Fremragende og personlig service. Bindesbøll Begravelse hjalp mig igennem hele processen med en blanding af professionalisme og stor hjertevarme. Alt forløb præcis som ønsket og jeg følte mig meget tr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lars er meget omsorgsfuld og professionel i sin tilgang. God til at forklare hvad der skal ske i hele forløbet. Modtog den sødeste sms efter han havde hentet min far på sygehus kapellet. Kæmpe anbefal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ved første kontakt, var Lars klar til at udføre opgaven efter blot 2 dage. Det var rigtig betryggende, og helt klart en fordel, at vi kendte Bindesbøll i forvejen. Ved anden kontakt, blev detaljerne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nemt at få et hurtigt møde, til planlægning af bisættelsen Professionel vejledning og tilrettelæggelse af bisættelsen Dog måtte jeg rykke for anmeldelse af min mors død.
Unternehmen hat geantwortet
Vi har hos Bindesbøll Begravelse samlet mange års erfaring og viden omkring hvad der skal ske når et familiemedlem dør. Derfor har vi de rigtige forudsætninger for at kunne hjælpe og rådgive når der sker et dødsfald. Vi kan give dig overblik over økonomien og hvad der skal ske af praktiske ting. Det er vigtigt at en bisættelse eller begravelse bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Det kan ikke laves om. Vores telefoner besvares døgnet rundt alle årets dage. Vi tilbyder en uforpligtende samtale hos os eller hjemme hos jer selv hvor vi kan planlægge hvad der skal ske.
Kalundborgvej 12, 4300, Holbæk, Dänemark
God vejledning og hjælp hele vejen, tak :)

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Super god oplevelse hvor alt gik som det skulle. Siger tak for god oplevelse, det var bare god service.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Jeg blev simpelthen behandlet så godt. Sød. Venlig. Høflig. Lyttende. Og jeg følte også af det sidste farvel blev gjort på en god måde

Antwort von Bindesbøll Begravelse
I forbindelse med vores mors død, kontaktede vi Bindesbøll begravelse.
Vi ringede til Lars, kom kom tre kvarter efter opkaldet.
Lars var helt igennem fantastisk, meget omsorgsfuld, omhyggelig, lyttende og var der for os alle sammen.
Vi ønskede en kiste, hvor alle kunne skrive/tegne en sidste hilsen, til vores elskede mor.
Lars imødekom alle vores ønsker og var bare så behagelig.
Vi kan på det varmeste anbefale Bindesbøll begravelse.
Af hjertet tak til jer ❤️

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Bindesbøll Begravelse får topkarakter for deres fleksibilitet, professionalisme og service og kan klart anbefales - og så er de også prismæssigt helt ok.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Vi følte os trygge og godt taget hånd om igennem hele forløbet.
Lars gjorde en indsats for at få vores ønskede tid til at passe med kirken og præsten.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
At de kom i vores hjem og arbejdede respekt fuld og hjalp os med alt omkring bisættelsen. De har en stor viden omkring bisættelser. Vi kunne komme i kontakt med bedemanden, vi kunne bare ringe til dem, hvis vi havde spørgsmål.
At vores ønsker omkring bisættelsen blev hørt og opfyldt.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Dejlig, varm oplevelse, hvor der var plads til spørgsmål og bekymring. Men fører og fremmest nærværende, tillidsfulde og omsorgsfulde. Tak for at se mig 🙏🌼🙏

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Vi blev mødt af søde og rare mennesker der forstod at rådgive os på en meget professionel måde.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
vi har lige begravet min svigermor,
Bindesbøll begravelse var søde til at komme hurtig, så vi kunne få begravelsen på plads.
vi har været yderst tilfredse med Lars Thaarbøl
alt sammen gik perfekt. De bedste anbefalinger herfra

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Meget empatisk og professionel behandling gennem hele forløbet. Alle ønsker blev imødekommet. God og hurtig kommunikation på alle tider af døgnet. Jeg kan kun anbefale Bindesbøll til andre der skal bruge en bedemand på midtsjælland.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Mega god behandling og gør tingene med hjertet og er mega imøde kommende og omsorgsfuld så kan godt anbefales siger jeg lige fra hjertet af

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Lars Thaarbøl stod for alt i forbindelse med min fars bisættelse. Lars er ualmindelig sympatisk og empatisk på en helt naturlig måde. Lars er forstående, lyttende og hjælpsom. Han var utrolig hjælpsom, da der opstod et problem i forhold til at finde en præst. Kommunikation på mail, sms og samtaler - alt fungerede så godt. Tak for det Lars. Jeg kan kun anbefale at bruge Bindesbøll.
Skrevet af Susanna Holm Nielsen

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Forløbet har været rigtigt godt hos Bindesbøll Begravelse. Alle ønsker jeg havde er efterkommet. Jeg vil gerne rose jer for dem I er, hos jer finder man løsninger og forståelse, ikke påtaget sorg eller sentimentalisme, tak for det! 🙏🏻♥️
🕉️ Hare Krishna 🕉️

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Fantastisk god service, utrolig kompetente personale, en god oplevelse i en svær tid.
Vil varmt anbefale dem.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Hvordan anmelder man en bedemand? Ja, jeg har haft glæde af Bindesbølls services to gange i 2024, hvilket vel i sig selv er en anbefaling. Jeg oplevede, at Lars tog sig tid til at besøge og tale med min mor, da hun selv. meget kort tid efter min fars død, også selv skulle dø, Min bror og jeg havde løbende god dialog med Lars, og det var også rart at få en afrundende samtale ved afhentning af urnen. Jeg opfatter ham som en stærk empatisk person, med stor fornemmelse for at håndtere folk i ventesorg dvs. før døden, og efter døden sorg. Jeg har anbefalet Bindesbøll til venner i lokalområdet, skulle de få brug for en bedemand.
på fam. vegne / Ragna

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Det var en fin og uhøjtidelig måde og takle sitiotionen på. Uden dog og blive for pjattet

Antwort von Bindesbøll Begravelse
En meget rar oplevelse, i en sort tid ..
Virkelige rare og professionelle folk .

Antwort von Bindesbøll Begravelse
De var meget hjælpsomme og udførte deres opgave meget professionelt. Havde meget god tid ved første møde som gjorde det meget behageligt at være i deres selskab.

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Fantastisk kompetent hjælp om alle detaljer vedrørende min mors bisættelse

Antwort von Bindesbøll Begravelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.