Virkelig smart abonnement Dejlig kaffe! Og abonnementet er smart skruet sammen, så man selv – og det er nemt – kan gå ind og vælge eller ændre kaffetyper til næste leverance eller ændre dato.
God kaffe & service, passer fint i min nespresso - meget glad for abonnementet! Har fået leverancer i et års tid. Manglede én gang poser i leverancen, der blev svaret prompte på henvendelse og de sør... Mehr ansehen
Har fået leveret nu i næsten 2 år og er meget tilfreds. Vi er særligt glade for den sorte og for den lyserøde, men alle kaffetyperne er gode (også den koffeinfrie). Det er nemt at bestille... Mehr ansehen
Kaffen smager dejligt. God og venlig betjening. Synes kapslerne er svære at få i maskinen - og selv hjemmesiden ikke er optimal, flere ting ved bestiling der er irriterende - dertil skal der være... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Biokapslen producere og sælger bionedbrydelige kaffekapsler, kompatible til din Nespresso-maskine.
Industrivej 12, 7430, Ikast, Dänemark
- hej@biokapslen.dk
- biokapslen.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god kaffe
God kaffe til en god pris. Elsker at kapslen er biologisk nedbrydelig
God oplevelse
Kaffen smager dejligt. Hurtig levering. At kapslen er nedbrydelig er et meget stort plus. Vil helt sikkert købe Biokapslen igen.
Dejlig velsmagende kaffe
Dejlig velsmagende kaffe
De brugte kapsler kommer i biospanden.
Nemt at ændre på bestilling fra gang til gang.
Dejlig oplevelse
Lækker lækker kaffe 🤩
Kapslerne som jeg modtog passer ikke i…
Kapslerne som jeg modtog passer ikke i en almindelig Nespresso maskine !
Har skrevet til firmaet, som har valgt ikke at kommenterer det.
Godt system med abonnement
Godt system med det fleksible kaffeabonnementet, som kan ændres helt op til levering! Kaffen smager ok, dvs. hverken værre eller bedre end anden kapsel-kaffe, men den vinder jo så klart ved, at man kan putte de brugte kapsler i komposten i stedet for at have dårlig samvittighed over aluminium og lign.
Duer ikke !?Jeg har en af de små Nespresso…
Jeg har en af de små Nespresso maskiner, som burde kunne bruge jeres kapsler. Det er ikke muligt at trykke hul på kapslen, så det bliver en tynd og ikke drikkelig kop kaffe. Selv hvis jeg står og trykker stemplet ned og har hjulpet med huller fungerer det ikke!

Antwort von Biokapslen
Hurtig levering af god kaffe og fin…
Hurtig levering af god kaffe og fin betjening ved henvendelse
Smager super godt
Smager super godt, hurtig levering og bæredygtig indkapsling. Så kan det ikke blive meget bedre :-)
Hurtig levering og betaling
Jeg er 100% tilfreds både med de…
Jeg er 100% tilfreds både med de forskellige smage i kaffen og det blev sendt til tiden, og så hjælper vi naturen 👏. Tak for den super gode ide ogudvikling af kaffekapslen
Overskueligt udvalg af kaffer
Overskueligt udvalg af kaffer, faste terminer og levering der holder - og så kan jeg lide at indgå aluminium og plastik.
God oplevelse
God oplevelse. Startet med prøve pakken, som gav mulighed for at finde favoritter. En god bæredygtig alternativ til andre kaffe kapsler. Frederik er hurtig til at svare og til at sende ordren! Service i top - Anbefales
God samvittighed og hurtig levering.
Meget hurtig levering af prøvepakken. Rigtig fin måde at finde sine favoritter på!
Men vigtigst: Rigtig god samvittighed i forhold til at nyde kaffe fra kapsler 😉
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.