Basecamp Online B.V. Bewertungen 112

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jan van Kuijk van Basecamp is een ervaren vakman, die weet wat hij doet. Hij is altijd bereikbaar en geeft binnen no time antwoord op je vraag en lost je probleem gelijk op. Bovenal een prettig persoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jan revamped onze Wordpress website die dringend aan software updates toe was. Hij haalde er een serie fouten uit.Communiceerde uitstekend met ons. Heeft een paar lastige kunstjes uitgehaald om een 3D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ervaar Jan als zeer vriendelijk, goedgehumeurd, positief en toegankelijk. Je kan Jan altijd bellen, ook 's avonds en in het weekend en hij zal waar mogelijk dringende problemen zo snel mogelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen week voor het eerst met Jan gewerkt en dit was een positieve ervaring. Jan is goed bereikbaar en is aan te raden voor zowel beginner -als gevorderden die extra ondersteuning nodig heeft. D... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn specialisten in SEO, SEA, CRO, GBP en Online Marketing voor WordPress. We bieden unieke oplossingen voor onze klanten om hen te helpen hun online marketingdoelen te bereiken. Het gebruik van Google Bedrijfsprofiel (of Google My Business of Google mijn Bedrijf zoals het voorheen heette) neemt een grote vlucht. Wij hebben ruime ervaring in het vindbaar maken hiermee! Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jan van Kuyk heeft en helpt ons steeds…

Jan van Kuyk heeft en helpt ons steeds weer naar tevredenheid. Echter zijn we er wat GSuite betreft er nog niet helemaal uit. Het schijnt dat wij de enigen zijn die een probleem hebben met 3 email accounts op 1 hoofdaccount. Tot op heden begrijp ik dat niet en na overleg met Google door Jan is Google er zelf ook nog niet uit. Jammer voor Jan, dat hij hier door geen optimaal product kan leveren.

25. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer prettig om met Jan van Kuijk te werken. Goede, snelle en betrouwbare service. Daarnaast is Jan goed bereikbaar als er problemen zijn!

22. November 2018

Snelle service op maat

Snelle service op maat. Helder over wat wel en wat niet kan. Overzichtelijk strippenkaartsysteem waarmee administratie tot een minimum beperkt is.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de samenwerking!

Werken sinds en paar maanden met Jan. Hij is snel in zijn opvolging en antwoorden en acties zijn adequaat en to-the-point. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met Jan van Kuijk de perfecte begeleider hebben voor onze website, of het nu gaat om content management of back ups.

Prettige samenwerking

Op zoek naar een nieuwe betaalbare webwinkel template kwam ik uit bij Jan van Kuijk Breda. Bij de aanschaf krijg je een prima ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Intussen werk ik al vele jaren samen met Jan van Kuijk en met Joomla. Jan is 24/7 bereikbaar en vooral behulpzaam voor zijn klanten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prettige ervaring met dit bedrijf

Ik heb een bijzonder prettige samenwerking met Jan van Kuijk en vind de manier waarop hij werkt aangenaam. Puntje van kritiek van mijn kant is dat hij niet met een strippenkaart moet werken, dat komt mijn inziens iets minder goed over. Verder vind ik dat hij het uitstekend doet en voor je klaar staat als je hem nodig hebt.

Aanrader

Aanrader. Dankzij Jan hebben we een prachtige website.
Snelle reactie bij eventuele vragen en een goede service.

Aanrader

Altijd snelle reactie en Jan weet alles van Joomla! Aanrader!

Jan is zeer flexibel en kundig

Jan is zeer flexibel en kundig

Jan is zeer flexibel in z'n werkzaamheden, of je een hele website wilt opzetten of alleen zo nu en dan advies en 'klusjes' voor je website nodig hebt. Ook is hij normaal erg snel bij reddingsacties als er iets fout loopt.

Snel

Snel, behulpzaam en altijd te bereiken via de mail. Erg fijn!

18. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr