Letade efter persienner till mina fönster. Surfade in på Wallner, bad om kontakt och info. Redan dagen efter kontaktade säljare Jakob mig, vi hittade en dag för att ses och gå igenom produkter som... Mehr ansehen
Mycket bra bemötande och service, från säljmöte med Kim som kom med många bra förslag till montaget som gjordes mycket professionellt av Anton och Hatem. Bra kommunikation hela tiden. Bra genomgå... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Markisenanbieter
- Jalousiengeschäft
- Carports und Überdachungen
- Gardinenlieferant und -hersteller
- Garagenbau
Vom Unternehmen geschrieben
Wallners har utvecklat och tillverkat solskydd för hem, kontor och offentliga miljöer sedan 1965. Vi erbjuder alla typer av solskydd i form av gardiner, persienner och rullgardiner för användning inomhus och markiser, vertikala markiser och persienner för utomhusmontage. Vi har inga färdiga standardprodukter utan skräddarsyr helt efter dina behov – berätta för oss vad du behöver så löser vi det. För att kunna garantera kvaliteten i varje led sköter vi allt från att ta mått till att montera på plats. Det gör att du kan vara säker på att allting passar och blir precis som du har tänkt dig. Wallners ingår i Hunter Douglas-gruppen, världsledande när det handlar om lösningar för skugga och solskydd. Boka ett gratis hembesök idag på vår hemsida: Wallners.se
Rissgårdsvägen 6, 79177, Falun , Schweden
- 010-14 14 740
- info@wallners.se
- www.wallners.se
Akta er om det skulle bli fel
Väldigt nöjd med gardinerna, men efter att det uppdagats att två gardiner beställts i fel färg var det helt tyst från Wallners sida även fast de muntligt lovade på plats att rätt färg skulle beställas och byte skulle göras. Faktura skickades dock ändå, när detta påtalats utlovades att fakturan skulle tas bort och faktureras på nytt när rätt färg levererats. Detta har dock inte skett och det har varit helt tyst utan återkoppling från Wallners sida. Betalar man 26 000:- för gardiner vill man såklart få leverans av det man kommit överens om. Mycket missnöjd med kundservicen!
Trevliga och professionella killar och…
Trevliga och professionella killar och snabbt gick det och Jätte Fint blev det
🏆🌷😊
Bra förutom att det inte finns någon support efter köpet
Bra: Produkterna är premium, säljare bra, montörer höll tid och monterade zip-screens snyggt.
Dåligt: Wallners montörer kopplar ej in markiser på el, vilket är förståerligt med tanke på elregler och elbehörighet. Men problemet blir då att man måste starta upp och testa markiserna efteråt när elektrikern kopplat in produkterna, dvs när Wallners montörer åkt hem. Då finns det ingen som kan visa hur appar, programmering av solstyrning etc fungerar. Utöver det så har Wallners inte någon support man kan ringa till. Säljaren kan heller inte svara på tekniska frågor. Det finns helt enkelt ingen hjälp efter köpet. Det tycker jag är kass. Synd när allt annat är bra.
Lurar äldre människor på pengar.
Lurar äldre människor på pengar.
Jag är så nöjd med Wallners
Jag är så nöjd med Wallners, som satte upp persienner hos mig. Bra utbud, seriöst, och trevlig kommunikation med Anton. Så jag valde ljusgröna persienner, till mina ljusgröna fönsterbågar. Det var väldigt lyckat och blev så fint! Tack för all hjälp Anton!
Mycket bra och proffsigt
Mycket proffsigt bemötande
Bra service och produkt
Bra service och produkt, använt gardinerna i snart 1 år.
Toppen!
Jättebra erfarenhet från hembesök av Monir och sedan montering av dom mycket trevliga och duktiga herrarna Antonio och Ahmad. Rekommenderar varmt
Tryggt och brett utbud av persienner
Redan dagen efter kontaktade säljare Jakob mig, vi hittade en dag för att ses och gå igenom produkter som kan funka.
Idag, drygt en vecka från att jag surfade in på Wallners hemsida fick jag ett besök av supertrevliga och proffsiga Jakob. Känns att bolaget har ett tryggt sätt att möta sina kunder på. Väntar nu på persiennerna och monteringen.
Tack Jakob, mycket proffsigt bemötande!
Lyssna bättre på kunder och ta ansvar…
Lyssna bättre på kunder och ta ansvar för felaktigheter/misstag. Anlitar inte på dem igen.
Mycket missnöjda med Wallners vid byte av garageport.
Säljaren rekommenderade en port som från början var fel för garaget. Vid monteringen upptäcktes en tydlig buckla i porten som montören bara målade över. Det hade dessutom mätts fel vilket gjorde att halva garagetaket som nyligen satts upp fick rivas ner helt i onödan.
Hade rätt port beställts från början hade detta aldrig behövt göras. Montören sa själv att han aldrig hade valt den port som säljaren rekommenderat.
Garagetaket blev visserligen klart till slut men inte lika bra som innan och vi förväntades dessutom stå för materialkostnaden trots att felet inte var vårt. Under arbetet råkade de även såga av elledningar och garaget gick inte att använda på nästan ett halvår.
Fakturan kom snabbt trots att allt inte var färdiggjort och utan någon kompensation.
Jag försökte få svar från kundtjänst och någon högre upp i företaget men det var endast säljaren som ringde. När man pratade med honom nekade han saker han tidigare sagt bland annat om priset vilket gjorde att man kände sig lurad.
Sammanfattningsvis felaktiga rekommendationer slarvigt arbete ingen ansvarskänsla och dålig hantering av klagomål. Kan inte rekommendera Wallners.
Snabb och bra service
Snabb och bra service. Trevligt bemötande.
Fick mycket bra hjälp av både…
Fick mycket bra hjälp av både försäljaren och montören.
Professionella
Från första hembesöket av trevliga Albert för gratismätning och offer till själva monteringen har hela processen fungerat otroligt smidigt. Idag var den lika trevliga montören Hatem här och satte upp mina hiss- och mörkläggningsrullgardiner i plisse som jag beställt. Allt var klart på 15-20 minuter.
Jag är väldigt nöjd - både med hur snygga gardinerna är och hur fint det blir när de är måttbeställda. Professionellt, snabbt och enkelt från början till slut. Rekommenderar dem varmt.
Hatem var här och installerade…
Hatem var här och installerade balkongens rullgardiner. Är MYCKET NÖJD! Bra kontakt innan besöket, meddelade att han var på väg, väldigt trevlig, jobbade snabbt med mycket bra resultat. Kan inte vara nöjdare! 😊
Kompensation och återkoppling saknas
Beställde garageport i juni. Var felmätt av dem varvid installation uteblev i slutet av augusti. Igenspikad port. Installation ny på 11 veckor senare. Jag fick eftersöka information av wallners varje gång. Ingen information kom utan att jag ringde. Så efter 6 månader har jag fungerande port. Kompensation? Noll.
Betyg 2 pga väldigt smidig och bra monterings personal.
Så här kan det gå till vid köp av…
Så här kan det gå till vid köp av Rullgardiner
Börja med bra kontakt via mail, meddelande och hem besök men där sluta det trevliga bemötande.
1 fakturan kom blixt snabbt skulle betala dagen efter jag fick den sedan fick påminnelse dagen efter
2 Enligt enligt säljare så skulle det ta några veckor till leverans , Det tog 11 veckor ingen som helst kontakt efter köpet fick själv skicka meddelande hela tiden fråga hur det går ofta inget svar .
3 Väven till rullgardinen var fel nyans men säljare på stog att det var den vi beställde.
Pass upp när ni köper av detta företag
Professionella och trevliga
Anton som installerade persienner är professionell och trevlig.
Anton and Solberg were great and the…
Anton and Solberg were great and the result is super amazing🤠🤠
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.