Betersport Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De geleverde hometrainer heeft schade aan het stuur. Meerdere berichten via email met foto's, 2x schadermulier online ingevuld met foto. 3x gebeld maar er is geen personeel krijg ik te horen via een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hallo bestelling doet aan verwachting, alleen levering kon beter niet echt overzichtelijk, stonden uit het niets aan de poort, natuurlijk niet thuis! Dag erna werd telkens uitgesteld tot 2u later, op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Halterschijf besteld, mail gekregen met factuur maar zonder track&trace alhoewel vermeldt dat factuur altijd samen met verzendingsinfo verzonden wordt. Klantendienst zegt dat ie wel opgestuurd is. Pur... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelproces verliep vlot, maar daarna bleef het stil. Dus niet zoals op de site dinsdag besteld en donderdag bezorgd. Het bleef stil, dus maar gemaild en toen vrijdagmiddag ineens bericht van de tra... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BeterSport is meer dan 12,5 jaar dé specialist in fitness apparaten en toestellen voor thuis. We leveren onze fitnessapparaten uit voorraad en bezorgen de volgende dag!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

75 Bewertungen

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na bestelling volgde de levering stipt…

Na bestelling volgde de levering stipt en zoals afgesproken. Alles was keurig verpakt en montage zat beschreven bij de verpakking. Dat was goed te volgen en nam een uurtje in beslag. Ik ben nog niet vertrouwd met het gebruik, ik heb er nog niet de tijd kunnen voor nemen.

7. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afwikkeling van order van een loopband

Het plaatsen van de bestelling en de hulp bij het plaatsen loopt meer dan vlot.

De afhandeling van het order en de hulp bij het zelf monteren is echt ondermaats.
De overname van de oude loopband is een leuke extra service maar die dient dan gemonteerd aan de straat klaar te staan. Dit staat nergens vermeld en een loopband van de eerste verdieping gemonteerd naar beneden brengen is niet mogelijk. DUIDELIJKHEID is een eerste vereiste, zet dat dan op de voorwaarden of vermeldt dit wanneer er gebeld wordt. De nieuwe loopband is ook NIET gemonteerd, (zoals vermeld) dus de logica om dit te eisen voor de terugname ontsnapt me.
Maar dan, de installatie is eenvoudig, met uitzondering van het bedieningspaneel. Daar komen 9 draden (bijna alle zwart, met zwarte koppelingen uit) en aan de loopband zijn er ook 9 draden (bijna alle zwart, met overwegend zwart koppelingen)
Du s9 paar, perfect, maar voor enkel 5 paar is het eenvoudig te bepalen welke bij welke hoort. Voor 4 paar is dit ONMOGELIJK om dit te doen; zelfde kleur draad en koppeling waardoor je 4 verschillende combinaties kan maken.
Noch customer service, noch technisch dienst is bekwaam om hier assistentie te leveren.
Wij zijn nog steeds wachtende op hulp.
De band staat hier te staan.
De klanten dienst heeft zelfs zomaar het dossier gesloten. Van slechte klanten service gesproken.
Om het zacht uit te drukke, er is hier ruimte voor verbetering.
Maak het ontwerp "idiot proof" en zorg voor 9 verschillende kleuren van bedrading.

mvg

Andre

10. Juni 2025

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Fitbike ride i8 Maand in huis heeft het nog niet gedaan. Geen hulp.ben 73 jaar ziek en het spijt ze maar kunnen niets voor me doen. Waar ze wel vlot mee waren is het geld incasseren. Bah
Piet de Haas

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Medewerker Luuk kwam afspraken niet na en was onbeschoft

Medewerker Luuk kwam afspraken niet na, was onbeschoft en nam geen verantwoording voor zijn fouten. Dit resulteerde er o.a. in dat er ondanks dat er afspraken gemaakt waren over de levering, ik bij het thuiskomen de bestelling in de regen zag liggen. Bij het bellen naar betersport kreeg ik te horen "wat doe je nou moeilijk, je hebt het toch binnen?".

4. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prima hometrainer , alleen de service kan beter

Onze Fit Bike RIDE 6 IPLUS is +/- 5 jaar oud en heeft
een defect .
De trapweerstand heeft geen effect op het display waardoor hij alleen maar in de lichtste stand blijft.
Bij en telefoontje naar de klantenservice werd mij verzocht een mailtje te sturen met het artikelnummer en een eventuele foto hiervan.
Een foto van het betreffende onderdeel was niet mogelijk omdat ik dan het toestel open moest maken.
Dit terwijl ik duidelijk de artikelnummers heb vermeldt
Toen kreeg ik een mail waarop mij gevraagd werd een filmpje te maken zodat men exact kon bepalen wat de fout was. Ik ben 76 jaar oud en wil het liefst dat mij thuisservice wordt aangeboden.
terugbellen kan schijnbaar niet omdat men tegenwoordig spreekangst heeft

3. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een demotoestel gekocht via de website…

Een demotoestel gekocht via de website waar het bedrijf zegt dat er lichte beschadiging mogelijk is.
Het toestel heeft krassen en er zit een gat in.
De doos hing amper nog aan elkaar bij levering.
Contact met de klantendienst krijg je bij elke mail te horen dat dit een demotoestel is en ze hier dus niks aan kunnen/willen doen.
Nu antwoorden ze zelfs niet meer op mijn mails.

27. März 2025

Goede en vlotte service.

Het produkt was gemakkelijk te vinden op de site, beschrijving klopt, afmetingen zijn juist. Via mail nog enkele vragen gesteld, die werden zeer snel en accuraat beantwoord. De levering gebeurde op de afgesproken tijd, en het produkt was zeer goed en veilig verpakt.

4. Februar 2025

Slechte kwaliteit en garatie

Een crosstrainer 3 jaar geldenen gekocht. Binnen de garantie ging deze al kapot. Je krijgt dan een onderdeel toegestuurd en een poelietrekker en succes ermee… maar ongeveer een jaar later begaf de computer van het apparaat het. Geen garantie meer dus nieuwe besteld. Dan krijg je er een geleverd die krassen, smeer aan de achterkant heeft onbeschermd in eeen doosje. Deze werkte wel maar was gewoon niet nieuw dus. Deze dus omgewisseld maar ook de volgende had krassen en roept veel twijfels op of het nieuw was. Helemaal toen deze na 8 x gebruik 2 maanden later kapot ging. Betersport geeft, blijkt achteraf, 1 maand garantie en als enige optie om weer een andere aan te schaffen. Voor zo n onderdeel is dat wel heel teleurstellend. Ik zou dus niet aanraden hier iets aan te schaffen gezien de kwaliteit en de service.

1. Februar 2025

Grote aanrader !

De site is heel duidelijk. Je kan verschillende toestellen vergelijken. Eerlijke reviews op de website wat de keuze makkelijker maakt.
De levering is vlotjes en duidelijk gecommuniceerd. Ik heb al meermaals besteld bij hen en zal dat voor toekomstige toestellen ook steeds bij hen doen.

16. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr