4,3

Hervorragend

Prima service!

Ik zag dat er een mooie ring te winnen was maar aangezien ik toch nooit iets win heb ik hem maar gewoon besteld en betaald.;-) Ben er uiterst tevreden mee en heb er dan ook een foto van op FB gezet!

31. Januar 2013

Eerlijke prijs en goede service!

Dit bedrijf heeft goede en nette zaken met mijn ouders gedaan, ze zijn nog steeds erg tevreden en raden Basic Gold ook aan bij vrienden. Afspraken werden nagekomen en ze hebben een eerlijke goede prijs gekregen, nogmaals bedankt Basic Gold! Ik zou ze zo weer aan raden bij anderen.

25. Januar 2013

Flexibele partij.

Komt zelfs in het weekend en avonduren langs.. Legt goed uit hoe alles werkt en betaald een goede prijs en direct cash. Ik ben tevreden!

21. Januar 2013

Geweldig

Vakkundig, snelle service en een eerlijke prijs!
Ben blij dat het zo snel en professioneel afgehandeld kon worden!

27. September 2012

Goede service en betrouwbaar

Als je af moet van goud of zilver, dan is BasicGold de gene waar u een afspraak mee moet maken. Ze hebben een snelle service en daarnaast zijn ze 100% te vertrouwen. Een afspraak kun je zo maken via de telefoon en via hun up-to-date grafieken kun je zien wat de prijs van het goud is.

BasicGold goed bezig! Ik wens jullie heel veel succes en ik raad jullie bij iedereen aan.

24. Juli 2012

Spelen uitstekend in op de behoeften van de klant!

Wat een geweldig bedrijf dit zeg! Nette medewerkers, oprechte mensen! En vooral niet te vergeten; je krijgt waar voor je geld!

19. Juli 2012
BasicGold.nl-Logo

Antwort von BasicGold.nl

Beste Sander,

Bedankt voor je positieve bericht !
We doen ook ons uiterste best om in te spelen op de wensen en behoefte van de klant
Een bevestiging als dit is altijd goed.

Met vriendelijke groet,
BasicGold.nl

gouden ketting verkocht

ik heb zelf geen verstand van goud, maar alles werd me duidelijk uitgelegd, de waarde van het goud werd ter plekke gemeten, ik kreeg een eerlijke prijs, kortom: helemaal prima!

18. Juli 2012
BasicGold.nl-Logo

Antwort von BasicGold.nl

Beste Matthijs,

Bedankt voor je positieve reactie.
Leuk om te horen

Met vriendelijke groet,