Diks Process Support Bewertungen

3. B2B-Dienstleistungen
  4. Berater
  5. Gesundheit und Sicherheit am Arbeitsplatz

Vom Unternehmen geschrieben

Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu en Procesoptimalisatie.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Zeer goede ervaring !

Zeer goede ervaring !!
Onze vca was verlopen en ze konden snel schakelen dat we toch geen stagnatie kregen in de werkzaamheden.

Hoe de les stof werd uitgelegd was super en hoe de beste man dit deed bleef het ook goed hangen voorheen wel eens ergens anders een les gehad waarbij ik haast in slaap zou vallen.
Hier totaal NIET het geval zo'n leuke les ervaren waardoor we ook allemaal geslaagd waren.

6. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk jong en fris bedrijf

Leuk jong en fris bedrijf, Roy is denk mee, is flexibel en bereikbaar. Service staat hoog in het vaandel en een uitdaging gaat Roy niet uit de weg. Roy heeft alles in huis v.w.b. veiligheidsopleidingen en veiligheidsadvies waardoor je alles onder een dak kan onderbrengen.

7. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed advies

Goed advies, daadkracht, weten waar ze het over hebben. Fijne ondersteuning om in korte tijd het systeem operationeel te krijgen. Heldere communicatie.

25. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is altijd prettig werken met Roy

Het is altijd prettig werken met Roy en Diks Process Support. Ze hebben kennis en schakelen snel. Niet een dertien in een dozijn adviseur maar een partij die naast een advies het ook oppakt en afrond. Betrouwbaar, oplossingsgericht, flexibel en prettig in de omgang. Ik kan ze zeker aanbevelen.

15. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Digitaliseren doe je niet zomaar even

Het digitaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem is iets wat je er niet zomaar even bij doet. Door de inzet van Roy (kennis van zaken, openheid, goede gesprekspartner) is de transformatie van een papieren versie naar een digitaal systeem soepel, vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Tot op de dag van vandaag is de ondersteuning door Roy op het bijhouden van zeer waardevol.

24. Oktober 2022

Top resultaat!

Roy heeft ons op prettige en kundige wijze begeleid bij het behalen van ons gouden CSC-certificaat. Hij weet waar de kansen liggen en benut die ook. Het contact verliep voorspoedig en we behaalden het resultaat waar we op hoopten. Heel tevreden dus!

1. Mai 2022

Super blij met de goede hulp bij onze ISO Certificering

Superblij met de ondersteuning van Diks Process Support bij onze ISO certificering ! Onze organisatie zit in een groeifase en daarom is het ‘all hands on deck’. Hoewel wij werken volgens de processen zoals we het hebben vastgelegd, moet er voor de ISO altijd veel geregistreerd worden en is het erg prettig om hierbij ondersteuning te krijgen van een specialist. Zo gaat alles sneller en efficiënter. Dankzij Diks support halen we optimaal voordeel uit de ISO certificering. Kansen en verbeterpunten worden hierdoor optimaal benut en de groei van onze organisatie wordt goed professioneel uitgerold. Dankzij Diks support zijn er bovendien niet al te veel tijd meer aan kwijt.

20. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KAM systeem implementatie op maat

Diks Process Support heeft ons laten inzien dat wij met ons bedrijf snel en goed naar het beoogde hogere doel op het gebied van kwaliteit, veiligheid en management konden groeien. Door middel van de juiste doortastende vragen en intensieve begeleiding van DPS zijn wij binnen een paar maanden doorgegroeid tot een organisatie waarin het voldoen aan wettelijke verplichtingen niet meer voelt als een 'must', maar een 'standaard' is binnen onze organisatie. Het helpt ons om duidelijk te kunnen sturen en het heeft onze cultuur aangenaam veranderd. Bedankt voor de fijne tijd samen en wij zijn ambassadeur van DPS.

9. Dezember 2021

No-nonsense ondersteuning

Roy Diks is een praktische no-nonsense ontzorger.
Of het nu gaat om het opzetten van eenvoudige of complexe managementsystemen of dat het gaat om advies op bedrijfskundige vraagstukken of op het vlak van veiligheid en milieu, Roy helpt, spart en geeft adequate feedback waar je als bedrijf wat aan hebt!

26. November 2021

Effectief en daadkrachtig

Diksprocesssupport ingehuurd voor het automatiseren van ons kwaliteitsmanagement systeem. Het is een succesvolle samenwerking. De begeleiding en ondersteuning is blijvend effectief en daadkrachtig! Voor iedere onderneming een aanrader.

25. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr