Så en reklame på FB med ovn & grillrens og selv om jeg var lidt mistænksom, så tænkte jeg - ja der sker ikke noget ved at prøve det. Det er jeg glad for nu, for det er da effektivt og mine ovn plade... Mehr ansehen
Ovnrens samt svamp kan klart anbefales. Gode rengørings klude. Hurtig levering. Sportstasken som eftersigende skulle tage alt lugt af tøjet har ingen effekt trods der hævdes det skulle tage alt lug... Mehr ansehen
Det helt umuligt at få fat på jer? Jeg skrevet på to profiler på Facebook- mailet og ringet intet svare - Det får man ik gode anmeldelser fra og absolut ik jer jeg vil handle med næste je... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ovn & grillrens - Fantastisk produkt 👌
Det er jeg glad for nu, for det er da effektivt og mine ovn plader er blevet som nye 😊
Fantastisk produkt 👏👌
Datterens råd.👍
Godt at have en datter.🙂 Sagde til hende at jeg trængte til at re se ovn. Og trængte at bruge alm rens. Men hun siger at hun har købt et godt produkt hos pigen med stigen. Tænker tja. Ok bestiller. Og var der noget som blev rent på rekordtid var det ovnen. Uden smadret fingre. Så lærte noget nyt.👍
Hurtig service
Hurtig service og gode produkter (pletfjerner og mug og skimmel). :-)
Dog var produkt utæt ved ankomst, men hurtig kundeservice svar, og nyt på vej :-)
Jeg kan kun anbefale!
Fantastiske produkter.......bruger ikke…
Fantastiske produkter.......bruger ikke andet 👍👍👍 fornuftige priser, da der ikke skal bruges meget....
Hurtig levering 🚚
Ovnrens samt svamp kan klart anbefales. Gode rengørings klude. Hurtig levering.
Sportstasken som eftersigende skulle tage alt lugt af tøjet har ingen effekt trods der hævdes det skulle tage alt lugt.
Gode produkter og virkelig god…
Gode produkter og virkelig god kundeservice
Jeg har købt rengøringsmidler, klude og svampe, og alt virker super! Der var en fejl i leveringen på min anden ordre - et produkt manglede. Mailede i går formiddag, og nu ligger mit produkt til afhenting i min pakkeshop. Jeg er fan!
Virkelig effektive produkter der…
Virkelig effektive produkter der efterlader et helt rent badeværelse efter brug. Har aldrig prøvet noget så effektivt før, meget bedre end det man køber i supermarkeder. Kæmpe anbefaling!
Fuldstændig fantastiske produkter
Fuldstændig fantastiske produkter, super god service og meget hurtig levering
Og så svarer hun tjept på mine rengøringsspørgsmål
Gode produkter - dårlig service
Gode rengørings-produkter, men modtog en brugt svamp. Kontaktede dem, men fik flabet svar tilbage, så serviceniveauet er ikke på linje med produkterne!
Det helt umuligt at få fat på jer
Det helt umuligt at få fat på jer?
Jeg skrevet på to profiler på Facebook- mailet og ringet intet svare -
Det får man ik gode anmeldelser fra og absolut ik jer jeg vil handle med næste jeg skal købe rengøringsmidler- der er mange andre gode firmaer med bedre service end jer.
Er virkelig skuffet 😞
Bestiller vare søndag - I sender mandag og torsdag 🤷♀️
Men sendte ik mandag som i skriver- gad vide hvornår i så sender .
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice! Og mega hurtig til at gøre ordre klar. Har igen valgt at skulle hente ved lager, og det skuffer aldrig! 🍀 har både produkter og støvsugere derfra 🤩
Købte vindues sæben hold nu op den er…
Købte vindues sæben hold nu op den er jeg fan af så nem at bruger og den efterlader ingen striber
Direkte forfærdelige produkter!
Direkte forfærdelige produkter!! Købte en ledningsfri støvsuger og den ankom defekt. Servicen er nok den værste af alle. Man får hverken penge tilbage eller tilsendt ny vare ved defekte produkter.
Købte mug og skimmel rengøringsmiddel…
Købte mug og skimmel rengøringsmiddel til hest og rytter. Da jeg kommer hjem nogle dage senere lugter hele huset af klor. Det er så løbet ud af flasken (som ellers var uåbnet) pga overtryk og ætset flere store mærker i bunden af mit skab. Jeg første at sætte spray hovedet på. Men det samme skete igen dagen efter.
Skrev til dem om problemet. Og de har aldrig hørt om det før. Trods jeg kan se flere anmeldelser herinde der skriver om utætte flasker.
Forkert leverings adresse
Jeg fulgte pigen med stien på live video. Der var nogle produkter jeg absolut måtte eje. Bestilte og i kommentar feltet skrev jeg den skulle leveres på den ø hvor jeg bor,da jeg ved GLS også kommer hertil. For at sikre mig skrev jeg også en mail til pigen med stigen så det ikke kunne gå galt. ALLIGEVEL blev det sendt ind til byen. Jeg er meget dårlig gående,så måtte tage en taxa for at hente det,12km det var en dyr omgang rengøringsmidler. Hendes rengøringsmidler fejler derimod intet,de lever op til mine forventninger. Men pas på mug og skimmel produktet,den var ikke tæt trods der var viklet tape om,så meget af det fik jeg på en lidt dyr bluse jeg havde på,havde jeg vidst der var klorin i havde jeg passet bedre på så selvfølgelig min egen fejl,universal duften der var med var heller ikke tæt,det var også løbet ud,så pas PÅ når i åbner kassen derfra. Det skal siges jeg sendte mail til deres shop ang forkert leveringstid og fik svar tilbage at de beklagede det. Men jeg kan ligesom ikke rigtig bruge det til noget.
Elsker hende produkter og det virker og…
Elsker hendes produkter og det virker. Hun laver nogle dejlige videoer på instagram med vejledning til hvordan og til hvad man kan bruge produkterne til. Meget tilfreds.
Fantastisk service og produkter
Stor ros til din kundeservice 😊 Jeg havde bestilt læderplejepakken. Desværre er de to microfiber ikke med, da min ordre ankommer. Jeg skriver en mail til din kundeservice, og fluks får jeg besked om at kludene bliver sendt!
Så stor ros til dig og dine piger! I er så søde og hjælpsomme - og så er jeg vild med dine produkter 👍😊
Stille og roligt bliver mine gamle rengøringsmidler skiftet ud med produkterne fra Pigen med Stigen 😊
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg bestilte noget også kom det dagen efter! Hvor er det vildt! Jeg er så glad for min nye støvsuger VP300! 🩷
Helt ufattelig dårlig kundeservice
Helt ufattelig dårlig kundeservice. Flabede svar fra Caroline og hun virkede på ingen måde til at gide løse problematikkerne der var ifbm. Leveringen. Produkterne er fine nok, men kan nok sagtens findes billigere andre steder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.