Københavns Trafikskole Bewertungen 80

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Silas, Jimmy og Rune er et all-star lineup af kørelærer! Jeg kom nemt igennem hele køre forløbet og det var sindssygt hyggeligt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores datter går på efterskole på Lindenborg ved Roskilde, der blev de tilbudt at tage kørekort igennem Københavns Trafikskole. Kørelæren kom på skolen om eftermiddag/aften og gav teori undervisning,... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Unterricht
  3. Ausbildungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Besøg os på kbhstrafikskole.dk Byens bedste undervisning Hos os betyder den enkelte elev noget, og vi gør os altid umage, for alle skal ha et godt forløb, tilpasset den enkeltes behov. Vi lære ikke på samme måde eller hastighed, derfor har vi altid øje for den enkelte. Vi tager ikke flere elever, end vi kan skaffe prøver til. Har du valgt en forkert køreskole, der ikke passede til dine behov, hjælper vi også gerne med at få dig i mål. Rutinetimer tilbydes, hvis du er utryg ved, at køre i Kbh, eller ikke har kørt længe, så kan vi også hjælpe her. Problemer med parallel parkering, kontakt os og hør om vores parkeringskursus. Overvejer du at blive kørelære, tag en snak med os. Vi har hjulpet en del med adhd, autisme, utryghed efter uheld. Generhverv her kan vi også hjælpe, og har klaret forløb med teoriprøve og praktisk prøve på under 14 dage, fra første henvendelse. Lækre nye lokaler, biler og underviserne er ubetinget fra højeste hylde, som betyder vi altid gør os umage, for at holde udgifterne for den enkelte på et minimum. Vi vejleder fra start til slut, også med gennemskuelig i prisen på et forløb hos os, og de udgifter der kommer udover pakkerne.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rune er verdens bedste kørelærer

Rune er verdens bedste kørelærer. Han var utrolig hjælpsom og effektiv i min forberedelse til ombytteprøven af mit udenlandske kørekort. På rekordtid fik han mig gjort klar til prøven, og hans tilgang var både konstruktiv og yderst professionel hele vejen igennem.

Rune har en særlig evne til hurtigt at forstå ens situation og tilpasse undervisningen derefter, så man får præcis den støtte, man har brug for. Jeg følte mig tryg og godt guidet fra start til slut, og det gjorde en stor forskel for mit resultat.

Jeg er virkelig taknemmelig for at have haft Rune som kørelærer og kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger.

13. April 2026

Antwort von Københavns Trafikskole

Tak for de pæne ord, glad for jeg kunne hjælpe dig igennem hurtigt, så det bliver lidt nemmere ifht arbejde 😉

Tillykke med kørekortet 🇩🇰🙌

Bedste køreskole

9. April 2026

Antwort von Københavns Trafikskole

Mange tak for de fine ord 😃💪

Det har været en fornøjelse, at have dig på skolen.. 😉

Kæmpe tillykke 🙌 med kørekortet, du skal altid være velkommen til at stikke hovedet forbi, og sige hej 👋

Genial køreskole!!

Kæææmpe anbefaling herfra! Kunne ikke have været mere glad for min kørekorts-undervisning! Rune gør det meget trygt at køre i bil og er virkelig god til at hjælpe. Teoriundervisningen med Jimmi blev gjort på en måde, der gjorde det sjovt men samtidig lærerigt. De er begge to rigtig dygtige og gode til at håndtere, hvis man er nervøs for noget. Derudover er de også virkelig sjove, hvilket jo altid er et plus🤩

2. März 2026

Antwort von Københavns Trafikskole

Tak for de fine ord, og kæmpe tillykke med kørekortet 💪🇩🇰👌

Det har været en fornøjelse at undervise dig 😃

Top class

Easy. Fast. Simple. Rune the legend 👑

17. Februar 2026

Thank you Hassan, you put in all the work 💪

Fantastisk køreskole

Rune er mega god til at forklare tingene på vejen roligt og så man kan forstå det.
Jimmy gør teoriundervisningen sjov og nem at følge med i.

7. Januar 2026

Antwort von Københavns Trafikskole

Tak for de fine ord, vi har været glade for at kunne hjælpe dig i mål, med flot beståelse første gang i både teori og praktisk.

Held og lykke i forsvaret 😉

Endnu en gang stort tillykke med kørekortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god køreskole til dig som er…

Super god køreskole til dig som er første gangs erhverver eller generhverv
Mega dygtig kørelære der er gode til at forklare og få en til at forstå reglerne så det hele bare spiller kan varmt anbefales
Klart Københavns bedste køreskole

6. November 2025

God køreskole

Jeg nød at tage kørekortet med Københavns Trafikskole. de gav mig god kvalitets undervisning der ledte til at jeg fik mit kørekort jeg kan varmt anbefale stedet. 😁

24. Oktober 2025

Rigtig god skole!

Rigtig god skole! Man bliver udfordret på en god måde og lærer at køre bil trygt og sikkert. Vil stærkt anbefale Jimmi, han er meget venlig og pædagogisk, meget god til at forklare og for en til sig rolig på vejene.

21. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Jimmi som…

Jeg kan varmt anbefale Jimmi som kørelærer! Han er super tålmodig, god til at forklare og får en til at føle sig tryg bag rattet. Der var altid en god stemning til timerne, og man kunne mærke, at han virkelig ville have, man klarede sig godt. Bestod køreprøven – tusind tak for det hele, Jimmi! Jeg er så taknemlig kan ikke beskrives med ord!

8. Oktober 2025

Antwort von Københavns Trafikskole

Tak for de fine ord, og Kæmpe tillykke med kørekortet…

Vi ses ude på vejene

Mvh
Rune & Jimmi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jimmi var en fremragende kørelærer

Jimmi var en fremragende kørelærer. Der både havde en god humor, men samtidig sørgede at tingene blev gjort ordentligt. Bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg med hans hjælp.

25. September 2025

Fantastiske teori- og kørelærere🙌

Fantastiske teori- og kørelærere🙌
Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort ved kbh trafikskole, både i forhold til teori- og køretimerne.
Der blev undervist på en måde som resonerede godt med mig.
Jeg bestod først køreprøven i trejde forsøg grundet nervøsitet, men blev støttet rigtig godt igennem det at min kørelære, som var opmuntrende, trøstende og kom med gode tips og tricks.

2. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Københavns trafikskole er et…

Københavns trafikskole er et fremragende sted at tage kørekort. jeg har været beriget af både Jimmi og Rune. Jimmi i teorilokalet, hvor han med sin dygtighed i stoffet, og sit gode humør, altid gør teoritimerne både lærerige og sjove. Rune som kørelærer, hvor han med sin pædagogiske tilgang til eleverne og store tålmodighed, altid formår at gøre køretimerne til en god oplevelse. uanset hvor nervøs man er. Så hvis du er lidt nervøs for at tage kørekort, eller har haft en dårlig oplevelse et andet sted, så kan du trygt vælge Københavns trafikskole.
Morten

19. Juni 2025

Fantastisk god køreskole

Fantastisk god køreskole. Meget dygtige og opmærksomme lærere.
Min søn skiftede fra en anden køreskole, som var helt håbløs. Københavns trafikskole var rigtig dygtig til både at få lært min søn de ting han ikke havde lært det andet sted, og de så ham og imødekom hans behov på fineste vis. og informerede også mig om forløbet. Kæmpe anbefaling

20. Mai 2025

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!
Det tog mig kun lidt under 3 måneder fra jeg var startet, til at jeg havde et kørekort i hånden.
Kæmpe anbefaling

19. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr