Beståmatematik.dk er en super god hjemmeside til at repetere matematik op til eksamen. Der er både opgaver med og uden hjælpemidler, hvilket er samme princip, til en eksamen. Derudover er der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej Beståmatematik. Jeg har trænet matematik gennem få måneder og det er allerede noget, jeg varmt anbefaler folk i min omkreds. Der er forståelige og grundige forklaringer på opgaverne. Man kan væ... Mehr ansehen
Jeg valgte at købe en måneds licens, et par dage før min matematik eksamen. Men siden gik ned kort efter jeg havde betalt, så jeg fik aldrig mulighed for at bruge min licens - der var desværre nogle p... Mehr ansehen
Vi er Danmarks førende indenfor eksamens træning i matematik på HF, HHX og STX! Få hjælp til din matematik eksamen nu og oplev merkante resultater med vores anerkendte og roste system allerede idag! Prøv matematikopgaver helt gratis - kom igang med det samme. - 90% af vores brugere mener at kunne opnå en bedre karakter til eksamen! - 95% vil anbefale vores matematik system til andre! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at score topkarakter til din matematik eksamen.
Strandfogedvej 19, 2660, Brøndby Strand, Dänemark
Gik 2 trin op i karakter 😃Nem at bruge hjemmesiden. Vil klart bruge dem igen.
Jeg synes at siden var så brugbar, at jeg købte en måneds abonnement, trods jeg kun havde en dag til eksamen. Men lige pludselig tog det mig ca 15-20 min hver gang jeg trykkede på noget nyt derinde. Siden var simpelthen så langsom! Så nu sidder jeg 29 kroner fattigere, med en side der ikke kan hjælpe mig. IKKE tilfreds :-/

Antwort von Beståmatematik.dk
Det virkelig den bedste hjemmeside, for dem som vil lære matematik.
Bestå Matematik er en rigtig god hjemmeside til at blive bedre matematik. Da jeg købte abonnement manglede jeg funktionen at man kunne se de rigtige svar. Jeg kontaktede derfor menneskerne bag, og de var meget venlige og hjælpsomme. De fik efter uge allerede tilføjet funktionen. Kan anbefale alle andre der har brug for matematik træning at tilmelde sig denne side.
bestaamatematik.dk har været en stor hjælp for mig. Har aldrig stået sikkert i matematik, men har udviklet mig meget, blot over et par få uger. Dem som står bag hjemmesiden, har udtænkt det godt, og står klar for at hjælpe hvis man har brug for det.
Jeg kan nemt bruge flere timer på Bestå Matematik, for det giver god vejledning og jeg ser det som et spil, hvor jeg kan presse mig selv, til den perfekte score.
Det virker super godt - vi bruger det 1/2 time dagligt fordi min søn skal til stx i mat A til sommer. Vi synes det rykker. Derudover er de hurtige til at svare på evt spørgsmål.
Jeg benytter bestaamatematik meget, og det er en stor hjælp. Jeg har længe manglet forklaringer på opgaver, og her hjælper bestaamatematik utroligt meget. Bestaamatematik gør matematik nemmere og overskueligt. I øvrigt er servicen super. Meget tilfreds!
Beståmatematik.dk er en rigtig god hjælp til at blive bedre til matematik. Den er rigtigt godt opbygget, man kan både lave små opgaver, men også hele eksamenssæt, det er bare fedt! Det er super godt, at der er hjælp at hente under alle opgaverne, god hjælp endda. Det er dejligt, at man med det samme kan se, om man har lavet en opgave rigtig, så kan man få afprøvet om ens første indskydelse er rigtig :)
Der kommer super hurtigt svar på mail, hvis man har spørgsmål, og de er super søde. Alt i alt en virkelig god hjemmeside til at få trænet sine matematiske evner.
Jeg synes at Beståmatematik.dk er en virkelig god hjælp til at få trænet en masse opgaver i det man føler sig mest usikker i i faget. Endnu bedre er den hjælp man får fra deres kundecenter, man får svar med det samme og man får den rette hjælp man behøver :) ! Alt i alt synes jeg det er det bedste matematikhjælp online jeg nogensinde har prøvet!
Takket være denne fantastiske hjemmesides trænings-opgaver, er min selvtillid hvad angår skriftlig matematik gået i vejret. Jeg føler at desto flere eksamensprøver jeg tager derinde (ja, rigtige eksamensprøver fra tidligere år) desto mere klar bliver jeg til den endelige eksamen. Hele platformen er konstrueret således inde på hjemmesiden, at det er med den (u)erfarne elev der er centrum for forståelsen. Via struktur og karakter vejledning får man som bruger/elev et relativt retvisende overblik over hvor man skal sætte ind fagligt, og hvor man står stærkt. For mig har det at pensum har været lige ved hånden, i hver enkelt opgave været en umådelig hjælp. For jeg ved at når den skriftlige eksamen i matematik kommer, og det er snart, så vil jeg stå stærkere end at hvis jeg havde været Beståmatematik.dk foruden. Dette er en hjemmeside som giver gode resultater desto mere du bruger den, den gøre læring til en leg, og for mig har det element hidtil været fraværende indenfor faget matematik, indtil jeg tog chancen og købte et abonnement. Som det sidste vil jeg give en stor tak til Martin og Casper for hjælp på sidelinjen. Det har jeg været glad for og de har hjulpet mig meget. Det betyder faktisk en del at "hjernerne" bag siden er der til at svare på mails, og komme med oprigtig og hjælpende support, så man ikke føler at man har taget kampen op mod matematikken alene -som i forvejen er en herkules bedrift når man som mig ikke har været en haj til faget.
Hele min folkeskolegang har jeg oplevet nervøsitet og usikkerhed i matematiktimerne.
For ca. 1 måned siden opfordrede min mor mig til at prøve appen, beståmatematik.dk.
Indtil videre har jeg kun haft succes med appen. Appen har hjulpet mig og givet mig selvtillid i matematik- og faktisk er jeg gået fra et 4 tal til et 10 tal i løbet af ingen tid, inde på appen.
Så nu er jeg klar til at give den gas på gymnasiet efter sommerferien.
Beståmatematik er en rigtig gode side at finde hjælp, og blive klogere på hvordan eksamensprøver kan se ud
Der er både opgaver med og uden hjælpemidler, hvilket er samme princip, til en eksamen. Derudover er der variation i opgaverne, som gør, at man får repeteret mange emner på kort tid. Og hvis man har problemer med en opgave, forklarer hjemmesiden, hvilken metode/formel man bør benytte til at løse opgaven.
Herudover er svartiden kort, hvis man kontakter dem, hvilket er super skønt.
Hjemmesiden kan klart anbefales.

Antwort von Beståmatematik.dk
Dejlig overskueligt layout som giver god orden og lyst til at lave matematik. Der er dog enkelte fejl i forklaringerne på nogle af emnerne, som man lige skal tyde sig i gennem :)

Antwort von Beståmatematik.dk
Jeg har fra tidligere uddannelse erfaret at repitation er noget af det bedste man kan gøre hvis man skal lære noget nyt, og det kan man her.
Det har for mig været en stor hjælp at benytte beståmatematik under mit selvstudie, så jeg kan varmt anbefale dette til andre.

Antwort von Beståmatematik.dk
Denne hjemmeside er perfekt for dig som skal til skriftlig eksamen i matematik og ikke føler sig helt klar. Alle opgaverne er taget fra tidligere eksamener og giver derfor et godt billede af hvordan din eksamen kommer til at se ud.
Kan klart anbefales!
+ Dejlig simpelt layout
+ Overskueligt og brugervenlig software
+ Gode tips, og god idé med to typer tips
+ Godt at hjemmesiden husker og gemmer hvor du slap

Antwort von Beståmatematik.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.