Ik ben al wat langer abonnee bij Optiesignalen en voelde nu de behoefte om een review te geven. Toen men nog signalen gaf op alleen de diverse indexen en ik de resultaten hiervan ronduit teleur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan nog geen echte review plaatsen, nog maar kortelings lid (minder 1 maand), nog geen signalen gehad (Insider). Maar lijkt me wel volgens reviews hieronder betrouwbaar. Update van mijn review bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik volg de aandelen beurssignalen nu iets meer dan een jaar, en de meeste tips hebben winst opgeleverd, waardoor mijn totaal positief staat. Het team achter Beurssignalen is vakkundig en goed bereikba... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb inmiddels bijna een jaar ervaring met Beurssignalen. Ik volg de aandelen signalen, Deze hebben mij een goed rendement opgebracht. Je moet er wel vrij veel transacties voor verrichten, met meest... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beurssignalen handelt op basis van algoritmes en de visie van onze analisten. Onze algoritmes zijn zo afgesteld dat ze altijd kopen en verkopen voor de maximale winst. Ze worden indien nodig wekelijks aangepast om mee te bewegen met de markt. Met deze beproefde formule worden al 25 jaar lang uitstekende winsten behaald op de beurs.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik volg de tips nu bijna een jaar en het merendeel was winstgevend waardoor het totaal dus op winst staat. Daarnaast vind ik het goed dat je snel contact met hen kan leggen en feedback terug krijgt. Ik ben er van overtuigd dat Beurssignalen geleid wordt door een enthousiaste en vakkundige groep mensen. Ik heb de vorige slechte kritiek gelezen en verbaas me over het feit dat je dit schrijft na een tweetal tips. Dit systeem werkt uiteraard alleen als je dat een tijdje doet en meerdere tips volgt. Nu zou ik de kritiek kunnen krijgen dat ik nog nooit eerder een review heb geschreven, en dat klopt. Ik heb daar normaal helemaal geen behoefte aan. Maar naar aanleiding van een vraag van mij aan Beurssignalen kreeg ik naast een snel en adequaat antwoord ook de vraag of ik een recensie wilde schrijven , juist omdat er een recensie is geschreven van iemand die dus helemaal geen abonnement heeft. En dus heb ik voor de uitzondering dit gedaan. verder heb ik geen enkele band met Beurssignalen....

Antwort von Beurssignalen
Twee tips gevolgd. Allebei met verlies gesloten. Met wantrouwen zie ik plots 3 vijf-sterren reviews achter elkaar verschijnen. Opvallend genoeg van mensen die voor de eerste keer een review op Trustpilot plaatsen!
Merkwaardig nu vragen ze ook nog om privacy gevoelige informatie. HEBBEN ZE DAT BIJ DE DRIE GENOEMDE 5 STERREN REVIEWS OOK GEDAAN?

Antwort von Beurssignalen
De meest recente optietip, koop de call S&P 497 voor juni 2024, was een gouden tip. 50% rendement in 3 dagen. Is de 1e keer dat ik de tip ook uitvoer. Ben benieuwd naar de volgende optietip. Ook de meest recente aandelentips staan in de plus.
John

Antwort von Beurssignalen
Van ons eerste contact een half jaar geleden tot ook gisteren, persoonlijke hulpvaardige opvolging! Uniek in 2023... De resultaten van de afgelopen maanden bevallen me absoluut, dankzij spreiding geen risico... en dit tijdens een kalme periode op de beurs!
Bovendien vernam ik net dat Beurssignalen vorig jaar werd overgenomen, wat daarvoor plaats vond weet ik niet, maar nu ondervind ik zelf het verantwoordelijk beheer, waarvoor dank!
Ik ben zeer tevreden over Beurssignalen, zo tevreden dat ik recent weer met 2 jaar heb verlengd. Goede klantenservice en snel en adequaat antwoord op je vragen.
Er draaien diverse algoritmes die over het algemeen goed zitten. Je ontvangt een koop- en later ook weer een verkoopsignaal (Telegram en email). Enige verbeterpunt hierin is dat de (open) signalen en de historie niet op de website is terug te zien. Daarvoor moet je ook in Telegram zijn.
Tuurlijk verloopt de koers niet altijd zoals het algoritme het verwacht, maar daarentegen heb je soms ook een grote klapper. Overall maak ik op basis van de signalen een goede winst en had ik de investering er al snel uit. Ik blijf!

Beste mensen,
Trap niet in deze grote oplichters.
Hoe kunnen we hun aanpakken en onze abonnementsgeld terug eisen ?
Het kan toch niet dat iemand met valse presentatie van resultaten nog een abonnement kan verkopen en de overheid laat het toe?
Al die resultaten op hun website zijn fake.
Ik had ze eerst een proef abonnement gevraagd om de resultaten te kunnen controleren, maar dat hebben ze geweigerd! Toen heb ik toch een abonnement afgesloten, want ik wilde ze controleren.
Ik heb geen van hun signaal gebruik voor me zelf, maar alleen gecontroleerd of ze de waarheid vertellen? Het blijkt echter super grote leugenaars te zijn.
Ik heb mijn abonnement binnen een week opgezegd, maar toch krijg ik mijn geld niet terug. Dit is toch onmogelijk ?
NOG MAALS NIET IN TRAPPEN !!!!
Gewone ordinaire oplichters bende, deze informatie is gewoon van hun site te halen, onbegrijpelijk dat anno 2022 dit soort criminelen hun gang kunnen gaan om gebruik te maken van de naïviteit van hun slachtoffers.
Overigens is het gewoon een onderdeel van Sprout Money BV die ook achter slimbeleggen.com zit
Onbegrijpelijk dat dit bedrijf nog steeds mag bestaan en dat de eigenaars en medewerkers gewoon mogen rondlopen. Ik word er ziek van als ik lees hoeveel mensen heel veel geld verloren hebben. Ik ook , maar bij mij ging het snel duidelijk worden dus de schade viel mee. Ook onbegrijpelijk dat John Beijer mij persoonlijk overhaalde om lid te worden. Hijkrijgt nu gewoon nog prijzen. Walgelijk dit !!!!
Ik ben 2 jaar abonnee geweest en ze hebben 12000,- van mij verspeeld, dus een leugenachtig verhaal met hun winsten. Ze maken winsten, maar meer verliezen, dus per saldo gewoon verlies, dus oplichting.
Mensen trap hier niet in. Ik ben bijna 5000 euro kwijt aan die oplichters.
Moest alleen al 1300 euro betalen voor een abonnement van 2 jaar terwijl ik achteraf via andere zoals beurs brink of valeu jagers ook kon abonneren voor rond de 500 euro of minder.
Het duurde eerst al meer dan 3 maand voor dat dat mijn account was geactiveerd bij copydealing.
Dan moest je het allemaal zelf nog maar uitzoeken hoe alles in mekaar zit terwijl er was gezegd door één of ander handige gladjanus dat hij het wel allemaal zal uitleggen hoe het in elkaar zit.
Is eindelijk alles geactiveerd zie je bedrag als een baksteen zinken terwijl ik zelf al wat ervaring heb op de beurs en goed wist waar op en af.
Puur uit gemak zucht weinig tijd en vertrouwen wilde ik handelen via slim beleggen.
Doe dit dus niet mensen!!!!!
Ik snap niet dat deze bedriegers nog steeds online zijn en niet kunnen worden tegen gehouden.
Ik ga deze nu proberen aan te kaarten via FSMA of zijn er mensen die een andere oplossing weten voor de bedriegers offline te krijgen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.