Beep for Help Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service, at an extremely reasonable price, I'll definitely use them again for some more of the jobs around the house.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen groot klusje maar een goede gelegenheid om te ervaren hoe de aanpak van de helper is en bevalt dacht ik. Dat is op alle fronten goed bevallen: op tijd, prettige persoon, handige en doortasten... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer professioneel aan de telefoon, keurig op tijd, daadkrachtig schoonmaken. Er was nog tijd over en die werd toen in mindering gebracht. Ik heb alleen nog niet de rekening gehad.

1. Häuslicher Pflegedienst

Vom Unternehmen geschrieben

Beep for Help is er omdat er steeds meer vraag is naar hulp thuis, maar geen passend aanbod. Wij brengen iedereen die een handje kan gebruiken en iedereen die graag helpt bij elkaar, op een gemakkelijke en vriendelijke plek. Waarom we dit doen? Om mensen een steuntje in de rug te geven en ervoor te zorgen dat wie hulp nodig heeft, die ook echt krijgt ❤️

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles besproken en resultaat naar wens…

Alles besproken en resultaat naar wens top

25. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Anouk, dank voor je mooie woorden en je 5 sterren beoordeling. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Aangename verrassing

Aangename verrassing: combinatie beschaving en vakmanschap bestaat echt

24. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Ton, hartelijk dank voor je mooie recensie! wat ontzettend fijn te horen dat we je zo goed van dienst konden zijn. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne ervaring met deze eenmalige…

Super fijne ervaring met deze eenmalige extra hulp bij de schoonmaak.

22. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Ingrid, hartelijk dank voor je mooie recensie! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Dikke aanrader!

Dat is op alle fronten goed bevallen: op tijd, prettige persoon, handige en doortastende aanpak.
We hebben meteen een volgende klus besproken.
Zéér betaalbaar vond ik.

19. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Marty, wow wat een mooie en uitgebreide recensie! Hartelijk dank daarvoor! Graag tot snel! Groeten team Beep for Help

Prima werk verricht

Prima werk verricht, snel en goed.
Ook in de tijd die opgegeven was gelukt.
Heel tevreden👍🏻

17. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Nel, hartelijk dank voor je mooie recensie en de 5 sterren. Bij Beep worden wij blij van deze recensies! Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groeten team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aardig, voortvarend en zelfstandig.

Binnen 2 dagen na mijn verzoek stond de Superhelper voor de deur om te komen helpen mijn flat schoon te maken. Een bijzonder vriendelijk persoon, zodat het, los van al het werk dat zij heeft gedaan, een prettige ervaring was. Zij ging zeer efficiënt te werk en pakte ook dingen aan waar ik niet om gevraagd had maar die toch erg nodig waren. Dagen later merkte ik nog dat sommige hoekjes en gaatjes brandschoon gemaakt waren. Door de supersnelle respons op een verzoek om hulp is Beep for Help een superoplossing, maar ook voor blijvende hulp kan ik deze organisatie aanbevelen. Zelf zal ik daar zeker vaker gebruik van maken. Door een slimme manier van registratie wordt de gewerkte tijd per minuut in rekening gebracht. In mijn geval viel het eindbedrag daarom lager uit dan vooraf aangekondigd.

13. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Toos, hartelijk dank voor je mooie en zeer uitgebreide recensie. Precies de punten die je beschrijft zijn voor ons Beep, heel belangrijk. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groeten team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

That they send a professional to do the…

That they send a professional to do the job. Beep for help thank you for the help😀

5. Juni 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Umrinia, dank voor je positieve recensie! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden van a tot z

Makkelijk een afspraak te maken, communicatie duidelijk, snelle opvolging en uitvoering naar tevredenheid.

16. Mai 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Roos, hartelijk dank voor je mooie recensie. Wat fijn te horen dat we hebben kunnen helpen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Barbara van Beep for help

Barbara van Beep for help is hier nu 1 keer geweest om mijn huis weer goed schoon te krijgen omdat ik dat zelf helaas niet meer kan. Ik ben zeer tevreden. Ze werkt keihard en is heel vriendelijk en toegankelijk. Ze heeft maar een half woord nodig. Echt heel fijn. Meteen weer geboekt!!!

11. Mai 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Barbara, wat een mooie recensie heb je geschreven! Wij van Beep for Help worden hier heel blij van. We zullen de complimenten doorgeven aan Barbara. Vriendelijke groet team Beep for Help

Lot uit de loterij

Beep kende ik niet. Ik was al lang op zoek naar iemand die onze tuin zou kunnen onderhouden, omdat leeftijd een rol bij ons is gaan spelen. Exact op de afgesproken tijd 's morgens belde Marcel aan en die man bleek een spreekwoordelijke lot uit de loterij! Wat een fantastische kerel! Hij heeft de hele dag alle zware klussen in onze grote tuin gedaan. Marcel denkt mee, pakt alles aan en heeft smaak. Er is letterlijk een last van onze schouders gevallen, ook al omdat Beep een prijs rekent waar weinig hoveniers mee kunnen concurreren.

20. April 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Peter, hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide recensie.
Van deze recensie worden we heel blij!Wat fijn te horen dat we je zo goed hebben mogen helpen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In een noodsituatie snel geholpen

In een nood situatiekwam ik bij Beepforhelp uit, ik ben heel fijn en vriendelijk geholpen! Een afspraak was direct gemaakt, Een leuke spontane dame heeft mij enorm goed en netjes geholpen,niets was te veel gevraagd, vooral dingen die voor mij te zwaar zijn. Ontzettend blij hiermee, hoop in de toekomst weer gebruik van de service te kunnen maken
Veel Dank!

9. April 2026

Antwort von Beep for Help

Beste M A, hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide recensie. Blij te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen.
Vriendelijke groet team Beep for Help

Efficiënte medewerkers bij Beep

De medewerkster bij Beep deed haar uiterste best om een Superhelper voor mij te regelen op korte termijn en het lukte!

Superhelper Paul was stipt op tijd en efficient.

25. März 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Barbara, harteijk dank voor je mooie recensie. We worden blij van deze mooie woorden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Dhr Martin kwam bij ons

Dhr Martin kwam bij ons .
Pure klasse en perfectie . Alles is netjes alle klusjes keurig gedaan . Ons dank is groot .

26. Februar 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Kevin, hartelijk dank voor je mooie woorden voor onze helper Martin. De complimenten ga ik zeker overbrengen naar hem. Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

a very freindly and experienced…

a very freindly and experienced colleague helped me

2. Februar 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Peter, dank dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie recensie. We zijn blij met je 5 sterren beoordeling. We hopen je gauw weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

The “worker” arrived punctual on time

The “worker” arrived punctual on time
Friendly man, toolbox with him
Accurate worker and thinking what to do and options

13. Januar 2026

Antwort von Beep for Help

Beste Consument, dank voor je mooie recensie en de 5 sterren beoordeling. Fijn te horen dat we je zo goed hebben geholpen. Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beep for Help is werkelijk goed, echt aan te raden

Ik heb een hele goede ervaring met hen. Door priveomstandigheden, kan ik tijdelijk niet goed mijn appartement bijhouden. Ik heb de hulp met een paar dagen gekregen. Ik ben zo blij met haar en het zo'n lieve vrouw. En praat gewoon Nederlands en begrijpt hoe je moet schoonmaken. Ze is begripvol en werkt echt keurig. Uiteraard heb ik haar gelijk nogmaals geboekt. Ik ben mantelzorger van mijn ouders, waarvan er 1 in het ziekenhuis ligt. Als ondernemer kreeg ik stressklachten en kreeg gordelroos. Beep for Help is echt top. Ook de communicatie is echt heel goed. Gaat via een app. Je krijgt een popup op je telefoon dat de hulp er aan komt. Ze is echt op tijd. Als ze klaar is, zie je dit meteen op je scherm, geef je goedkeuring en de factuur wordt gelijk verstuurd, zodat meteen kon betalen. Echt super.

16. Dezember 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Mieke, hartelijk dank voor je mooie en zeer uitgebreide recensie. Precies de punten die je aanstipt, zijn onze speerpunten en filosofie. Vriendelijke groet team Beep for Help

The person arrived on time

The person arrived on time
The person is very polite and civilized
The person is highly skilled.
He did a great job. The price is so affordable.
I am very pleased.

8. Dezember 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Hertha, vele dank voor je mooie en uitgebreide recensie. We zijn blij met deze complimenten! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groeten team Beep for Help

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr