BelleveuBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produktet kom relativt hurtigt og virker også fint. Det gør ondt, hvis man har meget hår, men ellers fjerner den hårene (det tager dog længere tid end med skraber) men den efterlader dog huden blød.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SVINDEL!!! Ligesom en hel masse andre, har jeg måtte gøre indsigelse i banken.. da pengene er trukket, men jeg ikke har modtaget andet end en ordre bekræftelse. Tracking nummeret virker heller ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I bought 2 products and they only sent me one. Customer service doesn't answer to any of my emails also not answering the phone

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtog en vare som slet ikke levede på til noget som helst. Frygteligt produkt. Jeg sendte det retur via deres 30 dages returneringstjeneste og har aldrig fået mine penge retur. Kundeservice sv... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg bestilte en…

Jeg bestilte en hårfjerningskrystalkrystal d. 1/3, jeg modtog en ordrebekræftelse med det samme. De har trukket beløbet, men jeg har endnu ikke modtaget info om afsendelse eller andet. Har nu skrevet mail. Spændt på om de svarer.

Jeg skulle nok havde tjekket trustpilot inden købet. Øv, føler mig snydt.

Opdatering 28/3: jeg har fået en mail fra belleveu, hvor de skriver at de ikke pt har varer på lager men at jeg har varen inden for et par dage. Det tror jeg på en eller anden måde ikke rigtig på.

Opdatering april: Først da jeg truede med politianmeldelse og indsigelse i banken fik jeg min vare. Men så gik det også hurtigt.
Forløbet har været under al kritik.
Desuden fik jeg røde knopper og sviende hud efter brug. Det gik tæt på en uge før den sviende fornemmelse gik væk. Men altså mine hår forsvandt da sammen med min hud. Skal ALDRIG bruge det produkt igen.

14. März 2023

10 dage siden bestilling og ingen varer endnu

Jeg bestilte en hårfjerner d. 1/3-23 pengene er trukket, og ordrebekræftelse modtaget, men har endnu ikke fået varen.

Har skrevet til kundeservice, men intet svar fået.

Jeg synes det er dybt useriøst, at skrive at leveringen er 2-3 dage, efterfølgende ændret på hjemmesiden til 2-5 dage, men nu er der gået 10 dage, og intet svar, ingen varer, og kan se at det er en generel ting, siden sidste år, at der åbenbart er længere leveringstid end de skriver.

Vær dog ærlig og oplys hvad man kan forvente, og lad vær at markedsfør jeres produkt så massivt på SoMe, hvis I ikke er leveringsdygtige.

Hører jeg ikke noget i dag, så anmelder jeg til politi og banken, og bestiller lignede produkt et andet sted.

1. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan se pengene er trukket

Kan se pengene er trukket. Det gjorde de kort efter - nærmest samtidig med ordrebekræftelsen.
Men varene er hverken sendt, eller jeg har hørt mere.
Øv hvor er det ærgerligt!

7. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller en krystal hårfjerner den…

Bestiller en krystal hårfjerner den 27/2 -2023, hvor de oplyser leveringstid på 1-3 hverdage. Skriver kort efter en e-mail til dem, omkring fejl i min e-mail og derfor manglende bekræftelse på ordren.

Modtager den 3/4 en kort e-mail fra dem om at min ordre er gået igennem, men får stadig ingen bekræftelse eller info på ordren, som jeg efterspurgte.
Henvender mig igen via Instagram, men modtager heller intet svar.

Pengene er trukket 1/3 - 2023. Varen er stadig ikke ankommet og har intet hørt fra kundeservice.

Opdager desværre at mange andre har oplevet tilsvarende problemer på instagram og trustpilot.

Første gang jeg er blevet snydt online. ØV

6. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overraskende god

Jeg er overrasket over, hvor godt den virker. Nem at bruge og fjerner både hår og overraskende meget død hud, som man slet ikke vidste, at man havde. Jeg er helt overbevist og meget glad for den.

22. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skal bare have mine penge tilbage

Jeg skal bare have mine penge tilbage! Jeg har endnu ikke modtaget min ordre endnu, som jeg bestilte lørdag den 17/12, trods at der kun skulle gå 2-3 dage med levering. Jeg har forsøgt at ringe til jer flere gange i jeres snævre kontaktvindue på 2 timer i tre af ugens dage for kun at høre på en mega irriterende lyd som til sidst slutter med en bip tone, som hvis man skulle ligge en telefonsvarer. Jeg kan se på trustpilot at I får massive hug for ikke at kunne levere til tiden, hvilket jeg så selv står i en lignende situation af nu. Pengene har I været glade for at trække med det samme, men sende varen gider I ikke. Så kan det godt være at det er op til jul og der er travlt, men det må I som virksomhed tage højde for. Det er ikke nogen undskyldning!

21. Dezember 2022

Kære Jonas,

Tak for din feedback og beklager enormt meget din uheldige oplevelse!

Vi har desværre oplevet enorm stor efterspørgsel i denne periode og denne travlhed har nok resulteret i at din pakke er blevet forsinket.

Jeg har skrevet en mail til og så håber jeg at der er noget vi kan gøre, så din oplevelse med os, kan blive vendt til noget positivt 💗

Vi beklager igen utrolig meget, og ønsker dig en god jul.

Laaaaang leveringstid

Varen bestilt 14/12 - og har modtaget ordrebekræftelsen. Dog ingen besked om afsendelse, firmaet er ikke til at komme i kontakt med telefonisk (det er prøvet forskellige dage på tidspunktet angivet på hjemmesiden) De svarer heller ikke på mail. Julegaven kommer forhåbentlig efter jul....

21. Dezember 2022

Kære Thomas,

Tak for din feedback og beklager enormt meget din uheldige oplevelse!

Vi har desværre oplevet enorm stor efterspørgsel denne jul og denne travlhed har nok resulteret i at din pakke er blevet forsinket.

Vi beklager igen utrolig meget, og ønsker dig en god jul.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg giver 4 stjerner for produktet

Jeg giver 4 stjerner for produktet. Jeg har tidligere givet 1 stjerne for leveringen.
Jeg har langt om længe modtaget de 3 hårfjernere jeg bestilte. De virker som lovet. Med lette cirkler fjerne de hårene. Jeg har prøvet på armene og benene. Jeg havde dog ikke den store udgroning, men tænker, de er gode til sommer, hvor benene skal barberes jævnligt. Huden efterlades rigtig blød. Min arme blev dog røde og brændte lidt efterfølgende, så tænker huden er for tynd der.
Jeg håber firmaet får styr på leverancerne da produktet fortjener en chance.

11. Dezember 2022

Kære Elisabeth,

Tak for din feedback og hvor er vi glade for at du kan lide vores produkt, det betyder meget for os! 💗

Vi beklager rigtig meget at leveringstiden har været længere end normalt, vi arbejder på sagen.

Du må have en dejlig aften!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den kom frem… men var lidt forsinket

Kæmpe skam. De svarede på alle mine beskeder og sagde at de ville sende min pakke, men sjovt nok skete der aldrig mere.

Jeg skrev dette i går og nu er min pakke så kommet i dag. Det er mega svært at følge med i hvad der sker med din pakke da de ikke sender en besked om at de har sendt den afsted. De overholder heller ikke de 2-3 hverdage deres hjemmeside siger det tager dem at levere. I det mindste virker produktet.

7. Dezember 2022

Kære Lilli,

Tak for din feedback og beklager enormt meget din uheldige oplevelse!

Du må rigtig gerne kontakte os på belleveuaps@gmail.com og så kan vi få vendt din oplevelse til noget positivt og jeg kan refundere dine penge 💗

Ingen vare modtaget

Jeg har bestilt og betalt ordre d. 23/11, som jeg ikke har modtaget.
Jeg har kontaktet firmaet både på telefon, instagram og kontaktformular - men intet svar.

22. November 2022

Kære Katrine,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker pengene men sender ikke varen.

6. Dezember 2022

Kære Julie,

Tak for din feedback og beklager enormt meget din uheldige oplevelse!

Vi har desværre oplevet enorm stor efterspørgsel i denne periode og denne travlhed har nok resulteret i at din pakke er blevet forsinket eller ikke sendt afsted.

Du må rigtig gerne kontakte os på belleveuaps@gmail.com og så kan vi få vendt din oplevelse til noget positivt 💗

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke modtaget min vare

Har ikke modtaget min vare. Jeg bestilte den 23/11 og har stadig ikke fået den. Eller fået info om at den er på vej. Jeg har både skrevet og ringet, men intet svar…

Ville ønske jeg havde læst anmeldelser herinde inden jeg bestilte. Hjemmesiden så bare så professionel ud og influencere var dukket op med den flere gange på Instagram, så havde ikke regnet med at det var så dårligt et firma.

Indtil videre har servicen været virkelig dårlig. Jeg aner ikke om jeg overhovedet får min vare.

5. Dezember 2022

Kære Simone,

Tak for din feedback og beklager enormt meget din uheldige oplevelse!

Du må rigtig gerne kontakte os på belleveuaps@gmail.com og så kan vi få vendt din oplevelse til noget positivt og jeg kan refundere dine penge eller sende dig en ny pakke 💗

Intet produkt modtaget

Intet produkt modtaget
Jeg har den 14. november 2022 købt et produkt via hjemmesiden. Pengene er trukket den 15. november 2022, men jeg har endnu ikke modtaget et produkt (6. dec 2022), selvom der står, at produktet modtages indenfor 2-3 hverdage. Jeg har skrevet på kontaktformularen på hjemmesiden, jeg har skrevet mails og jeg har ringet mange gange indenfor den meget begrænset åbningstid - intet svar overhovedet. Jeg er nu nødsaget til at tage fat i bank, og få mine penge retur igennem charge back.

5. Dezember 2022

Kære Stine,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet svar på henvendelser - useriøst !!!

Har bestilt en vare 21/11-2022, pengene er trukket 23/11, men jeg har stadig ikke modtaget varen i dag den 1/12-2022. Der loves levering indenfor 2-3 dage. Jeg har heller ikke modtaget besked om at varen er på vej, og når jeg følger det tracking link der er på min ordrebekræftelse står der at DAO ikke har modtaget ordren.
Jeg har sendt mail til begge de mailadresser der fremgår af deres hjemmeside, og ringet til dem indenfor deres åbningstid - INTET svar overhovedet.
Virkelig useriøst at drive et firma på den måde !!!

30. November 2022

Kære Pia,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde jeg dog bare læst Trustpiot INDEN…

Havde jeg dog bare læst Trustpiot INDEN jeg bestilte, så havde jeg stadig haft 450kr!! Har bestil den 12/11 pengene er trukket! Men jeg har ikke modtaget noget! Svarer ikke på mail, telefon eller beskeder på Instagram. ØV hvor jeg er sur og 450kr fattigere!!!

Anmeldt til Nets via banken

11. November 2022

Kære Marianne,

Kan ikke anbefales

Levering og kundeservice: Der reklameres med 1-3 dage. Forvent ikke det. Jeg bestilte min den. 19.10 og derfor henvendte jeg mig, den 22., 24. og 27.10 , da jeg kun havde modtaget en ordre bekræftigelse og ikke noget med afsendelse. Og at pengene var trukket.- Modtager så ikke svar før produktet er dukket op den 8.11, hvor jeg modtager et svar med, at jeg burde have fået leveret produket.

Produktet: Citat fra hjemmesiden:
"Belleveu Krystal Hårfjerneren fjerner uønsket hår fra hudens overflade og indeholder unik nanokrystallinsk teknologi, der nedbryder hårene i mindre stykker, når de gnides forsigtigt på hudens overflade. Denne proces hjælper også med at eksfoliere og afslører babyglat hud efter brug"
- På ben: - fjerner hårene, hvis der gnides til. - så meget til at hvis du har tydligt fremhævede knogler, som jeg, er der decideret smertefuld, at få et resultat ud af det ved knæ og skinneben.og tager længere tid end fx en barbering.
- Andre steder: fungere det bare ikke.
Og ja, hårene gror lige så hurtigt ud igen som ved barbering, og de er lige så stive.

Og mine forventninger var at jeg fik produktet inden for 4 dage og at det gik nemmere end en barbering. Hvilket bestemt ikke er tilfældet.

8. November 2022

Refund never received!

I returned the items I bought, as I had 30day satisfaction guarantee, but has not received any refund, despite multiple (unanswered) emails to them. Very frustrating - I plan to report it as scam to the bank.

10. Januar 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr