Produktet kom relativt hurtigt og virker også fint. Det gør ondt, hvis man har meget hår, men ellers fjerner den hårene (det tager dog længere tid end med skraber) men den efterlader dog huden blød.... Mehr ansehen
SVINDEL!!! Ligesom en hel masse andre, har jeg måtte gøre indsigelse i banken.. da pengene er trukket, men jeg ikke har modtaget andet end en ordre bekræftelse. Tracking nummeret virker heller ikk... Mehr ansehen
I bought 2 products and they only sent me one. Customer service doesn't answer to any of my emails also not answering the phone
Jeg modtog en vare som slet ikke levede på til noget som helst. Frygteligt produkt. Jeg sendte det retur via deres 30 dages returneringstjeneste og har aldrig fået mine penge retur. Kundeservice sv... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Penge trukket før varen er sendt
... hvilket man jo ikke må. De svarer hverken på mail eller på deres telefon. Så jeg kan nok godt vinke væk til de penge!

Antwort von Belleveu
Bestilte hårfjerner for 9 dage siden.
Bestilte hårfjerner for 9 dage siden.. har ikke modtaget pakken endnu og ej heller fået svar på de mails jeg har sendt. Virkelig uprofessionelt

Antwort von Belleveu
Ikke modtaget pakke, penge trukket
Jeg bestilte en pakke d. 29.6.22 men har hverken modtaget mail om at pakken er sendt eller hørt andet fra firmaet. Pengene er trukket, og jeg har skrevet til firmaet to gange uden at have fået svar. Simpelthen for dårligt!

Antwort von Belleveu
Pengene trukket, men ingen pakke
Jeg har bestilt på hjemmesiden d. 26 juni. Allerede dagen efter var pengene trukket, men har ikke modtaget min pakke. Pakken er bestilt med dao, men har modtaget en mail fra gls, hvor linket fortæller mig at gls ikke er i besiddelse af min pakke endnu.
Jeg har skrevet til kundeservice uden at få et svar tilbage.
Denne hjemmeside er kun ude efter ens penge

Jeg har bestilt hos jer den 25-6 2022
Jeg har bestilt hos jer den 25-6 2022.
Der står i jeres reklame levering 2-3 dage, jeg skriver til jer den 29-6 2022, hvor jeg intet hører, skriver igen den 1-6 2022 hvor jeg stadig ikke har hørt noget fra jer, syntes det er dårlig kundeservice man finder hos belleveu

Antwort von Belleveu
Belleveu reklamerer med 2-3 dages…
Belleveu reklamerer med 2-3 dages levering. Jeg bestilte dog en pakke søndag den 26. juni og har i dag søndag den 3. juli fortsat ikke modtaget pakken. Onsdag den 29. juni modtog jeg en mail om, at pakken skulle være afsendt, men GLS, som skal levere pakken, har stadig ikke modtaget den. Belleveu har på Intet tidspunkt kontaktet mig for at give besked om, at pakken skulle være forsinket.
Jeg kan af gode grunde ikke sige noget om produktet, når jeg ikke har modtaget det. Men indtil videre kan jeg berette om falsk reklame og ringe kundeservice.

Antwort von Belleveu
Jeg er kæmpe fan af denne metode
Jeg er kæmpe fan af denne metode, som giver glattere og mindre irriteret hud.
Rigtig god og venlig kundeservice.

Virkelig godt produkt
Virkelig godt produkt! Jeg er overrasket over hvor godt det virker. Der gik knap en uge fra jeg bestilte til jeg modtog produktet, men det var ventetiden værd.

Antwort von Belleveu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.