Berkenrhode Bewertungen 4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het park adverteert met zaken die ze niet bieden.

Het park adverteert met een aantal zaken die ze niet waar maken en dat is teleurstellend.
1. Hondvriendelijk, vuurwerkvrij. Ja, in het restaurant krijgt de hond meteen een bak water. Omheinde tuin: nee. Verdere voorzieningen voor de hond: 0,0.
Luxe en comfort: slaapkamer staat vol met een kastenwand waardoor je er nauwelijks nog door kunt. Bedden zijn 75cm breed en enigszins doorgezakt.
Keukentje zeer gedateerd. Brandvlekken achter fornuis en op de tafel. TV zeer eenvoudig. Geen streaming mogelijk. 4 kabels onder de tv en over de vloer. Verlichting in zithoek sfeerloos. 4 plafond spots, niet dimbaar, geen andere verlichting daar. Buitenlamp en lamp spiegel badkamer kapot.
Van alle meubels stukjes af. Op badkamer geen afzetruimte, haak van de muur lag op wastafel en zichtbaar al 2x eerder geplakt.
De vloer is ijskoud, nachttemperatuur 3 graden deze week. Verwarming genoeg verder, maar neem je huttensloffen mee.

Werkzaamheden aan bomen met kettingzagen gedurende 2 dagen en zaterdag schoonmaak zwembad met luide apparaten. Best veel 3 van de 6 dagen in de herrie.
Er wordt geadverteerd dat er een handdoeken pakket klaar ligt, maar dat blijkt een fout. Die moeten bijgeboekt worden. Er is ook geen handdoek en theedoek voor de keuken. Een dweil, poetslapje, sponsje, afwasborstel, flesje afwasmiddel en 1 vaatwascapsule. Ik vind dit niet luxe.
De huisjes zijn gedateerd, de ligging wel goed. Er zijn mooie losloopgebieden binnen 10 km. Mooie boswandelingen. We boften met het prachtige weer. Jammer dat er alleen Spartaans buiten meubilair stond. En de hond aan een touw.
Laadpalen werd krap toen het weekend begon, park werd toen redelijk bezet.
Broodjes afhalen is fijn, maar wel erg hard afgebakken.
Komen we nog eens? Nee, te simpel voor dat geld. We slapen graag in een iets ruimer bed. Je kunt niet alles luxe en comfort noemen. Dat moet je ook waar maken.

8. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vroeg boeken blijkt hier een dure keuze

Wij hebben nog niet op dit park verbleven; ons verblijf start aanstaande dinsdag voor 4 nachten.

Tot mijn grote verbazing ontdekte ik dat exact hetzelfde verblijf, wanneer ik dit zes weken later zou boeken, €1.000 goedkoper wordt aangeboden. Dat prijsverschil, zeker zo kort voor aankomst, voelt buiten proportie en roept vragen op over de eerlijkheid van het prijsbeleid richting gasten die vroeg boeken.

Wat deze ervaring extra teleurstellend maakt, is dat er geen enkele bereidheid werd getoond om mee te denken toen ik dit aankaartte. Juridisch zal het misschien toegestaan zijn, maar als gast verwacht je meer dan een verwijzing naar voorwaarden.

We gaan alsnog naar het park, maar wel met een andere start dan gehoopt. Hopelijk weet het verblijf zelf dat beeld te kantelen.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Misleidende reclame omheinde tuin

2 weken hier gezeten met onze hond. Adverteren met omheinde tuinen maar wij hadden zeker geen omheinde tuin. Ook was ons huisje diervriendelijk, maar er was niets te vinden wat echt alleen voor onze hond was. Niet eens een voer of water bak. Eerste week voornamelijk de groenvoorziening gehoord met maaien etc. en de 2e week begonnen ze met klussen 2 huisjes verderop. Midden in de zomervakantie. Bij de receptie aangegeven, maar kon alleen zeggen dat het een keer ingepland moest worden. Bijzonder dat daar een schoolvakantie voor gebruikt wordt. Hier niet gezeten voor de rust. Schoon bedlinnen voor de 2e week werd buiten in de regen voor de deur gezet. Met als gevolg alles nat. Park is ook erg hutje mutje gebouwd. De jacuzzi's van de buren zijn duidelijk hoorbaar. Eens maar nooit meer op dit park.

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weken lang wachten op geld.

Zeker een afrader . Na annulering van mijn boeking weken lang gewacht op mijn geld en elke keer weer een ander aan de lijn met het moet vandaag op uw bank staan en ben inmiddels al 5 weken verder nog steeds niets.

10. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr