Transparante communicatie en geleverd…
Transparante communicatie en geleverd zoals afgesproken.
Erg vriendelijk en betrokken
Verkoper van zilveren en gouden munten sinds 2025 Verzamelaar van munten e.d. vanaf 2015
Transparante communicatie en geleverd zoals afgesproken.
Erg vriendelijk en betrokken
Via deze weg,kan je van alles kopen.
Goud ,zilver en voor een knappe prijs.
Dutch silver stacker heeft verstand van zaken.
Volg hem ook eens op you tube!!!!
Hier legt hij diversen zaken uit.
Bedankt voor het zaken doen.
Groeten van Munter!!!

Antwort von Dutch silver stacker
Eerlijk en vriendelijk! Komt zijn afspraken na, zeker herhaalbaar voor de toekomst!

Antwort von Dutch silver stacker
De munten worden snel en goed verzonden en hanteert redelijke prijzen

Antwort von Dutch silver stacker
Ik ben keurig geholpen alles is netjes en zorgvuldig ingepakt verzonden en ontvangen. Wij zullen in de toekomst weer gebruik maken van dit bedrijf, zeker een aanrader.

Antwort von Dutch silver stacker
My package was delivered perfectly.
Great packaging and quick delivery.
The items were as described and as sown on the photos.
Great seller.
10 out of 10.
I will definitely recommend.

Top ervaring
Snel besteld en snel geleverd
Bedankt Tim 😁

Antwort von Dutch silver stacker
Goede service goed verpakt en uiterst correct

Antwort von Dutch silver stacker
Zeer snelle verzending. Producten waren goed verpakt!

Antwort von Dutch silver stacker
Keurig nette en snelle reactie en goede verzending
En fatsoenlijke prijzen

Antwort von Dutch silver stacker
Ik heb meerdere keren munten bij Tim besteld en altijd naar volle tevredenheid! Vlotte communicatie, eerlijke prijzen, snelle verzending en erg mooie muntjes. Een paar keer heb ik gewoon wat geld naar hem overgemaakt en hem gevraagd om zelf wat mooie munten voor dat bedrag uit te zoeken. Een keer was in december en toen had hij er een prachtige surprise van gemaakt! Ik zal nog vaak bij hem bestellen.

Antwort von Dutch silver stacker
Eerlijke prijzen, duidelijk communicatie, vriendelijk klant contact en snelle levering.

Antwort von Dutch silver stacker
Je krijgt je spullen mooi ingepakt en spoedig.
Ik vertouw deze verkooper.

Antwort von Dutch silver stacker
Transparante en snelle afhandeling, alsook de nodige uitleg bij munten indien nodig. Aanrader!

Antwort von Dutch silver stacker
Fijne verkoop adres goeie prijs en snelle verzending zekker een aanrader