram till en dator i er butik ?? Jag har som dom allra flesta en dator i hemmet och har redan besökt er hemsida oräkneliga gånger. Det är sannerligen inte därför jag besöker er butik. Därpå gjorde hon en svävande gest med händerna för att ange förekomsten av den aktuella varan. Ingen vägledning, ingen kommunikation, no nothing. Framför allt inget intresse av det speciella ärende jag hade. Mycket, mycket frustrerande
Till all lycka träffade jag strax därpå två andra personal som genom sin kompetens och sitt engagemang räddade både mig och butikens anseende.
Mvh Alltjämt Bolia kund.

Antwort von BOLIA
Enkelt och smidigt beställa via hemsidan.
Bra och proffsigt hjälp i butik, både på plats och via telefon

Antwort von BOLIA
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.