Bindesbøll Begravelse Bewertungen 75

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og personlig service. Bindesbøll Begravelse hjalp mig igennem hele processen med en blanding af professionalisme og stor hjertevarme. Alt forløb præcis som ønsket og jeg følte mig meget tr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lars er meget omsorgsfuld og professionel i sin tilgang. God til at forklare hvad der skal ske i hele forløbet. Modtog den sødeste sms efter han havde hentet min far på sygehus kapellet. Kæmpe anbefal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved første kontakt, var Lars klar til at udføre opgaven efter blot 2 dage. Det var rigtig betryggende, og helt klart en fordel, at vi kendte Bindesbøll i forvejen. Ved anden kontakt, blev detaljerne... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt at få et hurtigt møde, til planlægning af bisættelsen Professionel vejledning og tilrettelæggelse af bisættelsen Dog måtte jeg rykke for anmeldelse af min mors død.

1. Bestattungsinstitut
  2. Bestatter

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har hos Bindesbøll Begravelse samlet mange års erfaring og viden omkring hvad der skal ske når et familiemedlem dør. Derfor har vi de rigtige forudsætninger for at kunne hjælpe og rådgive når der sker et dødsfald. Vi kan give dig overblik over økonomien og hvad der skal ske af praktiske ting. Det er vigtigt at en bisættelse eller begravelse bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Det kan ikke laves om. Vores telefoner besvares døgnet rundt alle årets dage. Vi tilbyder en uforpligtende samtale hos os eller hjemme hos jer selv hvor vi kan planlægge hvad der skal ske.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fremragende og personlig service

Fremragende og personlig service. Bindesbøll Begravelse hjalp mig igennem hele processen med en blanding af professionalisme og stor hjertevarme. Alt forløb præcis som ønsket og jeg følte mig meget tryg.

11. März 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Mette 1000 tak forbi du har taget dig tiden til at skrive til os og stort TAK for de rosende ord. Det betyder meget for os alle her.

I en svær tid

I en svær tid, er det særdeles vigtigt, at de personer der skal håndtere selve Bisættelsen og alle relaterede opgaver, er professionelle og dedikeret.
Det er vores oplevelse at Bindesbøll Begravelse netop lever op til de forventninger vi havde, og gjorde dagen til et positivt minde.

12. März 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Erik. 1000 tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på denne platform og tak for de meget fine ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lars er meget omsorgsfuld og…

Lars er meget omsorgsfuld og professionel i sin tilgang. God til at forklare hvad der skal ske i hele forløbet. Modtog den sødeste sms efter han havde hentet min far på sygehus kapellet. Kæmpe anbefaling herfra 🌸

19. Februar 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Dorthe. Af hjertet tak for din fine anbefaling.

Meget positiv oplevelse

Ved anden kontakt, blev detaljerne aftalt, helt efter afdødes ønske.

5. Februar 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Lisbet. Mange tak for de meget fine ord. Det betyder meget for os alle sammen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle fra Bindesbøll har været…

Alle fra Bindesbøll har været imødekommende venlige
og professionelle hele vejen, i en svær tid.

Mine bedste anbefalinger og taknemmelighed.

13. Februar 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Tak for din anbefaling Susan. Fra os alle sammen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak Lars for din utrolige fine…

Tusind tak Lars for din utrolige fine behandling og at du greb os i vores store sorg. Vi følte os helt trykke i hele forløbet. Alt blev helt som vi ønskede. De absolut bedste anbefalinger herfra.

6. Februar 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Mette. 1000 tak for dine flotte og rørende ord. Det betyder rigtig meget.

En god begravelse

Selvom det var et dødsfald, min bror, var al kontakt med Lars og Lars, der er 2, altid venlig, imødekommende, oplysende og meget behagelig. De kender ikke til problemer kun løsninger.
Jeg kan ikke se noget negativt, kun positive oplevelser med dette Bedemands firma, selvom man står i en sørgelig situation.
Mine allerbedste anbefalinger

20. Januar 2026

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Mange tak Eduard for de meget fine rosende ord. Det betyder meget for os

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har mistet begge mine forældre i…

Jeg har mistet begge mine forældre i 2025. Ved dem begge har jeg brugt Bindesbøll. Jeg kan kun give min dybeste taknemmelig. Meget professionelle og varme mennesker, der har forståelse og omsorg.
Jeg vil til hver en tid anbefale dem.❤️

19. Dezember 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Anna. Tak for dine varme ord og de mange kram vi har fået. Det er vi rigtige glade for.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Professionel håndtering

Nemt at få et hurtigt møde, til planlægning af bisættelsen
Professionel vejledning og tilrettelæggelse af bisættelsen
Dog måtte jeg rykke for anmeldelse af min mors død.

1. November 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Birgitte. 1000 tak fordi du tog dig tid til at give os respons på din oplevelse. Det vægter vi meget højt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev behandlet med stor respekt.

Vi blev behandlet med stor respekt.
De fortalte om de muligheder der var uden at vi på nogen måde blev presset.
Vi fik den fornødne tid til at tænke over tingene- inden vi skulle give svar.
Alt i kirken fungerede
Blomsterne var lagt så fint ud.
Derfor 5

20. November 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Mange tak Jonna fordi du gav dig tiden til at skrive sådan nogle pæne ord om os. Det betyder mere end man lige tror.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget forstående og empatisk.

Meget forstående og empatisk.
Det må være den bedste beskrivelse.
Lars var ydermere meget hurtig til at komme hjem til os, så vi kunne få afklaret en masse praktik og derudover fik vi altid et hurtigt og brugbart svar.

30. Oktober 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Danni. Tak for din fine anmeldelse. Det betyder alverden for os alle her i vores lille forretning :-)

Hjælpsom og flexibel

Hjælpsom og flexibel
Vi blev mødt med stor hjælpsomhed og en umådelig flexibilitet. Bindesbølls assistance gør at vi ser tilbage på bisættelsen med varme og taknemmelighed.

9. Dezember 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

1000 tak for de søde ord Karen. Det er vi meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VI havde en utrolig god oplevelse med…

VI havde en utrolig god oplevelse med bedemanden (Lars) som tolkede rigtig på den svære situation, så vi følte os i gode hænder og have tillid til den kommende proces. Alt gik helt perfekt.

17. November 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Mogens. Tak for den fine anmeldelse. Det er alle i forretningen inkl. Lars :-) rigtig glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk og meget hjælpsom…

Helt fantastisk og meget hjælpsom bedeman, jeg kan kun anbefale Bindesbøll Begravelse til alle som får brug for en bedeman, vi var så heldige at vi fik Anne-Mette Dall, og i sådan en svær tid, så var hun altid til at få fat på, kunne rådgive os, også om andet end selve bisættelsen.
Stor ros her fra

25. September 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Vi er meget rørte over al den ros. Stort tak fra os alle sammen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået en omsorgsfuld og perfekt…

Vi har fået en omsorgsfuld og perfekt begravelse via Bindesbøll firma
Bindesbøll giver vi de allerbedste anbefalinger
Mvh fam. Lyngbye

21. Oktober 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Mange mange tak for den fine anbefaling. Det er vi rigtige glade for. De varmeste hilsner til hele familien Lyngbye fra alle os i Bindesbøll Begravelse.

Det helt rigtige valg!

Fra første samtale og gennem helt processen, var Bindesbøll fantastiske at samarbejde med. Alle spørgsmål blev besvaret med det samme og vi havde fornemmelsen af, at være i gode hænder hele vejen.
Kæmpe anbefaling herfra.

10. Oktober 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Kære Søren. Vi er så utrolig glade og stolte over den flotte feedback fra dig/Jer. Det betyder mere end man lige tror. Hilsen alle os i Bindesbøll

Perfekt afsked

Vi har simpelthen fået en fantastisk behandling af dygtige fagfolk. Vores afsked med vores mor gik præcis som hun og vi ønskede det. Både på dødsdagen og på dagen for bisættelsen gik alt helt som det skulle. Det gav minder om afskeden med vores far, som også var helt perfekt, og med Bindesbøll. De er bare gode

28. September 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Hej Ole. Vi bliver så glade over at du/I vil tage jer tiden til at skrive om jeres oplevelse med os. Vi er også meget stolte over de meget fine ord. Tak fra os alle i Bindesbøll

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det rigtige sted, til det sidste farvel.

En fint sted når man skal arrangere et sidste farvel. Professionel og behagelig atmosfære, så det hele bliver ordnet som man ønsker. Tak Lars(Store Lars)

8. Oktober 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

Mange tak for de fine ord Mette fra os alle sammen og Store Lars :-)

Erfarne og dygtige fagfolk

Erfarne og dygtige fagfolk i denne begravelsesforretning. De giver jordnær vejledning og er imødekommende overfor de efterladtes ønsker. Kan anbefales.

13. Juli 2025

Antwort von Bindesbøll Begravelse

1000 tak Heino fordi du tog dig tid til at fortælle omverden om din oplevelse med os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr