Beståmatematik.dk er en super god hjemmeside til at repetere matematik op til eksamen. Der er både opgaver med og uden hjælpemidler, hvilket er samme princip, til en eksamen. Derudover er der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Denne hjemmeside er perfekt for dig som skal til skriftlig eksamen i matematik og ikke føler sig helt klar. Alle opgaverne er taget fra tidligere eksamener og giver derfor et godt billede af hvo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej Beståmatematik. Jeg har trænet matematik gennem få måneder og det er allerede noget, jeg varmt anbefaler folk i min omkreds. Der er forståelige og grundige forklaringer på opgaverne. Man kan væ... Mehr ansehen
Vi er Danmarks førende indenfor eksamens træning i matematik på HF, HHX og STX! Få hjælp til din matematik eksamen nu og oplev merkante resultater med vores anerkendte og roste system allerede idag! Prøv matematikopgaver helt gratis - kom igang med det samme. - 90% af vores brugere mener at kunne opnå en bedre karakter til eksamen! - 95% vil anbefale vores matematik system til andre! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at score topkarakter til din matematik eksamen.
Strandfogedvej 19, 2660, Brøndby Strand, Dänemark
Sjov måde at øve til eksamen på. Udførlige beskrivelser til hjælp, det er billigt og så går det hurtigt med at få svar på spørgsmål til opgaverne.
De 39 kr., var virkelig givet godt ud.
Fremragende kundeservice!
Jeg skulle oprette adgang til min søn i weekenden, men havde problemer med at betale. Jeg skrev til Beståmatematiks kundehjælp, men havde egentligt forventet, at jeg ikke ville høre tilbage fra dem før mandag. Der gik imidlertid ikke mere end 10 minutter, før jeg havde Martin med på linjen, og han guidede mig igennem diverse løsningsforslag, indtil fejlen blev fundet, og vi blev oprettet. Venlig og professionel kundeservice hele vejen igennem - vi føler os så godt hjulpet på vej, og min søn er klar til træning. Hvis Beståmatematiks kundeservice og starthjælp er en indikation på, hvad vi kan forvente os som brugere, er vi 100 % sikre på, at vi er landet det rigtige sted.
Vi glæder os til et langt og godt samarbejde.
Super fed tjeneste.. Har hjulpet mig ekstremt meget i at hæve mit faglige niveau på Matematik C og B og forventer at få ligeså meget ud af det, når jeg kaster mig over Mat A.
Opgaverne har (indtil videre) ingen fejl, der er gode løsningsguides til det meste når man sidder fast, og deres support linje er fantastisk, både når det kommer til faglig og teknisk hjælp.
Anbefalet til alle, der gerne vil være bedre til matematik!
God bless Beståmatematik!
Jeg kan tydeligt huske de to uger inden terminsprøven i 9:
"´7,7,7,7,7,7- ARGH!"
Jeg var så træt af de ski' syv-taller, og af at lave de samme fejl. Men jeg hadede blækregning, og 'den der old-school' måde at terpe det på. Men kunne ikke rigtig spore sin udvikling, det hele var så kedeligt. Udover det så virkede nogle områder i matematikken også helt 'alien'.
Med beståmatematik kunne jeg øve de områder, jeg havde sværest ved. Jeg kunne øve færdighedsregninger og spore min udvikling. Det gik som en leg. Man fik en spillemæssigt tilgang til det. Jeg sad nogle gange flere timer og øvede et bestemt område. Jeg blev så glad af at få alle de point og få fjernet mine svagheder.
På en uge gik jeg fra 7 til to fejl fra et 12-tal! Matematik er så overskueligt nu, og så spændene. Tak for at have givet mig håbet og kærligheden til matematikken tilbage =)
Udover det, så er der de fantastiske, jordnære medarbejdere! De er altid villig til at hjælpe. Jeg spammer dem konstant ahah. God bless dem også.
Jeg har anbefalt det til min ven, og hånden på hjertet, han gik fra et 4-tal til et fejl fra et 12-tal på en nat.
Han er rigtig god til matematik, men har det med hurtigt at blive usikker. Han går meget let i sort og mister modet. Beståmatematik har givet ham mulighed for at terpe de områder, han er usikre på og føle sig tryg til eksamen.
De skriftlige prøver er lige om hjørnet, men bare rolig, Beståmatematik is'round the corner!
Jeg skulle bestå Mat B for at komme ind på universitetet. Jeg er sproglig (har sproglig kandidatuddannelse) og meget dårlig til matematik. Nu er jeg godt nok ikke kommet til eksamen endnu, men jeg kan se allerede nu at jeg rent faktisk får de korrekte redskaber. Der er hele eksamenssæt man kan lave, samt mange øvelser i enkelte katagorier man ikke er god til. Eftersom der både er vejledning i CAS / lommeregner og facit, er det en fantastisk hjælp. Da jeg startede for 3 uger siden var jeg helt lost, og nu får jeg korrekt i en del opgaver og står til at bestå. Herudover skal de roses for deres fantastiske kundeservice: de hjælper meget og hurtigt!! Mange tak for SOS matematik !
Rigtig godt værktøj. Min datter, der går i 9. klasse, har behov for løbende at træne sine matematiske færdigheder, og Beståmatematik er en fantastisk hjælp. Nemt at gå til, varierede opgaver, der dækker hele pensum og hurtig respons på resultaterne. Beståmatematik kan varmt anbefales!
Beståmatematik.dk er en meget behjælpelig side med mange fordele. Opgaverne som bliver givet er både sjove og lærerige. Der er såmænd også tips til opgaverne, som retleder til facit. Man kan altid udfordre sig selv ved at vælge et højere niveau. Siden er god både til dem, der vil blive bedre og til at blive udfordret.
Beståmatematik.dk kan varmt anbefales! Jeg havde problemer med min konto, og derfor kontaktede jeg dem... Der gik ikke mere end få timer før de svarede, så den hurtige service er bare i top! Da jeg ikke havde mange dage til at læse op til terminsprøven hjalp en af medarbejderne, og fortalte mig hvordan jeg kunne læse op bedst muligt med den tid jeg havde, dette hjalp mig rigtig meget. Kan kun anbefales- hurtig service og et venligt team :)
Abonnentet koster kun 29 kroner om måneden - det er mindre end en durumrulle eller pizza. Beståmatematik kan skærpe dine matematiske færdigheder meget, hvis du bruger det nok selvfølgelig. Du kan scrolle emnerne igennem, hvis du bare vil bruge det til afleveringer, eller øve dig til eksamenerne / terminsprøve. Du kan også selv vælge niveau om det er C,B,A og din uddanelse. Derudover er support super hurtig, og vennelige til at svare. Både mig og mine venner er vilde med dette site, og vil anbefale det til enhver der kunne lidt bruge ekstra indenfor matematikfeltet.
Min datter på 17 år, som går på 2. g har haft beståmatematik i ca. 2 år. Beståmatematik har været en stor hjælp for hende. Hun har aldrig været sikker i matematik, men har hun udviklet sig meget. Dem som står bag hjemmesiden, har udtænkt det godt, og er klar til at hjælpe, hvis hun har brug for det.
Hun kan henvende sig til beståmatematik med en problemstilling, og der kommer et svar inden for kort tid. Når hun har brug for at se det visuel, laver de en video, med en pædagogisk forklaring og opgaveløsning. Hun oplever åbenhed, stor faglighed, samt at hun ikke bliver "gjort dumt". (hun har nogle mindre gode oplevelser fra folkeskolen, hvor der var mangel på matematik lære)
Hun har fået troen tilbage på, at hun godt kan matematik. (Hun påtænker sig at uddanne sig til folkeskolelære, hvor hun gerne vil undervise i matematik)
Hun kan nemt bruge timer på beståmatematik, for det giver god vejledning, og hun ser det som et rum, hvor hun kan presse sig selv, til at udvikle sig positivt.
Jeg kan som forældre, varmt anbefalede beståmatematik. De to brødre er ildsjæle, som har udtænkt en god løsning i forhold til støtte og hjælp til matematik, til næsten igen penge. Og selv om jeg synes, hun bruger deres support ofte, skal hun ikke betale mere i kontingent.
Jeg læser matematik på C-niveau og har haft stor glæde af beståmatematik. Nem og overskuelig struktur. Tak for det!
Bestaamatematik.dk er simpelthen genial!
Det her er siden til alle dem, der troede de aldrig kunne lære matematik!
Man vælger emne og niveau og kan undervejs vælge at modtage tips til at løse problemernestillingerne. Der bliver ofte stillet samme type spørgsmål, som gør man husker fremgangsmåden og den anvendte formel betydeligt bedre!
Har man alligevel problemer, kan man skrive til support og får hurtigt svar!
Siden får mine varmeste anbefalinger!
Jeg synes meget godt om jeres hjemmeside, men nu går jeg på HTX. Kommer der så ikke matematikopgaver beregnet til dem der går på de tekniske gymnasier ? :)
Hvilket niveau vil ellers passe at løse opgaver på for dem der går på HTX?

Antwort von Beståmatematik.dk
Virkelig godt, det hjælper enormt meget.
Det bliver forklaret virkelig godt. :)
Jeg valgte at købe en måneds licens, et par dage før min matematik eksamen. Men siden gik ned kort efter jeg havde betalt, så jeg fik aldrig mulighed for at bruge min licens - der var desværre nogle problemer med sitet, men holdet bag Beståmatematik.dk var meget forstående og interesserede i at løse de problemer jeg havde haft og alligevel gav mig en god oplevelse.
Super god support og dejlig overskuelig hjemmeside !!
Fedt koncept og uovertruffen service 👌🏼
Super god og hjælper på dit matematik!! Og deres service er i top! Var aldrig fået så god behandling og på samme tid hurtigt kan varmt anbefales! Alle skoler burde købe det meget ros til jer! Og for at i altid er klar til at hjælpe!
Fik 12 takket være denne hjemmeside som endda er super billig og har ekstrem god service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.