Onze hond heeft Giardia gehad en met de strong barriers van Sunore helpen we zijn darmen herstellen. Na een week gebruik, zagen we al resultaat. Het gaat al veel beter met hem. Ook vonden we dat we... Mehr ansehen
We zijn net met het RRR protocol gestart, het is dus nog een beetje te vroeg om te kunnen beoordelen hoe effectief dit RRR protocol is. We appreciëren wel de snelle en waardevolle response op onze vr... Mehr ansehen
vlotte webshop. Iets meer informatie had ik wel wenselijk gevonden. Verzenden duurde door het gekozen transportbedrijf veel langer (verkeerde voorsortering en feestdagen ertussen) vriendelijke behulpz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Sunoré® geloven we dat honden veel meer verdienen dan enkel overleven. Ze mogen thriven en een leven leiden vol energie. Daarom ontwikkelen we krachtige, natuurlijke supplementen zonder smaak- of kleurstoffen, die aansluiten bij de natuur van de hond. Sunoré heeft een helder en uniek RRR-darmprotocol. De supplementen zijn inzetbaar in verschillende situaties: preventief om de gezondheid te ondersteunen en schade te voorkomen, maar ook tijdens ziekte, wanneer het lichaam extra begeleiding nodig heeft. Zo krijgt elke hond de kans om te herstellen en weer in zijn volle kracht te staan. De founder van Sunoré® is dierenarts Véronique Van Haegenborgh. Zij is gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en de filmgeneeskunde, die gebaseerd is op de kPNI. Met haar jarenlange ervaring en expertise vertaalt ze complexe wetenschappelijke inzichten naar concrete en haalbare oplossingen voor hondeneigenaars én professionals. Véronique gelooft rotsvast in de kracht van preventie, ook tijdens ziekte, en ziet dit als een sleutel om zowel het welzijn als de levensduur van honden te verbeteren. Ze ontwikkelt alle supplementen en het darmprotocol vanuit een visie die wetenschap, natuur en praktijkervaring verbindt. Samen met hondeneigenaars, collega‑professionals en een groeiende community bouwen we aan een beweging waarin kennis, natuur, liefde en verbinding centraal staan. Sunoré® is niet enkel een merk, het is een filosofie en een engagement om honden een betere toekomst te geven. One Love, One Pack.
Beverstraat, 9550, Sint-Antelinks, Belgien
- info@sunore.be
- sunore.be
Das haben sich andere Leute angesehen
Darmherstel
Ook vonden we dat we de producten snel in huis hadden na bestelling. Heel fijn!
Nuttige supplementen
Nuttige supplementen
Hiervan ben je zeker dat het topkwaliteit is voor je hond!
Ik heb echt heel goed en uitgebreid…
Ik heb echt heel goed en uitgebreid advies gekregen van Véronique, zo fijn! In de verpakking zat ook een persoonlijk kaartje, dat maakt het extra leuk! Ik geef het product nog niet lang genoeg om er iets over te zeggen maar m'n hond vind het poeder erg lekker dus dat scheelt al.
Top product
Prima!
Buiten het feit dat het een prima product is wat ik heb gekocht is het een bedrijf wat snel levert en je op de hoogte houdt mocht het iets langer duren.
Blij met de online support
We appreciëren wel de snelle en waardevolle response op onze vragen en twijfels.
De producten worden altijd super snel…
De producten worden altijd super snel geleverd, en altijd met een persoonlijk berichtje voor Caya <3
Caya is als kieskeurige eter ook steeds fan van de pureness, immunity, motion, nature’s beat en dental 😁

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Livraison rapide et bons produits
Livraison rapide, bien emballé et bon suivi. Et surtout, bons produits

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Bij een vraag krijg je onmiddellijk een…
Bij een vraag krijg je onmiddellijk een duidelijk antwoord en hulp van Veronique, zonder enkel haar producten te
promoten. Echt iemand met het hart op de juiste plaats. Producten zijn ook van hoge kwaliteit.

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Fijne supplementen op natuurlijke basis
Alle supplementen ruiken erg lekker, er zitten geen schadelijke stoffen in en mijn hond heeft een mooiere vacht, minder tandplak en heeft een betere ontlasting

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Supplementen waar we zo blij mee zijn
Supplementen waar we zo blij mee zijn! Een aanwinst voor onze winkel en voor onze eigen honden.

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Goede producten, zeer aan te bevelen.
Betrouwbaar.
Geeft persoonlijk goed advies.
Goede producten.
Snelle reactie via mail.
Persoonlijk.

Goede resultaten
Sinds mijn hond de supplementen gebruikt gaat het een stuk beter met haar.
Het bestellen gaat makkelijk en de verzending gaat snel.

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Sinds mijn hond de sunore supplementen…
Sinds mijn hond de sunore supplementen krijgt gaat het veel beter met haar. Ze is al oud en heeft misvorming aan haar poten. Ze stapte moeilijk. Sinds de supplementen van sunore stapt ze veel beter. Precies minder pijn. Ook betere stoelgang. Alleen maar positieve effecten. Meer effect dan de medicatie van de dierenarts

Antwort von Sunoré, where dogs thrive
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.