Jammer dat je geen 0 sterren kunt…
Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Wat is dit een waardeloos bedrijf zeg, onbetrouwbaar ook. Wij hebben ergens vorig jaar(!!!) een tv meubel besteld. Duurde weg lang voor we het in huis hadden, maar oke, dat wist ik van tevoren. Vervolgens komt de tv meubel eindelijk in de woonkamer te staan. Wij monteren de meubel en een deurtje is niet te monteren omdat de zijkanten zo zacht en broos zijn dat je er doorheen schroeft. Meubel kostte een paar honderd euro, dan verwacht je wel iets van kwaliteit. Maar nee, je schroeft er dus zo doorheen. Een poot waar de meubel op steunt is ook gelijk afgebroken. Gewoon matige kwaliteit. Dan geef je dit bij het bedrijf aan door middel van mailverkeer. En echt waar, na het mailverkeer zijn we nu 2 maanden verder en nog steeds geen levering van een nieuw stuk hout waarmee we het deurtje kunnen bevestigen. Zeer asociaal en gewoon geen service. Ze vertelden ons dat het leveren 3 weken zou duren.... Wij zitten nu met een tv meubel die niet af is, en een gapende deuropening wat al maanden naar ons staart. Drama.
Bedankt Bestmeubels!
Geschreven op 1 april 24