Bluetens Bewertungen 3

2,8

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Sturen niet compleet je bestelling op

Wat er mis ging is dat ik een Powerkit bestelde met abs electroden een kabeltje en een riemclip voor mijn bluetens apparaat. €12,90
Daarnaast nog een een extra setje met abs elektroden €9,90 en nog een extra kabeltje €4,90 voor mijn 2de bluetens apparaat voor mijn man.
Nu stuurden ze alleen de abs elektroden op met 2x een kabeltje.
Dus gewoon de losse abs set
Waarbij de 1 kabeltje in het setje abs drukken en het andere kabeltje er los bij doen.
En dan ga je mailen omdat je dus de broekriem clip mist.
Zeggen ze doodleuk ja maar die hoort niet bij de set terwijl ik een foto opstuur waar het wel degelijk bij de set hoorde.
Toen ik bestelde en duidelijk in de advertentie staat, en een foto van mijn winkelmandje waar het ook bij staat Powerkit set
Abs, kabeltje beltclip.
Ze vertikken het om de clip los op te sturen ja want dat kost geld gaan ze 4,90 terug storten.
Mja als je een riemclip los moet bestellen ben ik meer dan dubbele nu kwijt.
Wat een vreselijke slechte service.
Nooit weer bestel ik daar.

16. Mai 2025
Bluetens-Logo

Antwort von Bluetens

Hello, we are sorry that you thought the clip was in the package, but it wasnt. It is a bundle with Electrodes + cable. We were nice to refund 4.90€ as proof of good faith, while it was not justified as it is just a misunderstanding on your side. Have a nice day!
Hallo, het spijt ons dat u dacht dat de clip in het pakket zat, maar dat was niet het geval. Het gaat om een bundel met elektroden + kabel. We zijn u vriendelijk tegemoetgekomen met een terugbetaling van €4,90 als bewijs van goede wil, terwijl dit eigenlijk niet gerechtvaardigd was, aangezien het om een misverstand van uw kant ging. Fijne dag verder!

Geen reactie, verkeerd artikel

Iets besteld wat het verkeerde bleek te zijn, direct een mail gestuurd en week later nog geen reactie maar gewoon het verkeerde afgestuurd. Nooit iets bestellen hier want retourneren lukt ook niet, blijkt een bedrijf in Frankrijk te zijn 😡

27. November 2024