Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...
Aalborgvej 32, 9575, Terndrup, Dänemark
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Basic clean.
Skriver aldrig på trustpilot.
Men var direkte sundheds skadeligt ag bruge basic clean nr10.
Produktet virker fint, men man bør bruge åndedrætsværn..
Brugte en opblandet løsning og knofedt..
Bør helt klart stå åndedræts værn, og ikke at det måske lugter lidt af klor..
Så første og sidste gang her.

Antwort von Basicclean
ENDELIG et kalkfjerner middel, der virker, uden man skal skrubbe og skure i lang tid. Glas i brusekabine blev fine igen, vaske og armatur, som skinner osv. Kan varmt anbefales.
Fantastiske (og kradse) rengørings produkter.
Er endelig kommet kalk samt mug og skimmel til livs på badeværelset.
Behandling/forsendelsen af ordren har jeg oplevet som lidt lang ift så mange andre webshops (5 hverdage), men produkterne er hele "ventetiden" værd!
Har købt mug og skimmel rens, da jeg så voldsomt flotte billeder af at det fjernede alle pletter på gummifugerne i brusekabinen.
Virker produktet ja det gør det.
Virker produktet bedre ind andre meget billliger produkter, nej det syntes jeg ikke det gør.
Alt er ikke væk, så noget vidunder produkt er det ikke, men det virker ok.
Vi skal snart flytte, og jeg har nærmest lagt vågen over kalken på vores badeværelse efter 6 års “det fjerner jeg lige imorgen” mentalitet..
Jeg har kort forsøgt hjemmebryggede kalkfjernere og diverse andre produkter - men intet har gjort det så nemt som deres kalkfjerner!
Wauw.. Bukker og takker - og glæder mig nu til flytningen igen :-)
Produkterne lugter mere end de fjerner. Jeg har afprøvet mug fjerner, ovnrens og kalkfjerneren herfra, og jeg er ikke blæst bagover. Der findes langt bedre produkter i supermarkedet, og som lugter mindre og koster uden halvdelen end i den her biks.
Deres støvkost derimod, den er godkendt.!
Kanon produkter🙏
Jeg har fået det flotteste badeværelse efter brug af produkter fra Basicclean👏
Jeg var rigtig skeptisk da jeg så alle deres super gode videoer på insta og fb.
Men ville give det en chance.
Jeg er VILDT imponeret for de virker👏👏
Jeg brugte deres kalkfjerner pakke og Mug pg skimmelrens🤩
Super service og hurtig levering.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er mega tilfreds. Og jeg har fået så fine resultater på både mit badeværelse og i mit bryggers. Især Kalkrens overrasker. Den er virkelig god :-) Mange tak for fine produkter, ognoget der miner om et nyt badeværelse. 5 stjerner herfra!!!
Jeg er stor fan af BASIC CLEAN.
Produkterne holder hvad de lover. Bla. havde vi et hjørne i et værelse med skimmel, pga. kuldebro.
Her brugte jeg "Mug & Skimmelrens" præcis som foreskrevet og det virker bare. Meget effektivt.
Derudover har jeg både gulvmop, Gulvrens, Overens, Toiletrens, Universalrens, div. klude og mopper.
Anbefaler Basic Clean til alle.

Antwort von Basicclean
Havde købt en skimmel rens og havde fakrisk lavet en 1 stjernet anmeldelse. Men fik en tilbagemelding at jeg skulle bruge det igen og igen. Og nu er det helt væk. Så jeg er nu
Meget tilfreds. Og hat selvfølgelig slettet min tidligere anmeldelse. Nu vil jeg gå ind på hjemmesiden og prøve nogle andre produkter

Antwort von Basicclean
Købte Fugerensepakke i nov 22. Kr 367. Brugt en gang, anden gang brækker startknap af da jeg vil begynde at bruge den. Kontakter firmaet og får denne besked”da produktet er købt 3/11-22 så vil vi antage det er slitage og kan derfor ikke tage den retur som reklamation”
Det er rigtig dårlig service og intet svar på hvorvidt der ikke er to års almindelig garanti.👎

Klorin på nye flasker.
Mig og skimmelrens er klorin på anden flaske. Det anbefales ikke at bruges i husholdningen da det udskiller klor og der kan opstår klordampe hvis det kommer i berøring med syre.
Deres produkter kan købes i hvilket som helst supermarked eller byggemarked til langt billigere penge. Tjek indholdet på flasken på deres hjemmeside og sammenlign med normal pris. Mug og skimmelrens indeholder natriumhypochlorit, som er handles under klorin.
Klorin 14.75 kr/liter
Basic clean mug og skimmelrens 178,62 kr/liter
Har jeres produkter.
Jeg sammenligner ikke med klor, at det udskiller klor.
Komplekst produkt indeholdende natriumhypochlorit, natriumsalt og kiselsyre.
Klorin består også kun af ca 5 % natriumhypochlorit og derudover vand.
Hvilket frarådes af Miljøstyrelsen.
Hvis kalkfjerner og natriumhypochlorit kommer berøring at klordampe og udvikles og det er skidt.
Brug Rodalon i stedet eller Hysan som er udviklet mod skimmelsvamp og ikke så skadeligt.

Antwort von Basicclean
Havde fået slettet mig faktura som jeg skulle bruge, men kundeservice var super flinke og sendte hurtigt en ny. 🌟🌟🌟🌟🌟
Produktet mod mug og skimmel har jeg brugt i min brusekabine og den er nu fin som ny og næsten uden at skrubbe. Det kan varmt anbefales. 🌟🌟🌟🌟🌟
Har lige bestilt kalkfjerneren og glæder mig til at prøv den! 🌟🌟🌟🌟🌟
Ville aller helst give 0 stjerner.
Det er længe siden (hvis nogensinde) jeg har oplevet et firma med så dårlig kundeservice. De møder kunden med skepsis, nedværdigende udsagn og får en til at føle sig utroværdig.
De påstår at have en svar-frist på henvendelser på 24 timer. Men har jeg måttet skrive 3 mails og vente i hhv 10 og 19 dage på respons. - selv deres chef, Louise, overholder ikke aftaler.
Min henvendelse til dem handlede om, at deres maskin-rens, som endte med at lave skader, som kunne have været katastrofale. Der er direkte fejl i deres anvisning i at bruge dette, men det vil de ikke anerkende.
Vil ALDRIG anbefale dem. ALDRIG !!
Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter.

Antwort von Basicclean
Vi bestilte d. 24/12 nogle varer som ikke var på lager. Da vi den 3/1 henvendte os om disse varer var beskeden at de ville komme på lager dagen efter og så ville det blive sendt. I dag d. 15/1-24 var vi i kontakt med dem igen, de påstod at det var blevet sendt og at de fik det retur da det ikke var blevet hentet i gls butikken og at gls havde sendt en sms og en e-mail til os men det har vi ikke fået. Hvis de skulle sende det igen skal vi så bare betale fragt en gang mere, det nægtede vi og da vi fik pengene retur havde de trukket 98kr fra beløbet for fragten. Det er nemt at sige at det har været sendt når vi ikke har fået besked.Det er sidste gang vi køber hos Louise og hendes rengørings midler.

Antwort von Basicclean
Da jeg for flere år siden, så en annonce på Facebook, hvor Louise viste sine produkter frem, tænkte jeg, det må jeg prøve, det er blevet til mange køb siden da, og jeg har anbefalet mere end 50 mennesker at købe jeres produkter - jeg kan kun sige, jeg køber ikke andet rengøringsmiddel og tilbehør end basicclean - så jeg kan kun give jer de varmeste anbefalinger.
Endelig et produkt, uden knofedt og skrappe midler (som man ikke må bruge) som uden problemer fjerner fedtfingre på skabe og låger, og i øvrigt andre ting, som rengøres 👍🤟
Fantastisk produkt, må jeg sige. Er virkelig imponeret🙏
Derudover god kundeservice og hurtig levering 👍👍
Stor anbefaling herfra.
De bedste produkter uden sammenligning! Venlig og engageret kundeservice og hurtig afsendelse.
Jeg er nu fast kunde og kan varmt anbefale BasicClean.
Vi blev fristet til at prøve fugerensepakken, efter at vi nu i flere år forgæves har prøvet at rense fugerne på klinkegulvet i vores stue. Vi har vores hus til salg, og før fremvisninger har vi skuret og skrubbet, men desværre forgæves. Der har stadig været noget genstridig kalk og smuds. Men jeg skal love for, at denne fugerensepakke har gjort underværker. Fugerne står nu rene og lysere og hele indtrykket af huset er blevet betydelig forbedret. Så vi er glade for, at vi tilfældigt så reklame for dette produkt på Facebook. Så vi vil ikke tøve med at købe flere af firmaets produkter fremover. Og derudover blev varen leveret hurtigt.
God feedback på spørgsmål ang deres produkter. Prøvede skimmel og mug fjerner. Efter vejledning virkede produktet perfekt. Jeg bruger det også i vindues rammer hvor der også kan samle sig skidt. 🙂
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.