One star is still too well rented. Very awful customer service. I ordered charging cards in February and I still haven't received them. I sent two mails in March and call many times but got only a res... Mehr ansehen
Goedenavond, Binnenkort verwacht (binnen 1 maand) ik een elektrische nieuwe wagen, via mijn syndicus had ik de contactgegevens van Dhr Van Dijck door gekregen. Helaas na diverse mails, een perso... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Leading the Future of EV Charging Stations Blink makes electric charging possible for everyone! We want to build a sustainable society and be ready for the driver of tomorrow. We do this every day by providing charging solutions that allow you to charge your electric vehicle at home, at work, or on the road.
Posthoflei 3, bus 4, 2600, Berchem, Belgien
- +32 3 337 38 30
- marketing.be@blinkcharging.com
- blinkcharging.be
Hat 46 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Wordt nooit telefonisch opgenomen.
Wordt nooit telefonisch opgenomen.
Staan daar alleen maar robotten of zijn daar alleen
mensen om koffie te drinken te tiktokken of instagrammen. Of zijn ze praatschuw.
Weer problemen met mijn laadpaal
Weer problemen met mijn laadpaal! Klantenservice nooit bereikbaar!
Grootste fout die ik ooit gemaakt heb!
ontoereikende service, contractvoorwaarden worden niet nageleefd
Niet alleen particulieren hebben een ontoereikende service, ook de voorwaarden van raamcontracten met bedrijven worden met de voeten getreden. Accountmanagers bij Blink worden niet toegewezen, je krijgt de klantendienst niet te pakken, etc...
De slechte service in vergelijking met andere operatoren is opmerkelijk.
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. Thuislaadpaal werkt momenteel niet. Online requests ingediend en mails gestuurd maar na 2 weken nog steeds geen gehoor. Telefonisch ook meerdere keren geprobeerd - je blijft gewoon aan een bandje hangen, niemand neemt op. Het is gewone een lege doos. Ongelofelijk.
Klantendienst onbereikbaar
Ik probeer al een week hun te bereiken. Op vrije momenten te bellen. Ondertussen al enkele uren in de wachtrij gehangen. De vele mails worden ook niet beantwoord.
Blue corner? Ze noemen zich beter blue eye...
Het is gewoon de lokale laadpaalmaffia in België. Factureren 18 € om in een lege parking te staan in Antwerpen (Montevideo) terwijl je geen electriciteit tankt. Ongetwijfeld geaffilieerd met Sicilië.
Emoss is ermee gelinked en is in hetzelfde bed ziek. Vazalbedrijf.
Service department doesn't seem to exist
Service department doesn't seem to exist. Nobody picks up the phone. Nobody calls back when I leave my telephone number. No respons on form that was filled in on the website. In the meantime, my charging station stays down...
totaal onbereikbaar - schandaling
Alles loopt mis bij dit bedrijf. Hun helpdesk is gewoon onbereikbaar. Ze antwoorden niet, noch via telefoon noch via mail. Defecte thuislader en er is gewoon geen hulp mogelijk. Bedrijf zoveel mogelijk te mijden.
Onze laadpaal raakte defect
Onze laadpaal raakte defect. Niemand neemt de telefoon op. Als je eindelijk toch iemand aan de lijn krijgt, blijkt het gewoon iemand die een script afleest en zegt dat ze je zullen terugbellen. Ze bellen nooit terug. Twee maanden geprobeerd en dan opgegeven.
Slechte ervaring
Niemand neemt de telefoon op, ze reageren niet op e-mails. Ik ben persoonlijk met facturen naar Berchem gegaan, maar geen reactie, en er worden absurd hoge extra kosten in rekening gebracht. Voor één laadbeurt, met een GFZi auto-laadstation dat maximaal 4 uur kan opladen, betaal ik 23 euro, terwijl een sessie ongeveer 7 euro kost. Andere stations zoals Total of Dats rekenen ongeveer 7 euro, en Blink 23 euro. WSTRVZ brengt sinds mei extra kosten in rekening, en niemand heeft me dat uitgelegd. Ik wacht al meer dan een maand, maar krijg geen reactie.
VRESELIJK BEDRIJF
VRESELIJK BEDRIJF, O opvolging. In 2025 slechts 3 facturen gekregen dus alle verbruik prive betaald ipv via zaak. Gewoon niet te bereiken, niet per telefoon en niet per mail. Ik weet niet meer wat ik moet doen! Ik raad iedereen absoluut af om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik wil eigenlijk gewoon die laadpaal hier weg zodat ik een deftige partner kan zoeken. Nu laad ik steeds elders maar dat kan de bedoeling niet zijn, zeker nu die meerkost er is als je te lang ergens blijft staan
Contact
Blink is onmogelijk om te bereiken. Wij wachten al 3 weken op een offerte om onze laadpaal van Blink te laten overnemen op de zaak. Intussen hebben wij een elektrische wagen die we niet kunnen opladen. Echt schandalig hoe lang dit duurt! Ik heb al uren in de telefonische wachtrij gehangen en krijg nooit iemand te pakken. Meerdere cases werden al aangemaakt met steeds dezelfde vraag erin maar geen reactie. CAS - 458739
Helaas geen 0 sterren beschikbaar
Helaas geen 0 sterren beschikbaar. Reeds van het begin problemen met Blink. 1/3 terugbetalingen klopt niet. Vroeger kon je in het portaal nog makkelijk een ticket maken en werd het uiteindelijk wel opgelost, nu ...
We hebben een thuislader (blue corner) en 2 kaarten van het werk waar de elektriciteit terug vergoed wordt. Met de hoofdkaart is de betaling afgelopen maanden steeds later in orde, maar uiteindelijk wel ok.
Bij de 2de kaart niks ontvangen sinds augustus. Meer dan 10 mails naar support (ja dat mailadres dat ze hier ook altijd mee antwoorden), slechts 2 keer een antwoord. "We zullen het bekijken" en "ja er is vertraging want we schakelen over naar een nieuw systeem".
Al 4 keer binnen geraakt op de helpdesk op een 10 tal pogingen. Tot >1u in de wachtrij al gehangen. Hun optie "we bellen je terug" een 5 tal keer geprobeerd, nog nooit teruggebeld.
Ondertussen wacht ik op meer dan 500 euro achterstallige betalingen. Een regelrechte schande! Ja het kan druk zijn, je issue door een nieuw systeem zijn soms zeer lastig, maar niet bereikbaar, geen antwoord en geen oplossing en dit voor >6 maanden???
Klantendienst onbereikbaar
Naar aanleiding van een kapotte lader meerdere keren telefonisch contact,wachttijden van meer dan 45 minuten,geen respons.
E-Mails gestuurd,je krijgt een support nummer….en dat is het.
Totaal geen service.

Antwort von Blink Charging Belgium
Dit bedrijf is een absolute afrader.
Dit bedrijf is een absolute afrader.
Mijn laadsessies worden normaal gezien door mijn werkgever terugbetaald, maar sinds juni heb ik geen enkele terugbetaling meer ontvangen. We zijn ondertussen 7 maanden verder.
Ik heb Blink Charging al talloze keren proberen te contacteren. Telefonisch nemen ze nooit op. Op e-mails krijg je pas na weken een antwoord, meestal met de melding dat ze het intern moeten navragen bij een collega — waarna het vervolgens weer volledig stil blijft.
Wij zijn het kotsbeu. Dit is absoluut geen professionele manier van werken.
Ondertussen gebruiken we de laadpaal al meer dan 2 maanden niet meer, terwijl deze ons een aanzienlijk bedrag heeft gekost.
@Blink: in plaats van hier “politiek correct” te reageren, zou het beter zijn om:
• e-mails tijdig en correct te beantwoorden
• en jullie facturatie en terugbetalingen eindelijk op orde te brengen
Zeer teleurstellende ervaring.
Indien dit nog verder blijft aanslepen, zien wij ons genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen.
Borderline-scam vibes
Al maandenlang foutief verbruik en foutieve terugbetalingen op de factuur. Nochthans is het correcte verbruik perfect zichtbaar in het dashboard op hun eigen website.
Via email krijg je geen gehoor, zelfs geen indicatie van wanneer ze verwachten je klacht te behandelen. Telefonish totaal onbereikbaar, wachtrijen van + 20 minuten. Volgende stap is dan maar naar Ayvens (de leasemaatschappij) gaan vermoed ik?
Als ik niet wist dat dit een echt bedrijf was, waar de meesten tegen hun zin via hun leasemaatschappij aan verbonden zijn, zou je denken dat dit een postbusbedrijf voor pure oplichterij was.
Rubbish maintenance of chargers in UK.
Rubbish maintenance of chargers in UK. Wasting time trying to get multiple chargers to work. Local councils need to audit this pathetic operation.
Zeer slechte klantenservice!
Op 06/01/2026 wilde ik ’s ochtends mijn wagen loskoppelen van laadpaal GAA150 om naar het werk te vertrekken. Tot mijn verbazing bleek de laadpaal een storing te hebben (wat op zich kan gebeuren), waardoor mijn laadkabel vast bleef zitten in de paal.
Vanaf 05u30 ’s ochtends heb ik herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen met de klantendienst. Pas rond 06u15 kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn.
Na het uitleggen van mijn probleem werd ik uitgelachen door de medewerker, wat ik totaal onaanvaardbaar vind.
Daarna kreeg ik te horen dat de medewerker de laadpaal niet kon terugvinden in het systeem “omdat hij daar geen rechten voor had”. Er zou een ticket aangemaakt worden om zo snel mogelijk een technieker te sturen en mijn contactgegevens zouden doorgegeven worden zodat mijn kabel kon worden terugbezorgd.
Op het moment dat ik deze review schrijf (13u10) ligt mijn laadkabel nog steeds vast aan de paal en is het onmogelijk om de klantendienst nog te bereiken.
Ik heb om 10u ’s ochtends via het automatische systeem mijn gegevens achtergelaten voor een terugbelverzoek, maar tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen.
Deze ervaring toont een extreem slechte service en communicatie. Ik kan dit netwerk ten zeerste afraden en raad iedereen aan om alternatieve laadpalen te gebruiken.
Indien ik vandaag geen antwoord of concrete oplossing ontvang, zie ik mij helaas genoodzaakt om een officiële klacht in te dienen.
UPDATE:
Meermaals contact en vermelding hangt de kabel nog steeds vast en kan de klantendienst naar hun woorden niets doen!
Nog geen email contact van hun uit gekregen niets!
Worst customer support ever.
Moved to a home with a Blinkcharging charger, 60 days after moving, I still cannot charge my car. They dont respond to any mails, if you call them you will have to wait on average 20 minutes, to then speak to a representative that says they cant do anything but forward the request to another department. Sometimes they will forward your request with urgence! But the end result will be the same, nothing will happen, the other department will never get back to you. All they have to do is link my charger to my charging account, but it seems like even this trivial thing is even too hard for them ...

No reimbursement received
My Blink charger is first used in August 2025. Since then, no reimbursement received for the used electricity. In November they responded to an email that payment would happen at the end of the month, but nothing received. Now they are not responding to email or picking up the phone at all.

Antwort von Blink Charging Belgium
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.