Unternehmen hat geantwortet
Het werkt super! Aantal weken geleden een account aangemaakt en geld gestort en de eerste rendementen al ontvangen! Ik was sceptisch, maar het werkt top.
Heldere en snelle communicatie, zowel per mail als per telefoon. Zeer behulpzaam bij problemen. Overzichtelijk dashboard waarbij je de wekelijkse uitbetalingen kan volgen. Een aanrader. Hopelijk kun... Mehr ansehen
Na AUDIT keer ik misschien weer terug, dankjewel voor de snelle afhandeling
Vom Unternehmen geschrieben
✓ Receive 4% interest per month
✓ Weekly payout (Monday) in USDC to your personal wallet
✓ Full control over your investment with our investor dashboard
✓ Your capital is protected by our Trading Safety Fund – We adhere to the highest security standards to safeguard your investment.
✓ Full capital repayment at the end of your investment plan.
Hanzeweg 5, 7418 AW, Deventer, Niederlande
Het werkt super!
Een aanrader.
Hopelijk kunnen ze in de toekomst de rentevoet aanhouden voor nieuwe investeringen.
Mooi product en het werkt ook nog. Zit er nu jaar bij. Iedere week rente uitbetaling!!!

Antwort von Yieldfund
Feedback is tot nu toe altijd duidelijk en snel door de customers service.
Ben ook nog maar kort ( 1 maand) deelnemer.

Antwort von Yieldfund
Goed uitleg en laagdrempelig bereikbaar voor vragen. Houden zich aan afspraken, indrukwekkende percentages retour.

Antwort von Yieldfund
Degelijke, eerlijke en vrijblijvende informatieverstrekking.
Wekelijkse betalingen worden zoals beschreven voldaan.

Na AUDIT keer ik misschien weer terug, dankjewel voor de snelle afhandeling

Antwort von Yieldfund
Ze komen hun afspraken na iedere maandag uitbetalen

Antwort von Yieldfund
Fantastisch platform ze maken waar wat ze beloven

Antwort von Yieldfund
Eerder deelgenomen via andere investeringskanalen en zocht nu meer vertrouwen. Een heel open en eerlijk gesprek met de mensen achter Yieldfund gehad over deze eerdere negatieve ervaringen bij andere partijen (waar je ook nooit iemand te spreken krijgt), waarna ik vol vertrouwen ingestapt ben. Wat een verademing om met Yieldfund zaken te doen! Eerlijke partij, duidelijke processen en wekelijkse betalingen. Toen het mogelijk was direct een 2e participatie aangekocht, dus niet meer dan zeer tevreden over Yieldfund.

Antwort von Yieldfund
Het is nu weer 8 maanden geleden dat ik de eerste investering heb gedaan en daarna nog div het rendement is fantastisch en de rente word elke maandag in mijn wallet overgemaakt

Antwort von Yieldfund
Yieldfund komt tot op heden de afspraken goed na. Reageert snel op vragen en is behulpzaam.

Antwort von Yieldfund
Eerlijk, oprecht en doen wat ze beloven! Een fonds die op een heel ander level belegd dan traditionele fondsen. Geen buy and hold strategie. Maar high frequency trading strategieën.

Antwort von Yieldfund
Betrouwbaar en komt de afspraken na. Elke week wordt ik netjes uitbetaald

Antwort von Yieldfund
Na goed en uitvoerig onderzoek heb ik in goed overleg met het bedrijf geïnvesteerd in Yieldfund en de samenwerking gaat werkelijk buitengewoon goed en prettig en ik zie ook stipt elke maandag de betaling nu binnenkomen. Echt een heel goed en betrouwbaar bedrijf dat ik van harte kan aanbevelen.

Antwort von Yieldfund
Sinds augustus 2025 investering ik via Yieldfund. Ik heb een contact voor 3 jaar afgesloten, en tot op heden ben ik zeer tevreden. Iedere maandag krijg ik een bedrag overgemaakt. Voordat ik instapte heb ik een risico-afweging gemaakt m.b.t. het bedrijf, koersrisico's, risico van de volatiliteit van de crypto-handel. Crypto's zijn behoorlijk gedaald, de laatste maanden, de koers van USD en USDC blijft onzeker met deze Amerikaanse president. Maar, zoals gezegd, tot op heden ben ik nog steeds zeer tevreden.

Antwort von Yieldfund
Sinds een aantal weken investeer ik via Yieldfund en tot nu toe ben ik erg positief. Hun platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om inzicht te krijgen in mijn investeringen en rendementen.
Wat mij vooral aanspreekt, is de transparantie en duidelijke communicatie. Updates zijn helder en professioneel, en ik heb het gevoel dat er serieus wordt omgegaan met risicobeheer en structuur.
Hoewel ik nog relatief kort investeer, geeft het platform mij vertrouwen en een goede eerste indruk. Ik kijk ernaar uit om mijn investeringen hier verder uit te bouwen.

Antwort von Yieldfund
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.