Vi köpte en markis i ljus linne. Vi är nöjda med både färg och kvalitet! Hemsidan vad enkel att beställa ifrån, med bra information om hur man mäter/vad man ska tänka på och leveransdatumet stämde.
Billy er billigast och det er även möjligt att betala månadsvis. Men en stor nackdel är debegränsade leveransdagarna - endast på fredagar?
Väldigt nöjd med både kvalitet, pris, och leverans. Att sedan kundtjänsten är snabb och fantastiskt hjälpsam är ju också ett stort plus. Har tidigare köpt en stor terassmarkis och nu också rullgar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Med Billy får du mycket markis för pengarna. Vi hoppar över säljare och mellanhänder och låter besparingarna gå direkt till dig – så att du kan få måttanpassade premiummarkiser till upp till 40 % lägre priser och snabba leveranstider. Upptäck våra markiser!
Själva markisen är 5 stjärnor men…
Själva markisen är 5 stjärnor men fraktbolaget strulade till det så det tog en vecka extra.
Beställde på måndagen och hade markisen…
Beställde på måndagen och hade markisen ca 15 dagar efter
Vi köpte en markis i ljus linne
Service
Hade lite strul med beställningen på hemsidan men dom löste det direkt på telefon
Riktigt bra kvalitet
Enkel att montera själv
Jag är ingen snickare direkt men det gick smidigt att få upp markisen på altanen. Tydliga instruktioner följde med i paketet.
Snabb leverans till slut
Det tog visserligen några dagar extra mot vad som stod på sidan, men produkten är kanon. Rejäla fästen och tyget känns tjockt och bra.
Bra hjälp med färgvalet
Ringde och var osäker på om jag skulle ha grå eller svart väv. Fick prata med en kunnig kille som förklarade hur ljuset påverkar. Det blev jättebra till slut.
Redan i beställnings-fasen får man…
Redan i beställnings-fasen får man otroligt snabb och professionell hjälp antingen via chatten på deras hemsida eller via mejl. Jag var osäker på vilken färg jag skulle välja på mina markiser och bara några dagar senare fick jag hem tygprover i brevlådan för att kunna jämföra. Leveransdatum bekräftades snabbt vid order och leveransen kom på lovat datum. Priserna är otroliga och det är lätt att tro det är något ”fel” pga detta, men här finns bara positivt att säga. Känner mig trygg i att rekommendera Billys Markiser till alla jag känner.
Väldigt nöjd med allt
Väldigt nöjd med både kvalitet, pris, och leverans.
Har tidigare köpt en stor terassmarkis och nu också rullgardiner till hela nedervåningen. Det blev väldigt bra!
Fantastiskt service
Fantastiskt service! Kom ut på en fredagskväll och hjälpte till med installation, tack Mikkel!!
Tack för tipset om färgen Antracit
Det hade vi nog inte valt själva, men det blev jättesnyggt till vårt bruna hus
Ett seriöst företag - högsta betyg !
Jag uppfattar Billy Markiser som ett seriöst företag med bra produkter till rimliga priser.
Dessutom så är deras kundtjänst enormt hjälpsamma och hörsammar snabbt alla synpunkter, vilket är synnerligen ovanligt bland de onlineföretag som man kan hitta på nätet.
Själv så har jag beställt en terassmarkis och en fönstermarkis.
Terassmarkisen har jag fått levererat hem och jag bedömer kvalitén som mycket bra trots att jag ännu ej monterat markisen.
Återkommer med ytterligare synpunkter senare när monteringen är klar.
Min sammafattning är sålunda att jag definitivt kan rekommendera detta företag - högsta betyg !
Efter att sökt runt på nätet hittade vi…
Efter att sökt runt på nätet hittade vi Billy Markiser.
Chattade med dem på deras hemsida, de var trevliga och personliga ingen AI.
Fick svar på frågor om hur jag skulle mäta, och sedan bestämde vi utifrån de prover vi tidigare fått.
På hemsidan har dom en steg för steg beskrivning för hur man monterar.
Ett tips från mig är att binda ett snöre runt kadetten så inte duken rullar ner.
Titta på bilderna så ser ni att det är bra grejer vi är nöjda och är övertygade att även kommande köpare blir det med.
Magnus
Jag har ändrat mitt omdöme, med rätta!
Fantastisk upplevelse. Har mailat dem flera gånger men också kommenterat i deras inlägg men aldrig något svar. Gick in på deras chatt och väntade och kunde konstatera att det gick lika bra där, mao inget svar. Jag skrev till dem och ifrågasatte priset för deras sidomarkis som är 3.700. På Jemofix finns exakt samma (dock bara i grått) för drygt 1000. Jag ifrågasatte deras pris och det fick jag inte heller något svar på. Sedan ställde jag en fråga om UV-skyddet på deras markistyger men inte heller det fick jag något svar på. Givetvis inser jag ju att det är mitt fel som kund att bli irriterad på ett företag som, trodde jag, lever och överlever på kontakten med sina kunder. Ändå är det helt fantastiskt att man som företag verkligen gör allt för att få kunden att förstå att man inte ska handla där. Det är ett ärligt sätt och därför är det fantastiskt. Sedan är det ännu mer fantastiskt att företaget tycker att mina frågor är otrevliga och att mina frågor är trolling. Stort tack till Billymarkiser för att ni är så transparenta och att ni är så effektiva att baktala era kunder som ger er kritik. Men det finns många företag som vill ha våra pengar (16 markiser) och det är nog det som är mest fantastiskt.

Antwort von Billy Markiser
Budgetvänligt, men begränsad leverans
Bra priser, men begränsat urval
Köpte inte markis eftersom de inte hade den färg jag ville ha. Önskar mer urval i framtiden.
Informativ och prisvärd upplevelse
Bra monteringsinformation och billig markis. Rekommenderas.
Snabb service till bra pris
Bra priser. Snabb och hjälpsam kundservice.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.