1. Musikinstrumentengeschäft
  2. Musiklehrer
  3. Geschäft für gebrauchte Musikinstrumente

Vom Unternehmen geschrieben

Bass shop for bass lovers.

4,5

2 Sterne
1 Stern

Highly Recommended Store!

Highly Recommended Store!
I recently bought an Ibanez BTB1206 from this store, and the whole experience was outstanding. The bass arrived exactly as described—brand new, perfectly set up, and securely packaged. What really stood out was the excellent communication throughout the process. The staff responded quickly to my questions and were very helpful and professional.
I'd buy again from them.

30. Juni 2025

Antwort von BassX

Thank you for kind words Bassman! I really appreciate them.

5 stjerner herfra

Jeg kan kun give 5 stjerner herfra.

Jeg søgte en helt speciel sadowsky model. Marjan var lynhurtig til at finde den præcise model og få den skaffet hjem fra Belgien i et stykke.

Undervejs i forløbet blev der altid svaret på alle de spørgsmål man måtte have, hvilket gjorde at man følte man var i trygge hænder.

Jeg vil uden tøven handle hos bassX igen.

8. Oktober 2022

Troværdig og tjekket

Marjan reagerede på mit opslag i Danske Bassister i Godt Humør vedr. en hovedtelefonforstærker & gav mig et tilbud på en Phil Jones HA-1 "BigHead", som det var svært at sige nej til.
Perfekt produkt til mit behov, hurtig og informeret betjening - en smooth handel, der indikerer, at der er styr på sagerne i BassX.

1. Mai 2022

Antwort von BassX

Tak for de pene ord Jesper. Det sætter jeg stort pris på.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, fra start til slut. Jeg købte en Warwick BC-20 med lovning på at den var skide god. Og ja. Jeg har fået en super fed øveforstærker, til at holde mit indre og ydre musiksystem igang hjemme i lejligheden. Den er dyb og lys, og giver en baslyd jeg kan genkende fra mit store gear jeg bruger på scenen.

Skal der være stille er høretelefon udgangen super. En lille finiesse jeg aldrig har oplevet før, er aux indgangen er uafhængig af volumen knapperne. Det betyder jeg kan styre volumen på min bas og det jeg øver til uafhængigt af hindanden. Det er ret fedt.

Hele servicen var fra henvendelse til levering i top, og hurtig og desværre får jeg ikke lov til give flere end fem stjerner, men så må det være de fede af slagsen.

19. Dezember 2021

Antwort von BassX

Ah men…tusind tusind tak for de pæne ord.

Warwick Streamer Stage 1

I bought a bass for a lot of money. Marjan assured that the instrument would reach half of europe without problems. Everything was perfect I'm very happy, express delivery, equipment packed and dispatched for shipment the next day from the date of purchase. Contact with the seller sensational, very professional advice. I recommend it with all my heart. Michał from Poland

19. Dezember 2021

Antwort von BassX

Thank you for those kind words Michal. Always a pleasure :)

BassX er virkelig stedet

BassX er virkelig stedet, hvis du vil have kræs for kendere, og god service. Marjan har en fantastisk blanding af nye High-end, og Vintage Japanske basser, fra dengang de virkelig peakede kvalitetsmæssigt (er de overhovedet holdt op?). Jeg endte selv med at købe en gammel Greco P bas fra '74, selvom valget var svært. Der blev snakket om, og prøvet forskellige basser, og Marjan ved virkelig hvad han taler om, så et par timer går rigtig stærkt, i det gode selskab. Kun varme anbefalinger herfra!

Antwort von BassX

Tusind tak for denne fine anmeldelse Emil.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En butik som ingen andre

BassX / Marjan er ikke helt som andre musikforretninger. Det er et lille, velbestykket værelse på Sydfyn - og tilmed et værelse fyldt med så mange basser, at hele huset nærmest er holdt oppe af herlige low-enders.
Nogle i samlingen er Marjans eget legetøj, mens andre er til salg. Spritnye håndbyggere fra den fine, polske basbygger Maruszczyk eller en naturligt uforudsigelig samling af japanske vintageperler fra 1970 og lidt fremefter - men ikke meget. Antikke sager med en lyd og spilbarehed, som er fuldt på højde med de hamrende dyre Fendere fra samme tid.
Alt kan naturligvis prøves, og Marjan ved, hvad han snakker om. Lad være med at regne med, at kone og børn kan sidde i bilen og vente. Du drukner let i Marjans dybe univers i flere timer.

Antwort von BassX

Tusind tak for dine ord Claus. Ja man kan nemt drukner i snakken om basser ;)

One of the best dealer

One of the best dealer i have worked with. Good quality basses, good prices and easy to get a good deal!
I sincerely recommend

Antwort von BassX

Cheers Emilian. I really appreciate your kind words.

Fremragende service

Jeg købte en Maruszczyk hos BassX og fik virkelig god vejledning ifht. mine ønsker og behov. Da jeg modtog bassen, var den toptunet, justeret og serviceret perfekt og klar til at tages i brug med det samme.
Jeg fik venlig og kompetent behandling. Kan klart anbefale at handle bas hos BassX

2. September 2020

Antwort von BassX

Tusind tak for din anmeldelse Christoffer. Altid dejligt med tilfredse kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BassX er ikke kun specialist inde for…

BassX er ikke kun specialist inde for basser! De har også ordnet mit pedalboard, samt shinet min guitar op i form af polering og en masse lækkert plejemiddel, fra hans kæmpe sortiment af plejemidler til både basser og guitarer! I vil ikke fortryde hvis i vælger at gå med BassX, om det er køb af bas eller hjælp til dit nuværende instrument eller lign!
Klart 5 stjerner herfra!! :-)

8. Juli 2020

Antwort von BassX

Tak for din anmeldelse Mikkel. Ja vi klarer også pedalboards og reparationer samt instrument “make up”/pleje.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr